Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:39:56

LOGOUT.hu

Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37349) kutkut válasza Piwi (#37346) üzenetére


kutkut
addikt

Ezzel én is egyet értek, pedig nagy focirajongó vagyok... Szerintem nem a stadionokat, hanem a focistákat kellene fejleszteni. Nem azért vagyunk rosszak a fociban, mert nincs nálunk 1 (vagy ~20-30, hogy meglegyen egy keret) olyat ember, akiből ne lehetne világsztár (vagy ha nem is világsztár, akkor olyan, aki megállná a helyét egy angol/német/spanyol elsőosztályában a rangosabb klubokban... Szerintem csak alacsonyabb itthon az elvárás a focistákra nézve, és ha sokan (pl az edzők) elégedettek ezzel a teljesítménnyel, akkor a játékosok sem annyira motiváltak, hogy fejlődjenek... (Ugye a románok elleni meccs után is látjuk a fejlődést és ez még mindig egy szerethető válogatott...)
Na mind1, ezzel csak annyit akartam, hogy szerintem is fölösleges stadionra költeni a pénzt... Ha jól játszanánk, akkor a nézőknek mindegy lenne, milyen egy stadion, akár állva / lépcsől ülve / akárhonnan végignéznék a meccset, ha azt jó játékkal hálálnák meg a játékosok.
Persze, új stadionok nélkül nem kaphadtunk EB/VB meccset, de bazz... Ilyen beruházásoknak ott van értelme, ahol egy 50-70 ezer fős stadionban hétről hétre teltház van... :U

Meizu MX3 32GB

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.