- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Gyűlölöm a cukrot. Ez volt az első gondolatom a Gulden Draak első kortya után. Lehet, hogy nem vagyok a barnák rajongója? Ez hülyeség, nőkben is a barna vonz (az olyan természetes, vagy nem? :-) Szóval nem tudtam mire vélni, legalább 15-20 percig iszogattam, becsukott szemmel, nézegettem a színét és nem. Totál közömbös, még a fűszeres ízhullám sem borít el, mint a cseh barnák/feketék jó részénél, bár a cukor lényegesen alacsonyabb, egyszerűen nem tudok másra figyelni. 5/10
Kettőt hűtöttem be, valahogy éreztem, hogy őt - Duvel - kell másodiknak hagyni. Nagyon kellemes ale (de a , gyönyörű a színe, mézesen keserű, de az is olyan enyhén, nagyon jó, egyszerűen szuper, viszi az embert, könnyű, laza baráti beszélgetés mellé, sok habbal, kicsit a Kárpi szűretlen ászoksörére emlékeztet, de itt szépen leül a komló a nyelved tövére és csak a következő korttyal távozik. Élvezem... :-))) 8/10
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari