Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29) batmanéhes válasza erdoke (#28) üzenetére


batmanéhes
tag

Makréla és hering hogyan? Konzerv? Mert pultból én még nem mertem megvenni látvány alapján, persze lehet mi lakunk rossz helyen. Fagyasztottat se nagyon szoktam látni, bár belezett makréla még csak-csak.

Sajtkrémre mondasz konkrétat? Azért ott elég nagy a szórás radioaktív hulladéktól kezdődően mindenfelé.

Megyek is, ha zöldséglevest szabad akkor összekaparok egy Laura féle minestronét csicseriborsóval.

Mikor eszek keményítős dolgot?

Mondjuk abban a Millis tejszínben is van valami épp aktuális ősellenség, de még mindig az a legjobb. Meg ha nekifutok akkor nagyon fogy és kiütésem lesz tőle. Ez a sok vaj kevés méz kombó nagyon kellemes a kávéba nekem.

"Ami annak látszik, azt általában nem értjük jól, vagy rosszul közelítünk hozzá."

Ezért bátorkodom fenntartással kezelni az éppen aktuális akármilyen eredményeket. Pláne hogy az evolúciós kiindulópontok már teljesen össze lettek kavarva a nemesítéssel, ami vagy növelt bizonyos káros anyagokat, vagy csökkentett, mindezt véletlenszerűen, mert évtizedes hatásokat nem mértek soha. A jó vagy rossz az épp az aktuális látási távolság, összességében ezek a folyamatok még messze nem értékelhetők. Ez gátol azt, ami cserébe akármit vált ki, ami máshogy hat valami negyedik dologra, ami vagy valami vagy megy valahová.

Próbálok abból kiindulni, hogy ami nem okoz komoly gondokat (márpedig úgy gondolom minden ételre van legalább egy szignifikánsan felülreprezentált - értsd abból sokat evő - népcsoport), abból a hétköznapi mennyiséggel a szervezet rutinfeladatként megbírkózik. Olaszok kihaltak? Nem? Akkor paradicsom pipa.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.