- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Hestiana
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert el vagyok keseredve.
Tavaly vettem használtan, itt a Prohardveren egy, a Red Tower Computer-től származó memóriát, ami sajnos megadta magát, és a céget nem tudom elérni. Hiába van rá 5 év garancia, egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek.
Egy Corsair memóriáról van szó, a gyártónak írtam levelet, még nem válaszoltak, de félő, hogy azt mondják sajnáljuk.
Cégjegyzékben megnéztem őket:
01-09-887176
WORLD PC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
1225 Budapest, Csút u 2/b. 1. em. 4.
Adószám: 14062614-2-43.De az elérhetőségek amiket az interneten találtam, vagy a jótállási jegyen és a számlán szerepel, egyszerűen egyik sem működik. Se vezetékes, se mobiltelefon, és a gmail is visszadobja a feléjük intézett emaileket.
Tudja valaki esetleg, hogy van e JOGUTÓDJA az említett cégnek, vagy működő elérhetőségük, esetleg mit tudok még tenni az üggyel kapcsolatban? Melyik Nagykerrel álltak kapcsolatban, hogy esetleg őket hívjam. Egy ilyen drága memóriát az ember nem szívesen dob ki a kukába, egy hanyag cég miatt
Gondolom személyesen oda menni sincs értelme, mert már rég összepakoltak, és csapot papot otthagyva menekülnek.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest