Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) UFO1 válasza antikomcsi (#1549) üzenetére


UFO1
senior tag

Nyomtam rá én is! :D

#1550i3odnar
Ez a pornós stílus! A grincs még nem jött rá mi várna rá e mellett csicska mellett! :Y ;]
Szerencsétlen szülei meg már azon gondolkodnak melyik országba költözzenek minél gyorsabban ha kijön a kislányuk!

[ Szerkesztve ]

(#1552) UFO1 válasza i3odnar (#1541) üzenetére


UFO1
senior tag

Azért mert mikor kint volt párbajozni megígérte, hogy Virággal írnak/előadnak egy villa (RAP) dalt.

(#1553) antikomcsi válasza i3odnar (#1550) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Tényleg nagyon romantikus volt, anyuka apuka biztosan örömmel nézte a konzervatív kislányukat.
Úgy látszik akkor én nem voltam soha olyan szerelmes, mint ők, mert soha nem jutott eszembe torkon köpni a párom.

És akkor a végére még ciGádzsina benyögi, hogy Bálint biztosan elmenne vele a nyugiba egy menetre, ha ő engedné neki. Azt hittem kiment a háttérvilágítás a TV-ben, mert elöntötte a sötétség a nappalit.

(#1554) Peti78 válasza UFO1 (#1433) üzenetére


Peti78
őstag

Vandával csak egy baj van. Sem magyarul beszélni, sem műsort vezetni nem tud, ráadásul idióta, és egyáltalán nem vicces.

Rosszul vagyok ettől a modorosnak szánt, de valójában igazi proli megfogalmazástól amit állandóan tol az arcomba. "Nem más kövekezik mint...", "Nem más történt mint...", "Nem mást mondott mint..."
Ráadásul úgy néz ki mint [King Julien a Madagaszkárból]

Ja, akkor ez valójában nem is egy baj. :)

Egyébként Ginára szavaztam. Na nem azért, mert kedvelem, hanem azért, mert ha az összes majmot kiszavazzuk, unalmas lesz a műsor. Bálint pedig egy igazi paraszt.

[ Szerkesztve ]

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#1555) UFO1 válasza Peti78 (#1554) üzenetére


UFO1
senior tag

Az utolsó mondat egy kis magyarázatra szorul szerintem mert lehet én más adást nézek akkor! :U
Különben azon az adáson nagyon jókat röhögtem mikor Vanda azt mutatta be ki mit csinálhat a paplan alatt! :D

Más:
ÉNB sminkeli Vivit azt a mindenit de jó hogy nem ezzel foglalkozik úristn mert messzire el kéne kerülni mindenkinek! :Y :W

[ Szerkesztve ]

(#1556) Peti78 válasza UFO1 (#1555) üzenetére


Peti78
őstag

Az adás jó volt, ez nem kétséges. De szegény Vanda annyira kameraidegen, hogy azt nehéz szavakba foglalni.

Bálint:
Engem ez az állandó baszdmegolás és káromkodás rettenetesen zavar. A nagy többség sem jobb, de most ő megy párbajra, ezért hoztam fel őt. Több olyan megnyilvánulása volt, ami alapján parasztnak jellemeztem. Aki a büdös lábát más orra alá dugja ahelyett, hogy eltakarodna megmosni, az egy paraszt.

Egyébként ez a széria az eddigi leggyengébb, szépen mutatja, hog a szerkesztői székből nem lehet minden esetben kiválogatni a megfelelő embereket. Vissza kellene hozni a beszavazókat. Persze, ott is csak három "versenyzőből" lehet választani, de a látszata megmaradna a nézők akaratának.
Most nézem a hatodik szériát a videa-n, abban voltak igazi nagy arcok. :)

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#1557) i3odnar válasza Peti78 (#1556) üzenetére


i3odnar
csendes tag

Sokszor eléggé erőltetett Vanda, a "mi történik a takaró alatt" videója viszont zseni volt :D

Pont nála zavar a baszdmegolás és káromkodás, amikor Bálinthoz képest Gina hatványozottan káromkodik majdnem minden adásban? :F
A több olyan megnyilvánulásra is kíváncsi lennék, fejtsd ki nyugodtan, mert engem már kezd zavarni a tudatlanságom, hogy mit nem látok amit mások, mi az pontosan ami miatt Bálint buzi, köcsög, majom, nyomorék, gyáva, kétszínű, színész, bohóc stb. stb.. Tényleg szeretném tudni, mi kerülte el a figyelmem, amiket azok látnak akik ezeket mondják róla, csak hogy én is rálássak ezekre.

Az, hogy odarakta a lábát Vivire, akivel vannak olyan kapcsolatban, hogy elpoénkodják a dolgot, Moh reakciójából még arra is lehet következtetni, hogy Vivi túlzott a lábszaggal kapcsolatban, de mivel képernyőn keresztül nehéz meghatározni valóban büdös volt-e, feltételezzük, hogy tényleg az volt és ezért Bálint paraszt.
Viszont akkor Gina, aki a villában töltött első 1 óra után, már a csöcseit villogtatja premier plán, azzal megjegyzéssel fűszerezve, hogy "Édesanyám, ha nézed baszd+, ez a ValóVilág", és azóta egyéb pikánsságok, akkor őt milyen jelzővel lehet jellemezni, ha Bálintot azért parasztnak, mert rárakta az egyik barátjára a lábát? :D

A széria gyengeségéhez szerintem sokat hozzátesz a Covid-os helyzet is sajnos, nincsenek ütős feladatok. A balhékat Recsiék biztosítják, nekem már ez is sok ebből ami jelenleg van (leginkább a modor, stílus miatt). Amíg ők bent vannak, mint főellenségek, addig a kisebb ellentétek nem fognak kiéleződni komolyabban. Attól nem tartok, hogy leülepedne nagyon a műsor nélkülük.

[ Szerkesztve ]

(#1558) Peti78 válasza i3odnar (#1557) üzenetére


Peti78
őstag

Leírtam, hogy mivel Bálint megy, Bálintról beszélek, nem a többiekről. Egy szóval sem mondtam, hogy többet káromkodik és alpáribb mint Gina. Arra gondolok, hogy azért messze nem olyan tökéletes mint ahogy be van állítva. Szerintem ha két egymást követő mondatában háromszor szerepel a baszdmeg, akkor ne állítsuk már róla, hogy fasza legény. Bár azt meg kell hagyni, hogy a "b" betűt nagyon szépen megtolja. :D
Ismétlem, nem Ginával, vagy bárki máshoz hasonlítom, hanem őt a róla sugárzott képpel.

Ha valaki azt mondja nekem, hogy büdös a lábam, akkor függetlenül attól, hogy én annak tartom-e vagy sem, elhúzok megmosni, és semmiképpen sem dugom a problémát jelző személy orra alá ismételt szagolgatás céljából. Pláne nem úgy, hogy megmagyarázom azzal, hogy hát ilyen a bakancs. Persze az én véleményem csak az én életemre és lábszagomra mérvadó. Ettől még másnak lehet ez egy teljesen természetes és elfogadható dolog.
Ettől függetlenül aki így kezeli ezt a problémát, az számomra egy paraszt! :R

Ginától és Renátótól nem várhatunk más viselkedést, ismerjük a vallásukat.

