Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#199201) peterson79 válasza zodo (#199179) üzenetére


peterson79
őstag

Igen, erről beszéltem. Ha bemész a Kampány menübe és valamelyik küldetést kiválasztod, akkor mutatja mit kell csinálni elsődleges és mit a másodlagos feladathoz. Pont amit a képen látsz.
Neked is ajánlom Salty Jedi oldalát, sok segítséget ad, küldetésenként leírja milyen tank és taktika a legjobb vagy legalábbis ideális. Nekem nagyon hasznos volt.

(#199202) peterson79 válasza Ispy (#199180) üzenetére


peterson79
őstag

Ez már a második kampány, ugye? Mert, hogy orosz ágat írsz. Ha nagyon jó vagy a többivel, akkor ki tudod váltani az egészet a 15-ös küldinél, csak persze sok parancsba kerül, itt elvileg "csak" háromba, de az is több a kelleténél, néha..

(#199203) eddieke666 válasza jano_77 (#199194) üzenetére


eddieke666
tag

Itt a link,amit peterson79 említett.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#199204) peterson79 válasza eddieke666 (#199203) üzenetére


peterson79
őstag

Kösz, de nekem valami reklám jön be csak...nálam van a hiba?

(#199205) eddieke666 válasza peterson79 (#199204) üzenetére


eddieke666
tag

Fogalmam sincs,nekem sem hozza most be,pedig most módosítottam megint.
Sajnálom,de valamiért egyszerűen nem bírom linkelni.
Megkérnék egy admint törölje a 199203-as kommentet,mert a link nem jó.
Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#199206) peterson79 válasza eddieke666 (#199205) üzenetére


peterson79
őstag

Kétszer van benne a http, szerintem az a baj.

(#199207) eddieke666 válasza peterson79 (#199206) üzenetére


eddieke666
tag

Lehet.Mindegy,már nem próbálkozom nem akarom összeszemetelni az oldalt teljesen.

(#199208) Papooo válasza kukulec (#199191) üzenetére


Papooo
senior tag

Az E4-nek van péncélja, egy átlagos td ágyúja, és előtte ott a T30, amiért megéri kihúhzni az ágat.
A 4005-nek brutális a sebzése ha jó helyen talál be, de lasan céloz, nincs páncélja és camója.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#199209) Bobyjack válasza gurubefree (#199173) üzenetére


Bobyjack
senior tag

M53/55, Object 261. Ezekkel mindent meg lehet csinálni.

(#199194) jano_77: Én a kill kritériumos küldetéseknél megnéztem, hogy a lehetséges tankok közül randomban mikkel a legmagasabb a kill átlagom. Azok közül próbálkoztam. Nem rémlik, hogy óriási szenvedés lett volna. Az ilyen küldetésekkel csak menni kell és egyszer csak meglesz.

