Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, megnézegettem, melyik fix mit variál az enot-tal. a képeket felére átméreteztem, hogy mindet fel tudjam tölteni, de a lényeg azért látszik.
az enot fix 4 mappát tartalmaz, ABC rendben pakoltam fel őket. az elsőt, a gamedatát mindenképpen fel kell tenni, különben el sem indul a játék, nálam legalábbis nem ment anélkül. akkor így néz ki:következő mappa: Возвращаем старый худ костюмов ez leveszi a gázálarc körvonalát, sztem ezt is mindenképpen érdemes feltenni, akkor ezt kapjuk:
következő mappa a ПНВ , ez az éjjellátós nézetet javítja, azt nem próbáltam, igény esetén felteszem egy próba erejéig, de sztem annyira nem lényeges.
így viszont eléggé hiányios a HUD, erre való a következő, a Худ к сборке Албора mappa, ekkor így néz ki a játék:valaki (talán PeL?) linkelt egy 'servicepack_02_3jav2' vagy hasonló javítást, ami szintén a HUD, quickslotok, térkép kinézetén javít, ezek után feltettem ezt is, valószínűleg csak alap sgm-hez van, enot-tal nem működik,. mert ezt kapjuk, elvileg az órát,térképet módosítja:
ezután következett ebből a javításból a quickslotokat érintő rész, a helyzet nem sokat javult:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield