2020. február 20., csütörtök

Gyorskeresés

Háááj!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2010.04.14 – Fél év a Prohardver! nélkül. Első nap.

Hát. Itt vagyok, bár nem tudom minek. Kibannoltak engem és _Voyage_-t. Még mindig igasságtalannak érzem, de nem tudok ellene mit tenni, ez van ahogy kedves barátunk Sislaciii mondaná. Nem tudom megérte e, így utólag visszagondolva nagyon nem. Én voltam a hülye, nem tudom miért nem tudtam elsiklani felette. Meglett a jutalmunk, igen nagylelkűen. Egy kicsit erősnek érzem. Jó, tudom nekem sem volt glória a fejem felett, de szerintem nem írtam olyan dolgot amiért bannolni kellett volna. Sokadik ez már, pedig figyeltem hogy ne legyen gond velem.
De most mi lesz? Hogy fogom kibírni. Azt mondták fél év. Az Windows 7 szerint 182 nap 18 óra és 21 perc.

Most úgy érzem, hogy a tagság ajándék a fórumon. Visszautasítottam, elég gáz. Valahogy csak kibírom, nem is tudom minek írom ezt most. Azt sem tudom milyen időközönként fogok írni és később mit csinálok ezzel. Szerintem függő lettem. Ha nem voltam bannolva de nem tudtam valamiért felnézni rosszul éreztem magam, és most is. Tudom nézni ahogy beszélgetnek, de nem kapcsolódhatok be hozzájuk. Na, Voyage barátunk Battlefield-ezni hív, elmegyek vele és szerintem éjfélig meg sem állunk. Lassan telik az idő. Rossz kedvem van.
Jó éjt.

2010.04.29. A javulás jelei. 15. nap.

Több mint két hete hogy nincs Logout.. Vagyis van, de nélkülem. Olvasok, figyelek, mindig ott vagyok ha kell. Viszont már nem vagyok kiborulva és nem akarok állandóan bejelentkezni. Kezdem egészen megszokni hogy nincs belépve egy felhasználó sem és azt is hogy nem látom a sokat nézegetett „Irány az oldalam” rublikát.

Lehet hogy azért nem érdekel már annyira mert nem tudok figyelni rá. Kevesebbet ülök gép előtt, többet dolgozom, többet alszom.. Egész jó ez.. :D Na jó, azért annyira nem. Annyiszor de annyiszor akartam már válaszolni egy - egy hozzászólásra mióta kiraktak hogy nem is tudnám számokban leírni.. Nem telt el még nap Logout látogatás nélkül.. Nem gyógyultam még ki.

2010.05.29. Wáó..

Nem semmi.. Már több mint másfél hónap telt el.. A logout még mindig a kezdőlapom, szerintem soha nem is fog megváltozni, de „kigyógyultnak” érzem magam.. ( úgy beszélek róla mint egy betegségről.. :P ) Voyage-val nem tudom mi van, már rég beszéltünk.. BF2-ben sem látom már.. Nagyon ritkán egymásra írunk msn-en, de amikor én írok rá akkor ő nincs gépnél, amikor ő ír rám akkor én nem vagyok.. Ha regelve lennék megkérdezném az adott topikban miért ráz a monitorom.. Nagyon idegesítő.. :D Mennyi nap is van még? Nem tudom.. ~4 és fél hónap.. Kibírjuk..

2010.06.26. Történés.

_Voyage_ is kiesett, már csak egyedül maradtam. Már megírtam egy visszatérő cikket, ami sok embert meg fog lepni. Sőt! A tegnap este is fejleménnyel zárult. Mivel csak én bírom becsülettel a kitiltást, engedményt kaptam. Sulikezdésre visszajöhetek. Azt hiszem hamar el fog telni az idő, nyáron végig apuval leszek ( a ** nap ** ország **** km tovább folytatódik :) ) meg a barátnőmmel. Minden nyár hamar elmegy. Várom már nagyon. Jó lenne újra a közösség tagja lenni.

2010.09.01 00:10 - Regeltem.

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
(senior tag)

Van aki örül, van aki nem, visszatértem! :R

(#2) keldorpapa88


keldorpapa88
(félisten)

Üdv. újra itt.:D
Most már reméljük tovább bírod, mint 300 nap. :DD

"There are no other Sith. There never will be, except for us. One Master and one apprentice; one to embody the power, the other to crave it." — Darth Bane

(#3) dízelracer válasza gamek!ller (#1) üzenetére


dízelracer
(senior tag)

Le is telt a fél év? :C Üdv újra itt.

Voyage hol jár vajon?

(#4) gamek!ller válasza dízelracer (#3) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Nem tudom, MSN-en fent van. Szerintem csak a gép megy neki, soha nem válaszol. Amúgy a fél év nem telt le, engedménnyel vagyok.

Keldor: Tán. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(félisten)

most megyek és feljelentelek a modkerben :P :D

Voyage jön a 18.-i kandúrpartira :))

[ Szerkesztve ]

| Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint | eladó Z270, Z370 alaplapok, Gaggia Baby KV főző!

(#6) gamek!ller válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Nem kapsz sört! ;)

(#7) Mr.Csizmás válasza gamek!ller (#6) üzenetére


Mr.Csizmás
(félisten)

amúgy jóestét :D

wb, kedves barátom :D nehogy komolyanvedd :D :DDD

| Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint | eladó Z270, Z370 alaplapok, Gaggia Baby KV főző!

(#8) keldorpapa88 válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére


keldorpapa88
(félisten)

Ha a hetessel megy megyek én is. :DDD

"There are no other Sith. There never will be, except for us. One Master and one apprentice; one to embody the power, the other to crave it." — Darth Bane

(#9) gamek!ller válasza keldorpapa88 (#8) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Abba a fél Logout beférne.. :DDD

(#10) Lauda


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Udv!

Hany reggel voltal bent kozben? :DDD

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.