(#199210) e-newsee válasza ollie (#199175) üzenetére


e-newsee
addikt

Megszólítva érzem magam! ;]
Egyáltalán nem tükrözi a valóságot. Az én esetemben legalábbis nem. A való életben a légynek nem ártok, nemhogy trollkodjak idegen emberekkel. (Ezt az itteni hozzászólásaimból is levehetted volna már) De a játék az más. Mert ez egy játék. Itt lehet olyat is megtenni, amit máshol nem. Mert vagy nem szabad, vagy a való életben nincs rá lehetőséged.
Mellesleg pont lesz@rom, hogy egy idegen mit gondol rólam, milyen vagyok a való életben. Szerencsére ott vannak a barátaim és a családom, akik tudják, és akiknek a véleménye még számít is nekem. ;)
Az arty témáról meg lehetne örökké vitatkozni. Én szeretek artyzni, sokszor levezetésképpen a napi szarok után, sokszor csak azért, mert nem érzem magam elég fittnek agyilag a többi tankosztályhoz, de jó lenne valami napi küldit megcsinálni.
És ha már zodo kolléga úgy döntöt, hogy megcsinálja az artys küldetéseket, nem átugorja, akkor legalább olyan artyval játsszon, amivel közben szórakozni is lehet, úgy kevésbé tűnik unalmas klikkelgetésnek egy-egy csata. Mert nekem az M12 pl pont olyan volt. Lassú, lassan tölt, kicsi a kitéríthetősége, olyan laposan lő, hogy egy vakondtúrás mögé nem tudsz vele belőni, és ehhez képest nem kábít sokat.
Amúgy meg rosszul fogod fel. Kit érdekel, hogy elcseszem az ellenfél játékát? Azért hívják ellenfélnek. Hadd ne foglalkozzam már az ő lelki világukkal. Elég nekem a sajátom. És esetleg a saját csapatomé, akit próbálok a győzelemhez segíteni. De amikor bekábítom az egy szem FV TD-t, ami papírból van, nem fedezi senki, és épp ellőtte magát, tehát úgy 40+mp, míg újra betölt, és senki nem mer rámenni, akkor valahogy nem tudom sajnálni azokat, akik az artyk ellen lázadnak. Ha valaki utálja az artykat, hát szíve joga. (Mint ahogy annak is, aki szereti őket.) De ha már vannak a játékban, akkor tessék kihasználni a képességeiket, ne duzzogva félteni a full hp-t egy egy-lövéses kábított ellenféllel szemben!

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199211) ollie válasza 3 (#199199) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hol írja a credit kompenzációt? Az M4-ért én biztos, hogy nem kaptam semmit.

Mod: megtaláltam a FAQ-ban. Viszont az biztos, hogy korábban az volt ott, hogy nem kapsz semmi kompenzációt.

[ Szerkesztve ]

***

(#199212) Macka válasza jano_77 (#199194) üzenetére


Macka
veterán

E25 szerintem, ha blokk küldikról van szó.
Az OBJ 260-as 6 kill küldit én Standard B-vel csináltam, de az itt ugye nem játszik.

(#199213) Eugene Roe válasza e-newsee (#199210) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Én friss artys vagyok, de szeretem, egyrészt lehet youtube közben is játszani, másrészt pedig dredd bírónak vagy robin hoodnak érezhetem magam, amikor a legmocskosabb senkiházikat küldhetem haza. Defender..., vagy amikor egy 430u tart hull down sakkban 2 db conquerort..., mert megteheti ;]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#199214) ollie válasza e-newsee (#199210) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Akkor a valóságérzékeléseddel van baj, vagy nem tudod megkülönböztetni a jót a rossztól.

***

(#199215) Pug válasza ollie (#199214) üzenetére


Pug
veterán

Értem, hogy te full god-like-ban nyomod a PH! fórumon az életet jó pár éve, számodra csak feket és fehér létezik és a kinyilatkoztatásaid megdönthetelten szentenciaként lebegnek a pórnép felett, de kezdesz "kicsit" túlzásokba esni. Javaslom szakember felkeresésést. :K

[ Szerkesztve ]

(#199216) e-newsee válasza Eugene Roe (#199213) üzenetére


e-newsee
addikt

Na azzal nem tudok egyetérteni, hogy valaki mást csinál, akár artyzás közben is. És most nem arról van szó, hogy töltés alatt betolsz egy harapás szenyát. ;] Hanem arról, hogy olyan dolgot nem szeretek csinálni közben, ami elvonja a figyelmem a csatáról. Attól, hogy én épp nem veszek részt benne aktívan, mert épp töltök, attól még a csata folyásáról igenis fontos, hogy tudomásod legyen. Arra kiváló alkalom a töltésidő, hogy a minimapot, meg a tankok HP-ját, pozícióját kicsit jobban kielemezve próbálj meg előre gondolkodni, hol kell majd a segítség, vagy mikor merre kell pozíciót váltani, még mielőtt valaki rádesik, és meghalsz. Különösen akkor, ha már csak fél csapatok vannak életben, akkor még fontosabb, hogy figyeld a "lapjárást". De ugyanez igaz bármelyik táras tankra is, amivel mondjuk épp fedezékben várod ki a 30-40mp-et, amíg betölt. Szóval ne vedd rossz néven, de szerintem a YT nézés csata közben az egyik legrosszabb, amit lehet tenni. Mindegy, milyen tankkal vagy.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199217) Warton válasza ollie (#199214) üzenetére


