Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:51:45

LOGOUT.hu

Huawei P30 Pro összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1151) hito válasza macika69 (#1128) üzenetére


hito
nagyúr

Szerintem egyre visszataszítóbb a Huawei viselkedése. Kezdve ettől a dologtól, a folyamatos arcoskodáson át (köszönjük, hogy bemelegítettétek a közönséget nagyarc dumák) egészen a magyarnak nem jár az óra húzásukig. Aki ezt nem veszi észre az vak, vagy Huawei fanboy. Ettől még a készülék rendben van, de a gyártó egyre inkább aljasodik lefele.

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#1152) sfdrakex válasza hito (#1151) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Az egymásnak beszólás tőlünk nyugatra, teljesen bevett szokás a reklámokban, keress csak rá nagy német autómárkák reklámjaira. Ez nem a Huawei arcoskodása, találmánya. Óra pedig jár MO-n is, ha nem szolgáltatónál veszed. Nem védeni akarom a márkát, nem lett volna rossz ha kapok órát,de szolgáltatónál vettem a telót, így nem kaptam.

Szerk:

Más téma: Itt van pár kép, amit a telóval csináltam. Annyit hozzátennék, sose voltam egy fényképész guru, ezeket is full alap automata beállításokkal csináltam.

[ Szerkesztve ]

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#1153) hito válasza sfdrakex (#1152) üzenetére


hito
nagyúr

Értem. Mástól vették át. Így akkor ok? Mástól átveszem, hogy ütöm az öreget, meg a nőt, akkor az úgy rendben lesz? Nem vagyok korcs, mert mástól vettem át. Ugyan...

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#1154) Astrolagoon válasza sfdrakex (#1152) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

" Óra pedig jár MO-n is, ha nem szolgáltatónál veszed. "
Ez hol mentesíti őket az alajasság alól amit Hito ír?

A világon mindenhol de az EU összes szolgáltatójánál IS! Járt óra.....

(#1128) macika69

Ebben meg ter vagy mondjuk a szépséghiba ,hogy butusságot állítasz tényként!.Semelyik foton nincs rajta ,hogy P+0 al késuült nem is állított ilyet a huawei.Ott a Zoomot promozták nem a kamerát.

[ Szerkesztve ]

(#1155) rolandrepasi válasza hito (#1151) üzenetére


rolandrepasi
tag

A szolgáltatók maguk döntöttek úgy hogy kimaradnak az órás promócióból. Ezt vagy elfogadják az emberek vagy sem..... Nem csak a huawei döntése volt egyedül... Ezt egy telekomos ügyfélmenedzsertől tudom. Pont.

(#1156) Astrolagoon válasza rolandrepasi (#1155) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

Nem igaz a szolgáltatóm a Huaweihez küldött!Te komolyan azt hiszed ha hozzűádaott értékkel tuf egy terméket eladni egy szolgáltató amitr kampányt tud építeni azt visszautasítja?
Egyértelműen a Huawei nem adott ajándékot a szolgáltatós vásárláshoz.

[ Szerkesztve ]

(#1157) hito válasza rolandrepasi (#1155) üzenetére


hito
nagyúr

Ja, mindhárom szolgáltató. A telekomos ügyfélmenedzser meg nagyon tudományosan hangzik. Magyarra fordítva: eladó a pult mögött? ;] Hagyjuk a témát, nem az órás dologra akartam kihegyezni, hanem en bloc.

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#1158) Ixion77 válasza Astrolagoon (#1154) üzenetére


Ixion77
őstag

A világon kb. mindenhol népszerűbb a fit életmód mint itt. Ráadásul a magyar legendásan árérzékeny (alias smucig). Szóval a szolgáltatók döntése egyszerű racionalitáson alapult. Ezért a Huawei-t szidni kár. Ők ugyanazt kínálják az Experience Storejukban, amit bárhol máshol is Európában.

Attól még persze lehet a Huawei 1G. Óriási profitorientált multi, szinte szükségszerű hogy az legyen. A versenyben nincs barátság, és amíg a vásárlók a pénztárcájukkal rájuk szavaznak, addig igazuk van. Azt pedig már sok multi bebizonyította hogy a vásárlók nem finnyásak G cégtől venni ha az jobb (minőségű / marketingű) vagy olcsóbb. Lásd Microsoft, Apple, Oracle, Cisco, stb. A kapitalista business nem love story.