[ Szerkesztve ]

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#1559) UFO1 válasza Peti78 (#1556) üzenetére


UFO1
senior tag

Szerintem nem olyan rossz Vanda pláne Győzihez képest aki már több mint 20 éve kamera előtt áll és még most is ugyan olyan tehetségtelen mint ahogy kezdte. Nem mondom mikor kérdez az sokszor jó irányban van csak ne akarjon viccelni mert az 1-2 kivételtől eltekintve nem nagyon sikerül. Általában azért hívják ilyen olyan műsorba mert buta mint a tök és ugye fél mindentől és ez vicces szokott lenni. :U
Vandával inkább az a gáz, hogy minek akar annyira vagány lenni (+ a sok káromkodás) és nem kell lesüllyedni a Győzi szintjére a jó példa Anikó lehetne számára. Nem beszélve élőben (ha a BVV az) nem olyan könnyű műsort vetni úgy hogy csak 1-2 éve játszik ilyen olyan szerepeket de elő adást még nem vezetett. Valószínű keresi a helyét próbálja utánozni Győzit (nem kéne) inkább egy saját stílust kéne kialakítani. Most már legalább szépen felöltözik és nem akar egy horror film sminkben műsort vezetni. ;) ;]

A káromkodásról már az elején írtam nem volt még ilyen széria ahol már nem csak kötőszó hanem csak ilyen szavakból egy egész mondat. :W

ÉNB ha erre a konkrét dologra gondolsz lehet paraszt de inkább bunkónak mondanám igaz valószínű csak poénnak szánta és húzta az agyát, hogy odatette a lábát Vivi elé. Az se biztos hogy valóban az volt mert akkor miért nem ült arrébb mert én azt tettem volna hasonló esetben.

Igen a 6-os széria ha filmes szemmel nézem olyan mint egy Oscar díjas rendező által megrendezett film olyan operatőri és rendezői munka van/volt mögötte hogy besza- behugy. :R
Poénok részéről az 1-4 feszültség szempontjából az 5 széria vezet nálam. :K

[ Szerkesztve ]

(#1560) antikomcsi válasza Peti78 (#1558) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nehogy megsértődj, hisz gondolhatsz, amit akarsz, de nagyon gyenge érvelés, hogy azért, mert pont Bálint megy párbajozni. Mert pont ciGádzsina is megy párbajozni, akinél nagyobb alpári paraszt nem sok van a világon sem, de mellette Bálint b+ozása zavar. Furcsának gondolom.

Mivel nincs szagos TV közvetítés, ezért nem tudhatjuk, hogy büdös volt e a lába. Valószínűbb, hogy nem volt büdös a lába, hanem a szokásos dolgot láttuk, hallottuk. Viv és Bálint rendszeresen zrikálja egymást, olyan dolgokkal, amiket nem gondolnak komolyan, pusztán vicc az egész, hogy elszórakoztassák magukat.

Szóval engem meglep, hogy a többi ben lévő mellet Te pont Bálintot látod parasztnak. Én szívesebben nézném az összefoglalókban az ilyen vicces jeleneteket, mint Retardó ámokfutását, köpködését, ciGádzsina balhéit, Fru szarkeveréseit. És ezek mellet nem Bálint van szentnek kikiáltva, egyszerűen csak vakok közt a félszemű a király.

Mindenesetre örülök, hogy végre nem hiába megy a sok veszekedés, szarkeverés a villába, legalább van valaki, akinek ettől nem unalmas a műsor.

a BVV-vel kapcsolatban szerintem az a baj, hogy van ez a szegény kislány, aki nagyon merev, de megpróbálja a tárjáni féleszűt utánozni. Ami nagyon nem megy neki. Bár nem is kéne, valami egyedi stílusra lenne szüksége. Viszont ahányszor megjelenik a kis asztalka mellett és látom, már szinte engem is elfog a szorongás.

(#1561) i3odnar válasza Peti78 (#1558) üzenetére


i3odnar
csendes tag

Magától értetődő, ha valóban büdös a lábam és ezt más hamarabb megérzi mint én magam és jelzi felém, ha van rá lehetőségem megyek és kezdek vele valamit. De ha valaki csak heccből rámondja a lábomra hogy büdös, nem fogok egyből ugrani és megmosni minden egyes alkalommal :DDD (pl. akit nem a lábszag, hanem szimplán már más lábának a látványa is ingerel, ezért előszeretettel használja a "büdös lábad" kifejezést).
Bálint és Gina megy, közülük kell választani, ezért hoztam őket példának, ezért hasonlítottam őket egymáshoz.
Azzal nincs baj, hogy attól félsz unalmas lesz a műsor, ha a sötétek kiesnek és ezért szavaztál Ginára.