Warton
őstag

Ezt az artyról kialakított véleményére mondod? :F

Igazából az arty a játék része. Nekem személy szerint, ha nem lennének hiányoznának, még akkor is ha teszem azt meddel játszom. Érdekesebbé teszik a játékmenetet, a sima játékosnak mindig is gondolniuk kell arra, hogy adott helyzetben kapnak egy 300-500-as kokit a levegőből.

Nem gondolnám, hogy az artyk jelenlegi állapotukban alapjában rengetnék meg a játékmenetet, inkább hozzáadnak a változatossághoz. Tény, hogy ami korábban volt, hogy egy lövéssel ki lehetett szedni egy IS3-at, mondjuk az S-51-es AP löveggel valóban frusztráló volt. Meg amikor 4-5 arty volt csapatonként. De mostanra konszolidálódott.

(#199218) Lunky88 válasza Warton (#199217) üzenetére


Lunky88
tag

Azért én mindig felteszem magamban a kérdést mikor telibever egy arty (néha több is egyszerre) hogy "de miért pont engem?!" Főleg amikor szorosan mellettem ott parkol 3 másik heavy. :D

[ Szerkesztve ]

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#199219) e-newsee válasza Pug (#199215) üzenetére


e-newsee
addikt

Hagyd, ne foglalkozz vele! Tudom, hogy általánosságban írtad, amit írtál, de az artys témában meg tudom érteni az álláspontját, mert rohadt idegesítő egy népség. Csak én ezen túl tudok lépni akkor is, ha ellenem vannak. Ott vannak, ez van, megpróbálom annak megfelelően alakítani a taktikát. Sőt, már lassan a kerekes g€cikkel is megtanulok együtt élni, pedig azok szerintem sokkal kártékonyabbak a játékra. De ez van, el kell engedni, a csata első pár perce róluk szól.
Ami engem kiakaszt, az az, hogy szerinte a játékbeli viselkedés párhuzamba állítható a való életbeli viselkedéssel. Ez kb az a logika, amit a politika nyomat az erőszakos játékok, és az erőszakos bűntettek párhuzamáról.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199220) ollie válasza Pug (#199215) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ne keverd ide a moderátorságot, semmi köze hozzá, már hosszú évekkel előtte emberekkel dolgoztam (mármint az volt a dolgom, hogy velük foglalkozzam). Az élet nem fekete meg fehér számomra sem.

Az arty csak egy dolog miatt van a játékban, hogy a nem okos emberek is tudjanak érvényesülni, és nem 30% winrate különbség legyen a jó meg a rossz játékos között. Ugyanez az oka a pontosság nerfnek, a rossz tervezésű pályáknak (tele vannak camper spottal), mind, mind azért van, hogy a buta embereknek is legyen időnként sikerélményük, és ne hagyják el a játékot. A WG nem hülye, nem azért teszi rosszabbá a saját játékát, mert nem ért hozzá, hanem mert így van nagyobb bevétel.

