Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-06 22:56:53

LOGOUT.hu

Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9915) zsolt734


zsolt734
tag

Sziasztok!

Elnézést, ha nem ide illő, vagy hülyeség a következő kérdésem:
Van egy Enermax Noisetaker 425W-os tápom, ami egy fekvő házban van elhelyezve úgy, hogy alulról, a ház alatti kb. 1cm magas résen szívja be a levegőt és a ház eleje felé fújja ki (aztán nagyjából ezt a felmelegített levegőt szívja vissza...).
Eddig egy álló házban használtam, felső, szokásos elrendezésben. Azt vettem észre, mióta a fekvő házban használom, hogy a kikapcsolás után nagyon hosszú ideig mennek még a ventilátorok, ergo a táp jobban melegszik. Mivel ha feljebb tekerem a ventilátorok fordulatszámát, sokkal hangosabb lesz a süvítő levegő miatt (keskeny rés alul, és elöl), ezért ezt nem nagyon szeretném.
A kérdés az, hogy a tápot fejjel lefelé be lehet-e szerelni, nem okoz-e ez valami problémát benne? Ez esetben felülről szívná a levegőt, ami talán hatékonyabb...

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv.:
Zsolt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.