Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Rap, Hip-hop 90'
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
Gyerekek, megvan a szaggatásra/akadozásokra a megoldás.

Alapból a játék jobbára 1 magot használ, meg a többiből egy-egy picit, mert nyilván félre van programozva. Az az egy mag viszont majdnem mindig a maximum közelében fut, és ha eléri a plafont, akkor beszaggat a gém (ez a Resource Monitor-ban jól látszik, fene tudja hogy hívják ezt magyarul, Erőforrásfigyelőnek? Inglis vindóz rúlz).
A megoldás: át kell állítani az xrEngine.exe process Affinity-jét (akár az általam fentebb linkelt programmal, akár a Task Manager-ben a Processes fül alatt jobb gomb és onnan), hogy csak egy magot használjon, leokézni, aztán meg ugyanígy visszaállítani 4-re!
Az eredmény: gyönyörűen használja mind a négy magot nálam, nagyjából egyenletesen, így szemre a max teljesítmény kétharmadánál feljebb nemigen megy egy-egy mag, és olyan folyékony a játék, amilyet még nem láttam.
Visszatöltöttem egy állást, és felgyalogoltam a mocsárban az outposttól a zatoni aknás kijáratig, közben megvártam, hogy 3 vaddisznó kiirtson 6-7 banditát a közbeeső "Settlement" nevű helyen, aztán kiirtottam a vaddisznókat, de sehol egy akadás. Éééélményszámbamenő. 
Innen van amúgy az okosság.
Ugyan a Clear Sky-ről beszél, de nálunk is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az eredmény: gyönyörűen használja mind a négy magot nálam, nagyjából egyenletesen, így szemre a max teljesítmény kétharmadánál feljebb nemigen megy egy-egy mag, és olyan folyékony a játék, amilyet még nem láttam.
Visszatöltöttem egy állást, és felgyalogoltam a mocsárban az outposttól a zatoni aknás kijáratig, közben megvártam, hogy 3 vaddisznó kiirtson 6-7 banditát a közbeeső "Settlement" nevű helyen, aztán kiirtottam a vaddisznókat, de sehol egy akadás. Éééélményszámbamenő. 
Ugyan a Clear Sky-ről beszél, de nálunk is működik.
shield