[ Szerkesztve ]

***

(#199221) e-newsee válasza Lunky88 (#199218) üzenetére


e-newsee
addikt

XVM fókuszé', há' mi másé'! :D :P

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199222) Lunky88 válasza e-newsee (#199221) üzenetére


Lunky88
tag

Ugyan kérlek. xD Én attól messze állok hogy a wn8-am miatt szemeljenek ki... :))

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#199223) e-newsee válasza ollie (#199220) üzenetére


e-newsee
addikt

Attól, hogy az arty a nem okos emberek miatt van a játékban, még hadd engedtessék meg, hogy az okosok is játszanak velük! Nem mindegy, hogy minden hülye artyzik, illetve a mindenki hülye, aki artyzik. ;)
Köszi! Zárom a témát. Peace! :R

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199224) lacibacsi válasza e-newsee (#199210) üzenetére


lacibacsi
addikt

"Kit érdekel, hogy elcseszem az ellenfél játékát? Azért hívják ellenfélnek. Hadd ne foglalkozzam már az ő lelki világukkal. Elég nekem a sajátom. És esetleg a saját csapatomé, akit próbálok a győzelemhez segíteni."

:C :C

Egyetértek! Ezt a gondolatsort fel lehetne hímezni a lobogónkra!

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#199225) Eugene Roe válasza e-newsee (#199216) üzenetére


Eugene Roe
őstag

I agree, to disagree :D elfér a képernyőn a két ablak és 10-ből 9 játékban nincs counter arty.

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#199226) Warton válasza Lunky88 (#199218) üzenetére


Warton
őstag

Ha melletted parkolnak akkor nem biztos, hogy te voltál a célpont. Az artynak rohadt nagy szórása van, még ha fullra vagy szűkülve akkor is simán egy másik irányítószámra megy a lövés.

Nem tudom, hogy mások, hogy csinálják. Személy szerint én ha artyval játszom értékelem a lehetséges célpontokat az alábbi kritériumok alapján, avagy arty játék dióhéjban:

1. Könnyen lőhető-e
ezen belül:
-lassú és/vagy álló és páncél nélküli célpont
-lassú és/vagy álló célpont.

A nagy páncélos tankoknak nagyon kevés sebzést tudok kiadni, így inkább nem őket lövöm.

2. HP
Nagyon kis hpsokat artyval nem igen szoktam lőni, mert a nagyobb sebzéssel jobban hozzájárulok a csapat győzelméhez.
Persze, ha nincs más, vagy más nem tudja kilőni, mert fedezékben van akkor splashel kilövöm az adott tankot... helyzetfüggő.

3. A célzott tank mennyire számít veszélyesnek pl.: Ferdinand és egy FV áll egymás mellett nyilván az FV-t lövöm.

4. Stun
Ha valaki stunnolva van akkor nem lövöm, amíg le nem jön róla a számláló. Tudom kibaszás az artysokkal, de ha stunnolva van az ellenfél akkor az én stunom nagy része elvész és nem adódik hozzá. :U

5. Counter-arty
Bizonyos pályákon előszeretettel vadászom az artykat. Prokhorovkán egyértelműen becélzom egy ideig a sínek melletti részt, de más pályákon is, ha látok valamit odadörrentek egy nagyot.

6. Vaklövés
Nem hiszitek el, hogy mennyi vaklövés betalál, ha egy-egy egyértelmű bokrot becéloz az ember. Akkor általában pont így néz ki a fejem: --> :D

(#199227) Thrawn


Thrawn
félisten

Ha már témánál vagyunk ;]

Egy másik meccsen eljött értem a kerekes, de sikerült az utolsó leheletemmel beszorítani a sarokba. Kíváncsiságból ráírtam a meccs után és bár némi anyázásra számítottam, kiderült, hogy szerencsére van aki normálisan áll hozzá az arty játékosokhoz is:

Lehet ezt így is, ugye? :)

ps: mielőtt megköveznek az arty-haterek csak szólok, hogy a kampányküldik miatt játszok velük. A hosszútávú terveimben szerepel az is, hogy megszerzem az összeset, mint minden más techtree-s járgányt. Ez van, lehet utálni :D

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199228) Raidon válasza Thrawn (#199227) üzenetére


