Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#19572) Noddy válasza Ujjlenyomat (#19567) üzenetére


Noddy
senior tag

Örülök, hogy az ApCsel17,28-29-et idézted be, mert itt a lényeg: Isten nem "emberi művészet és elgondolás formált meg". Tehát, ha te Jézus születéséről úgy gondolkozol mint ha az emberi születés lenne rosszul teszed. Nem szükséges, hozzá sem nemi aktus, sem teremtés, mert az egyik az emberi születéshez kell, a másik pedig a teremtéshez.

Ha jól értem akkor te az által, hogy nem tudod a Biblia szavát elfogadni és mivel a születést emberi születésnek próbálod emberi elgondolás által venni és ezt nem tudod összeegyeztetni Istennel ezért automatikusan átrakod önkényesen a teremtés kategóriába Jézust, holott erről a Biblia nem beszél, pusztán emberi megfontolás alapján és igék nélkül nevezed Jézust teremtménynek?

A Krisztus feje Isten valóban :) De örülök, hogy nem kerülitek meg Jézust és ti is Őt imádjátok az istentiszteleteiteken, mert az Egyház feje Ő.

Kérdés, hogy volt-e olyan, hogy amíg Jézus nem létezett? A Biblia nem beszél olyan időszakról amikor Jézus nem létezett, hiszen öröktől fogva létezik, ahogy az le van írva a Bibliában.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.