[ Szerkesztve ]

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#1159) Astrolagoon válasza Ixion77 (#1158) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

Tényleg nem érted nem is olvasól vissza csak beszélsz a világba totális hagymázós offokat...Utoljára nem a szolgáltató volt hibás az óragateben hanem egyszerüen a Huawei Magyarországon nem adott ajándékot a szolgáltatói vásárlások mellé.PONT Megkérdzetem válaszolt a szolgáltatóm ez volt benne a tényállás..

[ Szerkesztve ]

(#1160) mjani1172


mjani1172
addikt

Ne haragudjatok de túlpörögtétek ezt a témát.
Mitől aljas a Huawei? Mert nem ad órát? És ti elhiszitek hogy ez csak az ő döntésük? Miért nem mondta pl:a T hogy akkor kösz mi nem kérjük?
És akik aljasnak érzik, miért szaladtak mind a hülye hogy elsők között vegyék meg teli áron?
Szabad a választás, ha nem tetszik akkor mást kell venni, lehet akkor elgondolkodnak. De vicces azt olvasni, hogy aljas meg minden, olyantól aki az elsők között vette át.
Ettől függetlenül sok aljas húzása volt(pl eltérő memória, hardwer) de ez a mostani nem az. Ez inkább a konzumidiótizmus.

[ Szerkesztve ]

(#1161) soko70


soko70
aktív tag

Tettem fel képeket, automata és egy két különböző beállítással.

[képek]

[ Szerkesztve ]

(#1162) rolandrepasi válasza Astrolagoon (#1156) üzenetére


rolandrepasi
tag

Maradjunk annyiban hogy nem ingyen engedik a terméküket eladni. Részesedést kérnek belőle.. csak megsúgom... Voltam olyan munkakörben amiben rálátásom volt hasonló promóciókra... De azt gondoltok amit akartok.... Úgy is mindenre tudjátok a választ. Csak azt nem értem hogy akkor miért ez a sok kérdés...

(#1163) rolandrepasi válasza hito (#1157) üzenetére


rolandrepasi
tag

#1162...

(#1164) 2ofthem válasza soko70 (#1161) üzenetére


2ofthem
aktív tag

Szuper lett! Jó látni s10+ mellett ugyanazokat :)

(#1165) Astrolagoon válasza mjani1172 (#1160) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

Minden tételét a hszednek kiveséztük és megcáfoltuk már.
A sokunkat érintő hülyének minősítő személyeskedésed meg kérlek töröltesd egy modival!

"Ettől függetlenül sok aljas húzása volt(pl eltérő memória, hardwer) de ez a mostani nem az. Ez inkább a konzumidiótizmus."

Azok a dolgok neked voltak aljasak ez nekem pl.Nem is értem miylen jogon bírálod felül nekem mi a fontos mi által ítélek meg egy gyártót.
A konzumidióta is egy oylan kifejezés amit szintén nem ártana moderáltatnod.Ha kizárólag sértegető offokat jársz ide akkor inkább ne ...Véleményed lehet jogos is részedről,
De én se nem hülye nem vagyok se konzumidióta.Fogalmad nincs hol MIÉRT milyen feltételekkel vásároltam én pl a készülékem .

(#1162) rolandrepasi

Te milyen sok kérdésről beszélsz?Bizonygatni akarsz egy már régen bebizonyított dolgot.Négyezet akarsz faragni a körből.Egyszerüen nem értem mit nem lehet azon megérteni,hogy az EU összes szolgáltatója adott ajándékot egyedül a magyar nem .Ezt hogyan nem lehet felfogni?Ettől nem döl össze a világ meg iylesmi de komolyan nem értem mit és miért mentegeted ezt a szituációt ahelyett ,hogy elitélnéd.Mondom haztsuk csak a fejünket le ne hangoztassuk ..Aztán legközelebb már nem csask a 2 forintos type c jack átalakító fog hiányozni kizárólag a Magyar piacra szánt készülékeken hanem eggyel kevesebb kamera stb...Volt rá példa ugye....Meg is látszott az lg hazai eladásain G7 sem kapható kb sehol itthon 2 szolgáltatónál ..Pedig mekkora siker márka volt a G
Tények vannak.Nincs kérdés.Ami van arra meg a tulajokl jó szívvel kedvesn váélaszolnak

[ Szerkesztve ]

(#1166) soko70 válasza 2ofthem (#1164) üzenetére


soko70
aktív tag

Amint lesz időm az Iphone is fent lesz. Köszi

(#1167) sdd2


sdd2
veterán

P30 nem a pro. Full automata éjszaka

Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

(#1168) Potenza


Potenza
tag

Szépen elkanyarodtunk az eredeti dolgoktól.
Nem mondom ár érték arány is fontos de attol hogy szívjátok egymás vérét a helyzet nem változik no óra azt pont.