Raidon
őstag

Én is most álltam neki a T55A-nak. Stug HTC megvan fullossan.
Kis köcög voltam végén FV4005-öt kikaptam pixelshotba :DDD :DDD

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#199229) wwenigma válasza ollie (#199220) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

A személyeskedés fogalmáról remélem van elkepzelesed és moderalod a saját hozzaszolasod még akkor is ha egy komplett jatekososztalyt hulyezel le általánosságban és nem egyvalakire vetited... Bár fenemód érdekes hogy nincs vele 99% WR és 10k WN8-ad ha ez a véleményed.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#199230) Lunky88 válasza Thrawn (#199227) üzenetére


Lunky88
tag

"ps: mielőtt megköveznek az arty-haterek csak szólok, hogy a kampányküldik miatt játszok velük."

Sokan így állnak át menthetetlenül a sötét oldalra. ;] Bár egy Gyűrűk Urás hasonlat jobban illene ide. Felveszed a gyűrűt onnan nincs visszaút. :D

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#199231) ollie válasza wwenigma (#199229) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na, akkor tegyük helyre a dolgokat.

1. nem egy komplett játékosztályt hülyéztem le. Meg kell tanulni értelmezni az írott szöveget.
2. dobálózol itt a WN8-cal, aztán azt sem tudod mit jelent. Minden tankra van egy elvárt eredmény meghatározva, és az alapján számolódik a WN8. Ha egy tank OP, akkor ez az érték magasabb, így sokkal jobb eredményt kell elérni egy OP tankkal mondjuk az 1000 WN8-hoz, mint egy gyenge tankkal. Remélem leesett,m a WN8-at meghatározók mondják meg, hogy mennyi WN8-at érsz el egy tankkal. Artyval azért nem ér el mindenki sokat minden játékban, mert úgy van meghatározva a WN8, hogy ez ne történhessen meg. Ha most buffolnának egy artyt, és az átlag WN8 hirtelen felmenni mondjuk az ötszörösére, akkor átállítanák a WN8 formulában a tank elvárt eredményét úgy, hogy továbbra is a régi WN8 legyen az átlag.

Itt minden le van írva a WN8-ról: [link] Olvasd el, és akkor talán nem fogsz dobálózni vele.
Csak egy idézet:
Typically mediums and heavies are harder to play than SPG's and TD's so the expected value is lower. Lights are by far the hardest class of tank for the average person to play, giving them a crazy low expected value.

***

(#199232) Warton válasza ollie (#199231) üzenetére


Warton
őstag

"Az arty csak egy dolog miatt van a játékban, hogy a nem okos emberek is tudjanak érvényesülni"

Hát ezt elég nehéz máshogy értelmezni, de segíts nekünk!

(#199233) Atti777 válasza Warton (#199232) üzenetére


Atti777
senior tag

"Az összes hülye artizik, de nem minden artista hülye" - bár ez sem hiszem hogy pontos lenne, mert akkor honnan jönnek a medes, heavys, stb. idióták?

Путин, иди нахуй!

(#199234) ollie válasza Warton (#199232) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Óriási különbség van ez meg a között hogy "csak nem okos emberek játszanak artyval". Utóbbit soha nem állítottam. Segítsek tovább értelmezni?

***

(#199235) lnk


lnk
aktív tag

Sziasztok
Nemrég kérdeztem véletlenül nem tudja-e valaki mennyi kötvény kellhet licitálva a chieftainre. Nem kaptam választ nézegettem a neten külföldi fórumokon is csak találgatnak. Hivatolos infót nem találtam vagy van csak én nem bukkantam rá. Nagyjából ehhez kapcsolódik a kérdésem. 5 lejátszott cw csata elég ahhoz hogy licitálhassak a tankra? Van 25 k kötvényem azt mindet elakarom rá tolni. Ha nem sikerül gondolom a licitre feltett kötvényeket visszakapom. Bevettek egy klánba ahol ha éppen beférek mehetek cw csatákat viszont a parancsnok sem tudta biztosra megmondani hogy 5 csata elegendő lesz a licithez vagy sem.