Engem az érdekelt volna, hogy mi az a "több olyan megnyilvánulása" Bálintnak ami alapján kapja a jelzőket. Ezt szeretném megérteni, hogy mit látnak azok a játékosok, nézők, betelefonálók, akik aggatnak Bálintra mindenféle negatív jelzőt, de ha rákérdeznek tőlük, hogy ezt mivel indokolják, érveljenek, akkor vagy lefagy a Windows sokaknál vagy kifullad annyiban a dolog, hogy megismétlik az adott jelzőt, kinyögik, hogy "mert csak"/"majd meglátod", vagy jönnek olyan kicsinyes indokokkal, hogy:
- hát amikor Bálint tojásai eltörtek káromkodott és feszült volt és ez nem illik a villába ez az agresszió;
- Bálint szőrös és undorító, hogy nem borotválja magát csillogó babapopsi minőségűre, ezért repüljön a villából. :DDD
(De sajnos ilyen érvekkel sem lehet nagyon találkozni. 😅)

Szóval én ezt hiányolom még mindig. :(

BVV: Sumakker (míg ő maga nem így mondta, addig nem is tudtam, hogy így kell ejteni :DDD ) még kezdő műsorvezető, bakizgat, sokszor látszik rajta, hogy feszeng, szkriptelt szerephez volt szokva, most pedig saját magának kell megírni azt a szkriptet, reméljük feloldódik, belerázódik, ha meg nem, majd találnak neki másik szerepet :)

[ Szerkesztve ]

(#1562) antikomcsi válasza i3odnar (#1561) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Most, hogy így összegezted belátom én is, hogy ez az agresszív szőrös ősember nem való a villába, sokkal inkább egy Recsike, aki a fogadalom tételkor a szabályzatra esküdött, hogy ő jó gyerek lesz, mert nagyon nem szereti az agresszív viselkedést! ;)

(#1563) i3odnar


i3odnar
csendes tag

A szabályzatra amit sosem szeg meg!! :K Nos, most hogy ezt Recsi megfogadta (és nem is kételkedem a szavában egy percig sem, mert már többször hangoztatta, hogy ő őszinte és igaz fickó), szinte biztos vagyok benne, hogy a teswére, Gádzsina is hasonló utakon fog járni, ha visszajön a párbajról ,valamint ezek mellet elítélem a faji megkülönböztetést és a rasszizmust, így a szavazatomat Ginokára teszem. :B ;)

(#1564) F34R válasza i3odnar (#1563) üzenetére


F34R
nagyúr

Remelem 100% ironia szol a hsz-edbol. Mert egyebkent GTFO.

(#1565) antikomcsi válasza F34R (#1564) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Persze, hogy az, én még a hangszínt is hallani véltem, miközben olvastam! :DDD

(#1566) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Azt hiszem, maradhatunk annyiban, hogy Gádzsina elb*szta. Tudta, Aranda is megerősítette a levelében, hogy Recskátó és a Grincs fondorkodásának "köszönhetően" esett ki. Ahelyett, hogy bosszút állva Recskátót hívta volna ki, balga módon döntött, ő is megkajolta a mocskos lelkű páros kajli dumáját.
Recskátó ellen nem kell indokokat keresni, van számolatlan, nagy %-os arányban győzte volna le. A villába visszatértekor Grincs kivételével mindenki örömmel fogadta volna.
Elb*szta, este megissza a levét.

No, számoljunk kicsit.
A mai párbaj után kilenc játékos marad a villában. Még hatot kell kigolyózni, hogy a döntőhöz érkezzünk. Vajon meddig tart a játék? Ha a párbajok után rendszeres lesz a kiszavazás, akkor február közepéig. Ezt tartom valószínűbbnek.

