2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Legjobb olcsó mikrofonok VIDEO tesztje!

Írta: | Kulcsszavak: mikrofon . teszt . bemutató . olcsó . gaming . felvétel

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Igyekszem összehasonlítani az elérhető árú mikrofonokat, és a teljesség igénye nélkül párat mutatok nektek úgy mint: Samson | BM-800 | Logitech

Rengeteg olcsó mikrofon van - legtöbb kínai nem is igazán jó, ezért kis segítséget szeretnék adni nektek.
Ebben a videóban igyekszem összehasonlítani az elérhető árú mikrofonokat, a teljesség igyéne nélkül párat mutatok:

Clip-on mikrofon

Ez az első, ami a videóban szerepel és legolcsóbb is. 500 forintért nem érdemes sokat várni, de szerintem hasznosabb mint egy asztalon lévő, kb. ugyanilyen minőségű legolcsóbb mikrofon amit helyette lehet venni.

https://ebay.to/2VYuymL

BM-800

Ez a második mikrofon a videóban, egy olcsó kínai mikrofon - ami meglepően jó, ha egy XLR mikrofon kábellel és külső audio interface-szel össze tudja az ember kapcsolni ami ad fantom (+48V) tápot.

https://ebay.to/30UOlag

Samson Go-mic

Ez az egyik legolcsóbb és legjobb USB-s mikrofon szerintem. Többfajta hangfelvételi lehetőséggel és monitorozáshoz 3,5mm-es jack csatival a fülesnek. Jár hozzá egy egész jó kis audio szoftver is, szerintem általános használatra teljesen megfelelő.

https://ebay.to/2EIXiKm

Samson G Track

Ez a mikrofon, habár drágább mint a go-mic, szintén egy nagyon jó vétel lehet, mert USB-s és akár egy plusz hangszert is fel lehet a segítségével venni, ugyanis USB audio interface-ként működik: van plusz egy audio bemenete és füles kimenete is. Ezen kívül szinte mindent állíthatunk magán a mikrofonon is.

https://ebay.to/2W9rzwR

Logitech C615 Webcam

A webkamerát azért tettem a listába mert igazából használható mikrofonként / hangrögzítő eszközként is, és nem is annyira rossz a minősége mint a régebbi webkameráknak, de iszonyatosan zajos, szóval maximum video telefonáláshoz vagy csendes környezetben van értelme használni.

https://ebay.to/2KaFOu4

Behringer UM2

Ez a legolcsóbb USB-s audio interface aminek normális a minősége és ad fantom tápot is (+48V) ezért gondoltam megemlítem a videóban.

https://ebay.to/2HHGUvv

Mikrofon állvány

Ha esetleg keresel valamit amibe a BM-800 (vagy hasonló) mikrofont tennéd.

https://ebay.to/2W1qNwS

Ha szeretnél szavazni a következő videó témájára, azt itt tudod megtenni:
Szavazás a következő videóra! :]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.