2024. február 21., szerda

Gyorskeresés

OLX

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Pár napja vásároltam OLX-en. (Azért az túlzás hogy vásároltam mert nem kaptam semmit) és sikeresen kifogtam egy olyan eladót aki átvert. Utána persze írhattam email neki természetesen semmi. Én amúgy senkinek nem ajánlom az oldalt mert szerintem a legkönnyebb csalóba botlani. Az egyik ok amiért gyűlölöm az oldalt és soha többet rá se fogok kattintani, hogy nem lehet megnézni ki mennyire megbízható.Ezt valaki magyarázza már meg miért jó? Másik amiért hogy nem lehet felhasználókra keresni, így üzenetet se tudsz küldeni neki.

Ja és mellékesen miért van az hogy amióta van egy kis keresetem azóta ha vásárolók mindig hibás termékbe vagy átverésbe botlok? :D

Hozzászólások

(#1) nonsen5e


nonsen5e
addikt

Hogy vertek át? Előre utalás?

Én még az 1000 Forintos cuccokra is találkát beszélek meg, ha meg a világ másik oldalán lakik az illető akkor vagy ha jár errefelé majd a jövőben, vagy nincs üzlet. Még nem vertek át, de meg sem adom a lehetőséget arra.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#2) Vladi


Vladi
nagyúr
LOGOUT blog

Én is így jártam, igaz 2000 forintos kacat, úgyhogy nem rugóztam rajta.
Azt én is sajnálom, hogy az esetet nem lehet simán jelenteni.

Egy modi mondjuk ilyenkor bekérné az eladótól a teljesítés igazolását: feladószelvény.
Ha ilyen nincs automatikusan rendőrségi feljelentés. :K Lenne visszatartó erő.

Mi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán

(#3) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Most idézhetném ebből a topikból virkir fórumtársat :))

Nem volt elég elrettentő erő, amikor én is írtam, hogy ott vertek át, nem is kevéssel? :)) Előreutalás? OLX-en soha. PH-n is csak nagyon megbízható eladónak.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#4) <stdio.h>


<stdio.h>
csendes tag

Én ott mint eladó tevékenykedek és tény hogy kb semmit nem lehet eladni postázással mert a sok csaló miatt nem túl nagy a bizalom.

(#5) Doze válasza Ed3r_X_ (#3) üzenetére


Doze
aktív tag

De azért az is nonszensz, hogy garit akar a használt kártyára. Jó persze, ha jóként adja el akkor legyen jó... de a fent linkelt ügyből nem derült ki hogy mikor halt be a kártya. Azért ezt a kockázatot valamilyen szinten be kell vállalni vásárlóként... nem ipon ez vagy pcx.

Nézzetek hülyének én nem veszek használt elektronikai cuccokat, ha kell akkor veszek gagyibbat de ujjat, vagy spórolok.... lehet nagy szegénység van ebben az országban, de ki van fordulva magából a használtpiac. Ki akartam vágni a szemétbe a 7 éves laptopomat, mert haldoklott... valami hülye nem 20eért elvitte?? :DDD , mondom ez kész. Mikor 7 éve is 89e volt újonnan..

(#6) marked one94


marked one94
őstag

Gertrius: Előreutaltam de nem volt nagy összeg.

Vladi: Szerencsére nem volt nagy összeg csak akkor is rosszul esik a dolog. Utána hogy nem jött meg a dolog gondoltam írok neki de email.re nem válaszolt OLX-en meg nem bírtam üzenetet küldeni neki mert nem találom meg...

Ed3r_X_ Mindjárt jön és megint megmondja a tutit :D

Lényeg az akart lenni, hogy OLX-en a legkönnyebb átverni az embereket :)

You'll Never Walk Alone

(#7) mickemoto


mickemoto
őstag

Én személy szerint jobbnak találom az olx-et mint a hardveraprót.Legalábbis jobban el lehet adni it cuccokat mint itt.Eddig ezt tapasztaltam.
Vásárolni még nem vásároltam ugyan az oldalon, de eladni mindenképp jobb.

A tudás hatalom! A nem tudás a hatalom vak és engedelmes kiszolgálója!

(#8) FodZilla


FodZilla
csendes tag

Hányszor kell még leírni, hogy végre felfogja mindenki, hogy előre nem utalunk semmit? Aki előre utalással kéri a pénzt, az 99%-ban át is fog baszni, ha képes vagy előreutalni, akkor igazából meg is érdemled.

(#9) juliabrilke válasza FodZilla (#8) üzenetére


juliabrilke
addikt

Nyugodtan lehetelőre utalni, csak nem ebben az országban.
Németországba teljesen nyugodtan küldök pénzt, mert biztosan megkapom a terméket és a leírtak szerint megfelelően működik.

Helyi aprón sajnos nem mondható el ugyanez.

(#10) marked one94 válasza FodZilla (#8) üzenetére


marked one94
őstag

Már kb 100x utaltam elő hardveraprón ebből 1x nem azt kaptam amit kellet. :U OLX-en most volt az első vásárlásom és így jártam.

You'll Never Walk Alone

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.