Mindezt azért mondom, mert ilyen patkányt (bocsánatot kérek a patkányoktól) semmit érő hulladékot, mint Recskátó, minél hamarabb szeretném megalázva, megtörve, megsemmisülve dicstelenül távozni, örüljenek neki a Grincs szülei a vasárnaponkénti látogatásokon.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1567) snecy20 válasza Vakegérke (#1566) üzenetére


snecy20
veterán

Pár széria kimaradt nálam, de azt hiszem Recskázó indulhatna a leggusztustalanabb, legjellemtelenebb szereplő címért a VV történetében. Csúcspillanata lesz ennek a játéknak, amikor megszégyenülve kiesik.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#1568) Danex válasza Vakegérke (#1566) üzenetére


Danex
addikt

Szerintem meg csak Amanda gyenge jellemét tükrözi a levél, hogy ha veszít akkor azt fogjuk másra, ha nyert volna akkor biztos nem az lett volna, hogy köszönöm Renátó és Fru, hogy ezt tanácsoltátok, hanem behúzta volna teljesen egyéni sikernek ,hogy hát az ő személyisége és stb.

Igazából a most következő 2 hét még minimum offos, annyira eltolódtak az erőviszonyok, hogy az valami hihetetlen. Ezen a héten mi történt? minden nap másik párkapcsolatnak a szenvedését láttuk és kb ennyi.

Főleg, hogy ennyire egyértelmű végeredményt szerintem sose lehetett látni, hogy 1 hónap elteltével szinte 95%-ra biztos ki nyeri meg majd magasan.

Kb ha azt kérdeznék meg a nézőktől melyik embernek kell elhagynia a villát is Bálint kapná a legtöbb szavazatot. Nevetséges ,hogy bármi szavazás van minimum dupláját kapja mint bárki más.

És az a legnagyobb baj, hogy egy pici igény sincs arra, hogy ne legyen ennyire lineáris a játék.

(#1569) Peti78 válasza antikomcsi (#1560) üzenetére


Peti78
őstag

Tehát akkor ismét leírom: a kép amit sugározni kívánnak róla és a valóság messze van egymástól. Egyszerűen mást várok egy kultúrembertől. Egyszer történelemből hármast írtam gimnáziumban, a tanár leszidott. Más is írt akkor hármast, de őket nem szidta le. Ezzel a szemléltetéssel talán sikerül átadnom amit szeretnék. Tőlem mást várt, tőlük elég volt az is.

i3odnar Nekem ez az egy is elég, ha nem lett vona több, akkor is. Nem mindenféle negatív jelzőt aggatok rá, csak anynit, hogy paraszt. Nekem ez a véleményem. Konkrétumot írtam, hogy miért.

Azt is leírom még egyszer, hogy Bálintot nem Renátóhoz és /vagy GInához kell mérni, mert ettől függetlenül nem egy csapatban játszanak.

[ Szerkesztve ]

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#1570) C4mp3r válasza Peti78 (#1569) üzenetére


C4mp3r
addikt

vicces amikor az ember olyan szavakat olvas egy valo vilag topicban, mint a kulturember. szerintem ha erre van igenyed akkor pl. a mezzo csatornat ajanlom ott tuti nem lesz karomkodas.

ez egy gusztustalan trash reality, ennek megfelelo szereplokkel. engem egyaltalan nem erdekl, hogy balint karomkodik, lehet hogy ettol a te szemedben paraszt lesz, de ha nem lennenek extrem karakterek be sem kerultek volna a jatekba. lehet, hogy nala pont az enb-s hattere miatt egy kis nepotizmus is bejatszott, tudtak a castingosok mire lehet szamitani vele kapcsolatban, de ez nem valtoztat azon, hogy messze o legegyenesebb jatekos jelenleg. robi is pozitiv nalam meg, bar eleg tuja lett es nem nagyon all bele a dolgokba inkabb csuszo-maszo modjara lavirozik.