(#1169) mjani1172 válasza Astrolagoon (#1165) üzenetére


mjani1172
addikt

Mi a baj?

1. Nem személyeskedtem. Szerintem az az ember, aki egy terméket megvesz, és közben fikázza a gyártót, (nem a terméket, amiről esetleg a használatban kiderül negatívum,hanem a gyártót) ott valami gond van. Én ha valami nem tetszik, nem veszem meg.
2. Az sem utal stabil szemilyéségre aki hol agyon dícséri a gyártót, majd 1 nap múlva szapulja.
3. A véleményemet írtam le azokról az emberekről akik össze vissza vásárolnak és vádaskodnak.
4.Aki eddig ezt a készüléket megvette, mindenki örömmel és megelégedéssel használja. Tegyél te is így, kicsit nyugodj meg, foglalkozz kicsit a helyesírással.

[ Szerkesztve ]

(#1170) fogtunder válasza rolandrepasi (#1155) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Ez érdekes, mert én máshogy tudom és én nem egy pult mögött ülök, hanem beszerzésen, bár tény, hogy egy másik operátornál.
Az ügyfélmenedzserektől származó infókat érdemes fenntartásokkal kezelni, mindig csak annyit tudnak, amit muszáj nekik, mert hajlamosak csacsogni, meg hozzákölteni dolgokat a valósághoz.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1171) mateo91


mateo91
tag

Sziasztok nektek mennyire gyors az aut. fényerő?
Nekem mintha nem mindig reagálna.

(#1172) rolandrepasi válasza fogtunder (#1170) üzenetére


rolandrepasi
tag

Az ismerősöm se pult mögött ül. Na de mindegy is.. Amit mondott csak azt írtam le. Igazából azt nehezen hinném el hogy ha huawei azt mondja nincs óra akkor nincs óra. Kétlem hogy az operátoroknak nincs beleszólása. Na részemről ennyi ez a téma. Ha óra kell akkor nem operátortól kell venni. Ennyi. Kár amúgy hogy ez a fórum a telefonról szól a legkevésbé..

(#1173) Remiel


Remiel
őstag

Sziasztok

Tanácsot szeretnék kérni. Telefonvásárlás előtt állok és két készülék között kéne döntenem, amik a P30 Pro és a Mate 20 Pro.

A P30 újabb, kamerában jobb és mos kicsit olcsóbb is Vodánál mint a Mate (kb 10k). A Mate kijelzője nagyobb felbontású, nem tudom bármi másban jobb e.

Tudom ez P30 topik de hátha valakinek van mindkét készülékkel tapasztalata.

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#1174) fogtunder válasza rolandrepasi (#1172) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Két lehetőség van, vagy nem volt ilyen ajánlat a gyártó részéről, vagy mindhárom operátor egymástól függetlenül mondta, hogy köszöni szépen, ő nem akar ajándékot adni az ügyfeleinek. Innentől mindenki eldöntheti, melyiket tartja valószínűbbnek.
Amugy beszélnék én a telefonról is, csak még nem tudtam kipróbálni.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1175) mjani1172 válasza fogtunder (#1174) üzenetére


mjani1172
addikt

Egy ilyen tárgyalásnál, ki az "alárendelt" ? Azaz a Huaweinek fontosabb, hogy árulják a készülékét, vagy az operátor szeretné ha árulhatná?

[ Szerkesztve ]

(#1176) asddsa válasza fogtunder (#1174) üzenetére


asddsa
tag

A cseheknél se adtak semmit...

O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag

(#1177) fogtunder válasza mjani1172 (#1175) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Ez nem ilyen fekete és fehér, mert azt azért nehéz elképzelni, hogy valamelyik operátor nem vezet be egy Samsung S, vagy Huawei P szériát, de mivel itthon az eladások jelentős része az operátori piacon történik, nekik jobb az alkupozíciójuk.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1178) Ixion77 válasza Remiel (#1173) üzenetére


Ixion77
őstag

Tegnap vagy tegnapelőtt beszéltük ezt ki, olvass vissza!

