2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

MDMA örök titka ..

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

"88 éves korában meghalt Alexander Shulgin, az Ecstasy (MDMA) feltalálója. Az MDMA-n kívűl nevéhez több mint kétszáz pszichoaktív vegyület feltalálása fűződik. Shulgin részletes naplókat írt a pszichoaktív szerekkel szerzett tapasztalatairól; a kísérleteket saját magán végezte. 84 éves korában Shulgin már súlyos beteg volt, de még ekkor is két új triptaminon dolgozott. Ha nincs Ecstasy, nincs zenei forradalom, ráadásul még mindig népszerű kábítószer: az Egyesült Királyságban többet vesznek belőle, mint a Red Bullból . "

A teljes elektronikus zenei szcéna köszönheti létét az öregnek, többet tett a műfaj sikerért, mint bármelyik sztár dj.

Hozzászólások

(#1) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Ha tudnád milyenek az extasy utóhatásai (másnap, stb, hálistennek nem saját tapasztalat), akkor nem írnál ilyen sületlenségeket. :O

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#2) lapa válasza lezso6 (#1) üzenetére


lapa
(PH! kedvence)

nem is beszélve az ex nélküliség hatásairól még aznap.

(#3) Nicholaska válasza lezso6 (#1) üzenetére


Nicholaska
(újonc)

Tudtam hogy előbb-utóbb felbukkan egy okoskodó. 1. : Ez egy idézet mint látod. 2. Nem arról szól ki drogozik és ki nem, hanem arról, hogy az elektronikus zenére milyen hatással volt. Ennyi és nem több, próbálj szöveget értelmezni.

(#4) ilosz


ilosz
(újonc)

Most komolyan őt kéne isteníteni, mert neki köszönhetjük az egyik underground műfaj megszületését? Több mint valószínű, hogy a drog csak kis mértékben játszott közre és amúgyis illuminált állapotban az emberek bármire képesek, így bármire buliznak, szóval nincs nagy összefüggés a kettő között.

FameIlosz

(#5) lapa válasza Nicholaska (#3) üzenetére


lapa
(PH! kedvence)

ez iigy annyira nem tűnik idézetnek, de legalább megpróbáltad. itt a forrás, ahogy azt szokás. még raksz valami macskakörmöt és egész jó lesz.

(#6) lapa válasza lapa (#5) üzenetére


lapa
(PH! kedvence)

aki nem klikkolna odáig, vagy nincs képben miről van szó: itt látható, ahogy a sok egészséges fiatal többféle elekromosságos zenét csinál.

(#7) RexMaximus


RexMaximus
(senior tag)

"A teljes elektronikus zenei szcéna köszönheti létét az öregnek, többet tett a műfaj sikerért, mint bármelyik sztár dj." - Ezen jot mosolyogtam :).

(#8) lezso6 válasza Nicholaska (#3) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

1. A vastag betűs bekezdés nem idézet.

2. Az elektronikus zenét nem a drogok (főleg nem az ecstasy) ihlették. Tompított érzékekkel igen nehéz a keverőpadból értelmes zenét kihozni, egy dawot meg kb nem is látsz, tranzienseket nem érzékeld. Előfordulhat ugyan, hogy valamely drog esetleg segíti a kreativitást (lásd festészet), de ez pont nem olyan. Az ecstasy csak egy gusztustalan partidrog, arra jó, hogy végigpörögj egy éjszakát, majd másnap kínok között ébredj.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#9) Entryy válasza lezso6 (#8) üzenetére


Entryy
(senior tag)

Szokás itt a lapcsaládon, hogy amivel nincs személyes tapasztalatod arról ne erőltesd a véleményed!
Leírhatod, hogy hallottál valamit, de ne terjeszd ész nélkül.

Egy pálinkázás után sokkal rosszabb a másnap!

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#10) SUPREME7


SUPREME7
(PH! addikt)

Izé, most komolyan azon megy a para, hogy az öregnek köszönhető-e az elektronikus zene felemelkedése? Nekem az első gondolatom az volt, hogy miért is nincs rács mögött? Sőt még mindig kotyvaszt ...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.