(#1571) LamaCube válasza Peti78 (#1569) üzenetére


LamaCube
addikt

"a kép amit sugározni kívánnak róla és a valóság messze van egymástól."-ezzel még egyet is tudok érteni. Mert azt szerkesztenek be, amit akarnak.

Értem is a hasonlatodat. Csak a szavazatodat nem értem ez esetben... :U főleg, hogy nem is Ginához hasonlítod Bálintot. De! Most Bálint-Gina párbaj lesz és a kettőt kell hasonlítani jelen esetben, nem az elvárható viselkedést...
Írok én is egyet ;)
Van egy 4 hónapos megkövesedett fehér szagtalan kutyaszar /Bálint/---a másik oldalon egy frissen nyomott bélféreggel teli, gőzölgő irtó büdös kutyaszar /Gina/---és te mégis Ginát választod, fura egy ízlés. Természetesen tiszteletben tartom, de igazából nem értem.
Nekem nem hiányzik a köcsögözés, buzizás, mint érv a vitákban. Az az oldal kb. ennyit képvisel, ha vitáról van szó. Bálintnak igaza van, hogy nem is áll le ilyenekkel vitázni. Az hogy hogyan beszél? Mint a többi. Sajnos csak egy diplomás volt 1-2 napig, de az első estén "lekurvaanyázta" Bálintot a semmiért. Na ennyit a kultúráról és a beszédek minőségéről. Azért mindenki tudja, hogy ez a műsor nem az MTA előadása.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1572) Danex válasza LamaCube (#1571) üzenetére


Danex
addikt

Alapjába véve az egész játéknak az tenne a legjobbat ha bálint kiröppenne, mert akkor egyből menne a helyezkedés mindenhová.

Azt látni hogy a "jó" oldalon is vannak egymás közti feszkók csak egybe maradnak addig amíg vannak a másik oldalon.

(#1573) LamaCube válasza Danex (#1572) üzenetére


LamaCube
addikt

Már most is van feszkó, ahhoz nem kell Bálintnak kiröppennie, lásd Merci-t. :K Dani is kipislog a körből és ez ebben a fázisban érthető is. Aki nincs tisztában azzal, hogy ők se maradnak megértőek végig egymással az kevés VV-t látott. Talán Alekosz és Olivér tudott megmaradni veszekedés nélkül egyedül a VV sorozatban.
Viszont én speciel rohadtul nem vagyok Ginára kíváncsi már... Nálam az első nap elvágta magát, amikor az édes anyukájának üzent /biztos nem így szóról szóra/: "Anyám, ha látod ,akkor b.szdmeg ez a ValóVilág!" Lehet egy ember akármekkora paraszt, de egy anyának ilyet mondani levetett melltartóval. Nem vagyok prűd, de mit érezhet egy normális anya ilyenkor? Idézőjel a normális, mert ha normális lenne, akkor a lánya se lenne, ekkora tróger. Lehet itt Bálintra mondani rosszat, mert ő se hibátlan, de eddig minden feladatot elvégzett és még azt is tűrte, hogy ez a gennyláda Gina miatt neki kellett vinnie a 16kg-ot. Felőlem , ha ez a 3 tirpák kiesik tök mindegy ki fogja nyerni és ki kit hív ki. Persze ez az én véleményem :) :R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1574) antikomcsi válasza LamaCube (#1573) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nem csak a Te véleményed! ;)

(#1575) Vakegérke válasza Danex (#1572) üzenetére


Vakegérke
veterán

Gádzsina győzelme esetén mennyire kanászodna el a sárkány kommandó? Ebbe belegondoltál?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1576) Danex válasza Vakegérke (#1575) üzenetére


Danex
addikt

Persze, mennének a piszkálódások és az alvó "jó" oldalnak végre csinálnia is kéne valamit ami a képernyőre való és valamennyire is érdekes.