(#199236) Thrawn válasza ollie (#199234) üzenetére


Thrawn
félisten

Ebben a hsz-ben írtad: [link]
Konkrétan lehülyézted azt aki artyval játszik. Hát kösz. Írjak a modkerbe vagy megoldod innen is? :U

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199237) lacibacsi válasza Warton (#199226) üzenetére


lacibacsi
addikt

1. Pedig a nagy páncélzatú tankokat is érdemes lőni. Egy jó stun lövéssel hosszú időre le tudod lassítani őket, ami a mieinknek nagy segítség lehet egy face-to-face csatában...

2. (Ha a helyzet adja), akkor inkább (ki)lövök egy low HP-s ellenfelet, mint egy olyat, akiből nagyot tudok szakítani, mivel egy nagy HP-s tank sokkal jobb, mint kettő akármilyen (mármint az ellenfélnél). Sosem szabad feledni, hogy 1 HP-n pont úgy tud téged lőni az enemy, mint full HP-n...

3. Egyetértünk

4. Elég önző hozzáállás. Igenis lőni kell az ellenfelet (ha tudod) akkor is, ha a másik arty már stunolta. Több (hosszabb) stun fontosabb a csapatnak, mint neked pár XP a végelszámolásban.

5. A legtöbb pályán már annyira sok helyre lehet állni, hogy egyre kevesebb értelme van a counter-ezésnek. Legtöbbször időhúzásnak gondolom, ezért inkább a spotolt egyéb tankokat lövöm. Mondjuk amikor nincs spot, akkor van idő erre is és igen: a legszebb amikor egy lövéssel iktatod ki az ellen artyt...

6. Nagyon kevés az a spot-bokor, ahol szinte mindig áll valaki. Legfeljebb 1-2 ilyen lövés éri meg a csata elején, utána leginkább idő (és lőszer) pocsékolás...

Szerintem...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#199238) Derron


Derron
aktív tag

Sziasztok,

A fejlesztett felszereléseknek van érezhető hatása? Van 10.000 körvényem, ebből pont tudnék venni egy szellőzés+töltésgyorsító fejlesztett felszerelést. Ezeknek a leszedéséhez is ugyan úgy kell arany? Arra gondoltam hogy az éppen fejlesztés alatt álló tankra tenném ezeket. Így könnyítve a játékot velük.

(#199239) ollie válasza Thrawn (#199236) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem, nem írtam. [link]

***

(#199240) Thrawn válasza ollie (#199239) üzenetére


Thrawn
félisten

Idézek: "Az arty csak egy dolog miatt van a játékban, hogy a nem okos emberek is tudjanak érvényesülni"

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199241) jano_77 válasza ollie (#199239) üzenetére


jano_77
nagyúr

Pedig elég egyértelmű a belinkelt idézet. Nehéz lesz kimagyarázni. Max törölni tudod modker jogod miatt. ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#199242) 3 válasza Derron (#199238) üzenetére


3
senior tag

Ha jól emlékszem, 200 kötvényért tudod leszedni.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#199243) ollie válasza Thrawn (#199240) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hiába idézel, ez akkor sem azt jelenti, hogy minden arty játékos hülye, vagy nem okos.

***

(#199244) galervin93 válasza Thrawn (#199240) üzenetére


galervin93
őstag

Szó se róla, erőset mondott a kolléga, de elbeszéltek egymás mellett, mert "a nem okos emberek is" - és itt a hangsúly az "is"-en van. Szóval azt akarja írni, hogy hülyék is, meg nem hülyék is játszanak vele, de főleg a gyíkoknak kell, hogy egy-egy véletlenül betaláló lövés okozzon némi sikerélményt nekik a játékban.
Ez tipikusan az a helyzet, amikor több módon is értelmezhető valami, és valaki csak azt veszi belőle észre, ami számára szimpatikus.
Grammar OFF vége :C
szerk.: ja és ez nem vélemény nyilvánítás, csak magyarázat, még mielőtt artyhater leszek.
( ;] )

