2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Beköltözöm egy WayteQ talk 5H készülékbe.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Legnagyobb bánatomra, ezt néhány hét eltelte után másodszor teszem, köszönhetően kétbalkezességemnek, de ezt ne firtassuk!
Első lépésként a SIM kártyákat teszem be. (halkan jegyzem meg, hogy amennyiben a két kártyát egyszerre beteszem, igen kacifántos beállítani, melyik szolgáltassa a 3G kapcsolatot. Mentségemre hoznám fel a már említett kétbalkezességemet. Ezért elsőnek beteszem a fő kártyát, bekapcsolom. A renszer érzékeli, beállítja, ... Kikapcs után be a másik kártya, induláskor felajánlja a beállításokat.)
Jöhetnek az alap beállítások: Wifi, google fiók, stb.

Azt az állapotot állítom be, amit szeretnék elsődleges mentés-nek az általam elérhető összes helyre elmenteni.

Recovery telepítése, biztonsági mentés. Ennek módja megtalálható a fórumban, nem szeretnék ismétlésekbe bocsátkozni. Kéretik kicsit keresgélni, olvasgatni!
Elvileg, ha ez megvan, szabadon lehet garázdálkodni átpartíciózással, MIU telepítéssel, minden egyéb finomsággal, amit szakavatott fórumozó társaink közzétettek.
Valahol a fórumban elhangzott, -ill. leiratott- hogy néhány napig legyünk türelemmel, ne kezdjünk neki a "buherálásnak", amíg az esetleges gyári hibák elő nem jönnek. Megszívlelendő, hasznos tanács, addig legalább kétszer elolvashatod a fórumot.

Valójában mindez amit itt összehordtam le van írva a fórumban, de talán nem volt teljesen felesleges.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.