Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#40251) wwenigma válasza buktagt540 (#40246) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem olyan nehéz elolvasni.

------------------------------------------------------

Az LG szeretné tolmácsolni a köszönetét minden Optimus szériás mobiltelefon-tulajdonosnak, akik az Android 2.3 Gingerbread frissítésre nyugodtan vártak. Izgatottak vagyunk a magas érdeklődés miatt amit az LG Optimus szériájú mobiltelefon tulajdonosok mutattak és mindent előkészítettünk hogy minél egyszerűbb és gyorsabb legyen az OS frissítés.

A három prémium okostelefon frissul először az Optimus szériából, amint azt lejjebb lathatjatok, ezt követi a többi világszerte.

LG Optimus 2X: Elérhető (november 1) európai kártyafüggetlen telefonokra
LG Optimus 3D: November 21-et követő héten elérhető az európai kártyafüggetlen telefonokra
LG Optimus Black: November 21-et követő héten elérhető az európai kártyafüggetlen telefonokra

A pontos előrejelzés a többi földrészen/országban nem megbecsülhető, mivel az almodellek/szolgáltatók igényeire is figyelnünk kell. Kérlek érdeklődj a helyi ugyfélszolgálaton hogy nálad mikor elérhető a frissítés.

Mégegyszer, az LG nagyra értékeli a visszajelzéseket és a támogatást amit a vásárlóinktól kaptunk a frissítés csúszása alatt, és a legjobbat próbáljuk nyújtani hogy folyamatosan javuló támogatást biztosítsunk a jövőben.

Nagyon szépen köszönjuk.

------------------------------------------------------

Ez mehetne fel akár mobilarénára is. ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.