Gyakorlatilag jelenleg Moh, Vivi, Merci, Robi, Virággal kb alig történik valami ha konfliktusról (nem saját párkapcsolati szenvedés) van szó, mind inkább megbújnak hátul és hagyják majd beszél helyettük Bálint és Dani. Ha meg menni kell há menjünk eddig mindenki 80%-al jött vissza...

Ezeknek az embereknek gyakorlatilag nem láttuk a többi oldalát mert a langyosvízből nézik a műsort velünk együtt.

Ha meg kimegy minden "rossz" és aztán annyik lesznek a jelek, hogy hát nagyon bírlak semmi bajom veled de te állsz tőlem a legtávolabb, vagy mert nem mosol kezet WC-zés után ;] hát alig várom ezeket az izgalmas részeket.

Az meg nekem nem az igazi, hogy 3 hónapot várjak mire kiesik minden "rossz", hogy a többi egyáltalán egymás ellen merjen szólni bármit is. :N

Ha meg elkanászodna onnan meg még nagyobbat lehet esni, de így semmi értelme párbajozni meg bármi mert szerintem a Digo-s párbajon kívül nem "izgult" itt senki.

És ez az izgulás hogy na kié az 56% sokkal többet adna számomra mint sem, hogy a következő 2 párbajt is pontosan tudjam, hogy 20/80 -al ki esik ki.

[ Szerkesztve ]

(#1577) Vakegérke


Vakegérke
veterán

No nézzük...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1578) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Mire szavazzak? Miben küzdjenek meg a szünetben?

(#1579) C4mp3r


C4mp3r
addikt

istenem de rohadt unalmas mar ez a moh merci vergodes, csaj nem tudom hova alazza meg magat, csavonal is kurva gaz ha valaki ennyire clingy es nem ert a szobol, de nonel meg foleg. en a moh helyeben elinteznem a nyugiban egyik este aztan talan lenyugszik, csak ne errol szoljon mar a fel rohadt osszefoglalo mindig.

[ Szerkesztve ]

(#1580) LamaCube


LamaCube
addikt

Merci , mint egy 13 éves csitri...örüljön, hogy MOH őszinte vele.
Dani is hisztis picsa lett :D

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1581) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Dani osztja az Észt Mohnak?

Milyen alapon? Amit ő leművelt virággal, az semmivel sem különb!

Most elítélik Moht azért, hogy azt csinálja, amit előre megbeszéltek.

Nem szabadott volna Mercivel kezdenie, hiába mondta, amit mondott, a kislány nem tudja feldolgozni, hogy nem az van, amit ő akar, nem körülötte forog a világ.

(#1582) C4mp3r


C4mp3r
addikt

na en ezert nem iszok pl. mar egy kortyot sem es gyulolom aki ilyen seggreszegre issza magat. dani sem kulonbozik nalam sokban renatotol, ugyanolyan gusztustalan taho.

(#1583) antikomcsi válasza C4mp3r (#1582) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Pontosan, annyi, hogy józanon jobban leplezi, de ki tudja mit művelt volna, ha Bálint nem csillapítja le és fogja vissza.

Amúgy a nagy macsó Dani egyértelműen féltékenységből cselekszik. Hiába mondja, hogy nem szerelmes Virágba, minden baja Moh-val szemben a féltékenység. Ráadásul teszi ezt úgy, hogy szerintem semmi alapja nincs rá. Ő a kemény tapasztalt keményfiú! Hiszi magáról! Pedig csak egy kisfiú még, szerintem éretlenebb, mint Moh.

(#1584) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nagyon fárasztó már Merci. Ha meg ott maradt volna, akkor az lenne a baj, hogy miért kelt benne felesleges reményt. Moh megszívta.

(#1585) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Amikor azt hiszem, hogy Retardo már nem lehet nagyobb paraszt, mindig meglep.