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#199245) Warton válasza lacibacsi (#199237) üzenetére


Warton
őstag

1. VK100 spall linerrel 1 lövés 60 hp dmg, Skorpió G 1 lövés 600 hp. Inkább az utóbbi szerintem. A stun nagyon szép dolog, de az a tapasztalat, hogy a játékosok lemedkitezik, és így ottmaradsz a 60hp-dal.
2. Én is ezt csinálom, amikor normál tankkal játszom, de amikor 20 mp-es az újratöltési időm és kb. 3-4 mp mire a lövésből találat lesz biztos nem kockáztatok. Sokszor van az, hogy klikk és mire odaér a lövedék kilövik az alacsony hps tankot. A dmg/m meg megy a levesbe.
4. Ez csak az arty társnak rossz, mert nem kap stun dmg-t. Ha stun alatt lövöm a tankot akkor a mittomén 10 seces stunból 5 sec lesz (lehet, hogy nem feleződik, pontosan nem ismerem a mechanizmusát a dolognak, de sokkal kevesebb), miközben ha megvárom az aktuális stun végét és akkor lövöm akkor 10 sec lesz a stun. Így az x+5 sec stun helyett x+10 lesz a stun a végén.
6. Mondtam, hogy nem fogjátok elhinni... :DDD

(#199246) Thrawn válasza ollie (#199243) üzenetére


Thrawn
félisten

Ah értem, szóval csak a hülyéket lehet lehülyézni. Így már minden rendben van...

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#199247) e-newsee válasza galervin93 (#199244) üzenetére


e-newsee
addikt

Legalább te észrevetted az is-t! :R Viszont ezt nem lehet többféleképpen értelmezni.
Az is szó pont, hogy nagyon fontos, amit a többiek kifelejtettek a kiemelésből. És itt meg kell védjem ollie-t, a linkelt kommentben (és igazából máshol sem) valóban nem mondott olyat, hogy csak hülyék (nem okosok) játszanak artyval.

Engem továbbra is csak az zavar, hogy a játékbeli "élet" alapján ítél meg embereket. Ezt ki is kértem magamnak, a továbbiakban meg csak hitvita és egymás melletti elbeszélés folyt az artyzásról (engem is beleértve), ami egyre inkább megközelítette a vonatkozó facebook csoport színvonalát. Azt meg PLÍÍÍÍZ NOOOO!!!

Szóval én kérem, mint az első megszólított, hogy engedjétek el a témát! Ennyit nem ér.
Köszi! ;)

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#199248) Stigma.HC válasza Derron (#199238) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Valamennyire persze, hogy érezhető a hatása.
Hogy megéri? Persze megérheti, ha jól választod meg a tankot és amit fejleszteni akarsz rajta.
Egy gyorsan töltő tankra például én nem biztos hogy raknék kötvényért töltésgyorsítót. De ez én vagyok. Más lehet mást fog mondani.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#199249) wwenigma válasza ollie (#199231) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

A helyett hogy veded a vedhetetlent, inkább mutasd meg hogy jobb vagy a hulyeknel aki ugye artyval játszik, mennyin van neked 3 gunmark és hány ACE-t hoztál össze velük? És pontosan ide jön a Wn8 és a WR mint olyan. Mert ha nincs ilyen, akkor te se vagy jobb.

De jobb lenne ha be lenne fejezve az egyes jatekososztalyt kedvelők - pontosabban nem gyűlölők - lealacsonyitasa és dehonesztálo kontextusba történő helyezése.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#199250) Flash Gordon válasza Pug (#199001) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Eladni nem, de trade-in be beszámolódik az aranyban mért értéke, mint a többi prémnél, kivéve az orosz tier 10-et.

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.