- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
(ajánló)
Tegnap este befejeztem Aang legendáját is. Én már a Korrától is oda voltam meg vissza, de ez az eredeti sorozat még annál is jobb volt. A történet hosszabb, kalandosabb, változatosabb (igaz, az elején még picit "egyszerű"), de ami szerintem nagyon erős oldala (és erősebb a Korránál), azok a szereplők: Aang, Katara, Sokka hármasa lenyűgöző, fantasztikusak együtt, szinte már "élnek". Aztán ott volt Toph és a "twinkle toes" dumája, imádnivaló.
Ahogyan Appa az égi bölény és Momo a szárnyas lemur is.
Aztán Zuko, és a bácsikája Iroh, aki mindig teázik... De az összes további mellékszereplő is jól eltalált.
Az animáció és a rajzok szépek, persze grafikailag ma már nyilván nincs annyira topon, mivel 2005-2008-as sorozat és sajnos csak 4:3-as SD-ben készült, de fan-made 720p elérhető belőle, ami többnyire egész jól sikerült. A zenéje is remek lett, de főleg a főcímzene illetve annak variációi eszméletlen jók. Ami viszont szintén a karakterekhez kötődik, azok a szinkronhangok: egytől egyig telitalálat, tényleg, kivétel nélkül mindegyik tetszett, fantasztikusan keltették életre a rajzolt karaktereket. (Megjegyzés: tegnap belelestem a magyar szinkronos változatba is, és borzalmas, főleg Aang magyar szinkronja. Erősen ajánlott eredeti hanggal nézni, mert zseniális és utánozhatatlan.).
Összesen 3 évad (61 epizód), mondhatni, hogy részben egy "coming of age" sztori is (elemeiben emlékeztet a Harry Potterre is). Értékeket képviselő és közvetítő, minden benne van, aminek egy ilyen történetben (főleg mesében) benne kell lennie: szól barátságról, szeretetről, szerelemről, kitartásról, küzdelemről, áldozathozatalról, döntéshozatalról, alapvető emberi értékekről. Van benne humor, kaland, és a kisebb harci jelenetektől a libabőrös, epikus jelenetekig minden. Jól felépített világ, jól felépített történet amely a kicsik és nagyok számára is remek kikapcsolódást nyújthat.
Számomra ez alapmű lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest