2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Mondeo Blog Vol.34 - Mondeo találkozó - Kiskunlacháza.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Eljött hát az idő arra, hogy megmutassam a nagyérdeműnek eddigi munkánk gyümölcsét.. Nagy izgalommal vártam a találkozó idejét, ahol végre a fórumos nicknevek mögé tényleges arcokat tudtam hozzácsatolni..

Megvolt a szavazás a helyszínről, a kajáról, az időpontról. Minden le lett dumálva, jelentkezési díj elutalva.

A tényleges helyszín Kiskunclaháza lett, azon belül is a reptér. Kaptunk egy jó nagy betonos területet, vele egy 800méter hosszú kifutórészt. Az időpont pedig 2012.05.19 lett.

Eljött hát a nap, lemosattam, kitakarítottam a kocsit ami már egy élmény volt a hölgyike miatt.. Imádtam ahogy porszívózik.. :DDD

Úgy adódott, hogy egy 4-es konvojban fogunk elgurulni Lacházára, mert 15km-es körzetben összejöttünk ennyien. A konvoj 9 órakor indult a Pentele híd lábától.

Előd ment elől az MKIII 2.0TD-el, mögöttem 1.8TD-vel Ginjoy, aztán a sort zárta Laci azzal a szürke 2.0 MKI-el amelyiket elbontjuk..

Körülbelül 9:50-kor értünk a repülőtér bejáratához, ahova utánunk 10 percel meg is érkezett a 15 kocsiból álló Pesti konvoj, így a kapuk kitárultak és gurultunk is be kifutópálya mellé, ahol az autók fel sorakoztak szépen egymás mellé.

A rövid köszöntés és megnyitó után megkaptuk a névre szóló lapokat és sorszámokat amiket később a "Tempós egymás melletti elhadásnál" tudtunk felhasználni. Azért hívtuk így, mert a reptér vezetősége megtiltotta azt, hogy gyorsulási versenyeket rendezzünk, így megbeszéltük, hogy nem gyorsulunk, hanem csak tempósan elhaladunk egymás mellett..

Miután mindenki elfoglalta a végleges helyét, mint ahogy lenni szokott ki elhaladni ment egymás mellett, ki sütögetett, van aki csak beszélgetett, kisgyerekekkel focizott, célba lőtt..

Személy szerint én elmentem megcsodálni más autóit, ahogy tették sokan velem együtt.. Miután végeztem, csapódtam egy kicsit a célbalövős társasághoz, majd gyorsultam kettőt egy klubtárs 2.5 literes V6-os Mondeojával. Egyszer elvertek, egyszer pedig én nyertem.. :)

Hatalmas élmény volt ez a nap, rettentően jól esett a sok dícsérő szó, a sok klubtárs megismerése és örömmel töltött el, hogy sokan fényképezték az autót, kérdezgettek róla, dicsérték.

A következő találkozó Szeptemberben lesz a Dunaújvárosi dunaparton. Klubon belül megegyeztünk, hogy egy évben két találkozó van. Május környékén egy fizetős reptéri, Szeptember környékén pedig egy füves, ingyenes. Biztosan ott leszek. :R Köszönöm, hogy elolvastátok! :)

Íme pár videó:

A videó amin nyertem. (Sajnos pont akkor telt meg a memóriakártya amikor a videó készült..)

És a videó amin vesztettem az ST mondeók ellen :) Mondhatnám, kiütöttek mint a büdös sz@rt.. :) Elrontott rajt és az 5.-be rakás sem sikerült.. :)

Kicsit azt sajnáltam, hogy velem együtt 4db MK1 mondeo jelent meg. Az MKIII Mondeo-k nagyon dominánsak még mindig.. :) Összesen ha jól emlékszem 3 offos autó volt és 54db Mondeo. Emberre levetítve kb 120-an voltunk.
:R :R :R :R

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Vélemények? :)

(#2) callmeakos


callmeakos
veterán

Jó dolog az ilyen összejövetelek :)

All→M8

(#3) XST


XST
csendes tag

Ha jól láttam a videókban, a sajáttal való gyorsu párdon egymás melletti tempós elhaladás, kimaradt? :D

(#4) gamek!ller válasza XST (#3) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Jól látod, a sajátommal nem gyorsultam.. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.