(#1586) Geri Bátyó válasza antikomcsi (#1584) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Pont erre gondoltam én is! Mit mondott volna Mohnak? Képzeld, van egy köcsög, aki állandóan visszautasít és most, mint a barátom vigasztalj meg?

Amúgy meg pont kezdenék megkönnyebbülni, hogy Gázsdina kiesésével az állandó ordítozás végre megszűnik, erre ez a barom Peti is nekiáll ordibálni. Őt nem lehetne kiszavazni?

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1587) Vakegérke válasza antikomcsi (#1585) üzenetére


Vakegérke
veterán

Erre születni kell.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1588) Vakegérke válasza Geri Bátyó (#1586) üzenetére


Vakegérke
veterán

Lehet, hogy Petit a rosszul szabott nadrágja zavarja. :D

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1589) F34R


F34R
nagyúr

Sracok tudunk mart szavazatallast? nehogy meglepetes legyen. :DDD

(#1590) Geri Bátyó válasza Vakegérke (#1588) üzenetére


Geri Bátyó
őstag

Pedig nem is szorítja a golyóit. Akkor indokolt lenne. :K Mondjuk nekem az ingeitől van időnként ordíthatnékom! :DDD

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#1591) antikomcsi


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Mindjárt jön a szópárbaj, érdemes lesz meghallgatni ciGádzsina megdönthetetlen érveit.
Ha csak ezt látnám belőlük és semmi többet nem tudnék róluk akkor sem látnék 1% esélyt sem arra, hogy ciGádzsinára szavazzak. Még az utolsó pillanatban is maga alatt vágta a fát.

Amúgy ez a félidei live adás kritikán aluli volt.

(#1592) F34R válasza Geri Bátyó (#1590) üzenetére


F34R
nagyúr

Mint Tom Selleck Magnumja :DDD [link]

(#1593) i3odnar


i3odnar
csendes tag

Jeeez(us) Gina nagyon ég a szópárbajon... :D "Emlékszel amikor Gábort büdösnek rajzoltad?!" Bálint modellt állt, nem is rajzolt.. :)) :DDD Semmit nem tud felhozni Bálint ellen Gina.. nagyon cringe.

Ezt taglaltam #1504 -ben :D

Azért még lecsekkoltam utoljára, hogy biztos Bálinton maradt-e a szavazatom :D :K

[ Szerkesztve ]

(#1594) antikomcsi válasza i3odnar (#1593) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Ez a nem semmi, ezek olyanokra is emlékeznek, amik meg sem történtek! :DDD ;]

(#1595) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Örök titok marad, hogy Gádzsina miért rühelli Bálintot.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1596) LamaCube válasza Vakegérke (#1595) üzenetére


LamaCube
addikt

Majd most elmondja élőben...vagy nem :DDD
Merci is átölelte Bálintot? Ginát támogatja nem?

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#1597) antikomcsi válasza Vakegérke (#1595) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nem biztos, most ígérte meg élőben, hogy ha visszamegy marad ugyan ilyen. Ilyen szeretnivaló, intelligens, őszinte lány! :DDD

Lehet, ha visszamegy elmondja a riportszobában mi a baja Bálinttal. Majd csak lesünk!

(#1598) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Jellemző Recskátóra és Grincsre, hogy még egy pacsira se nyújtották a kezüket a búcsúzó Bálintnak.
No majd röhögve nézem a pofájukat, amikor győztesen visszatér a villába. :D

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#1599) i3odnar válasza Vakegérke (#1595) üzenetére


i3odnar
csendes tag

Mert egy Dricc madár :DDD :C :DDD

#1596LamaCube
De nincs Bálint ellen, nem mondta egy szóval sem, hogy nem áll hozzá közel Bálint:)

[ Szerkesztve ]

(#1600) Geri Bátyó


Geri Bátyó
őstag

Az biztos, hogy én azt tanultam Gázsina 1.5 hónapos bentlétéből, hogy mennyire tudom értékelni a csöndet! :))

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.