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#1179) espi38


espi38
őstag

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni😁
Hogy tudom megváltoztattni a hívás képernyő hátterét, sehol nem találom 😂Segítséget előre is köszönöm

(#1180) AtKaSr válasza espi38 (#1179) üzenetére


AtKaSr
csendes tag

Én csak úgy tudtam megváltoztatni, hogy fotót rendeltem a kontaktokhoz.

(#1181) raven24


raven24
tag

Sziasztok! Valaki váltott s10 Plusról?
Előre is köszi!

 iPhone 14 Pro Max Deep Purple  Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!

(#1182) Ixion77 válasza raven24 (#1181) üzenetére


Ixion77
őstag

Bizonyára volt olyan is.
A különbség elenyésző, nyilvánvalóan nem éri meg váltani ha a váltásnak költsége van. Kivéve ha kütyümániás vagy.

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#1183) espi38 válasza Ixion77 (#1182) üzenetére


espi38
őstag

Állítólag, a p30 lett a győztes minden téren de aki Samsung márkahű azt ez nem érdekli.
Egyébként én is s10 et akartam venni és lebeszéltek róla a telenornál.
Nem ér meg közel 100 ezres különbséget az s10 és ha megnézzük mikor kezdte a Huawei és a Samsung akkor egyértelmű a választást

(#1184) espi38 válasza AtKaSr (#1180) üzenetére


espi38
őstag

Pedig nagyon nem jön be az a hívási háttérkép biztosan meglehet ezt változtattni valahol?

[ Szerkesztve ]

(#1185) raven24 válasza Ixion77 (#1182) üzenetére


raven24
tag

Kütyümániám van és 1:1be tudnám elcserélni.

 iPhone 14 Pro Max Deep Purple  Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!

(#1186) espi38 válasza raven24 (#1185) üzenetére


espi38
őstag

Akkor meg ne gondolkozz rajta cseréld😁

(#1187) fogtunder válasza espi38 (#1186) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Mondod ezt mi alapján? Hogy a Telenorban mit mondott az értékesítő, akinek éppen Huawei ösztönzője van?

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1188) KoNZoLik@ válasza Remiel (#1173) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Azért a kamera jobb kérdésben vitatkoznék+kijelző+sztereó hangszóró+értesítő led+Face ID+azért ne a szolgáltatói árakat nézd! A Mate20Pro-t már 100K-val olcsóbban megkapod, mindig a piaci árakat kell nézni👍 És szerintem jobb a Mate20Pro mindenképpen azt vennék most is ha választanom kellene :K

[ Szerkesztve ]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 823 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#1189) espi38 válasza fogtunder (#1187) üzenetére


espi38
őstag

Volt egy meetingjük és ott mondták nekik a dolgot. De nem ez alapján választottam a sima P30 at hanem az ár miatt. Annyival nem jobb az s10 mint a p30 de kinek mi

(#1190) soko70 válasza raven24 (#1181) üzenetére


soko70
aktív tag

Szia, van az is, konkrétan mi a kérdés? Megéri vagy sem?

(#1191) raven24 válasza soko70 (#1190) üzenetére


raven24
tag

Szia! Igen, kamera, rendszer sebesség, kijelző, üzemidő. Ezekre lennék kíváncsi.

 iPhone 14 Pro Max Deep Purple  Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!

(#1192) fogtunder válasza espi38 (#1189) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Volt egy meetingjük, hát ez nagyon cuki. Tudod kik tartják ezeket a meetingeket? Üzletlátogatók. Tudod kik alkalmazzák őket? A gyártók. Na most ha a Huawei kiküld egy embert, az mekkora eséllyel fogja azt mondani, hogy figyi, az S10 jobb, de azért ezt adjátok el?
Az értékesítő teljesítménybérezésben van. Ha azt mondja a Hua, hogy áprilisban minden leadott P30 után kapsz 2000Ft-ot, akkor szerinted melyik lesz a legjobb készülék abban a hónapban?

Az ár nyilván egy lényeges szempont, de ő az S10+-t már kifizette, egy az egyben cserélne, ebben az esetben lényegtelen.
Én azért nagyon meggondolnám ezt annak függvényében, hogy neki személy szerint mi a fontos egy telefonban.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#1193) kali válasza espi38 (#1183) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Egyrészt nincs olyan telefon a csúcskategóriában, ami kivétel nélkül minden jobb a bármelyik másiknál, másrészt ha a szubjektív dolgokat nem is nézzük, van sok olyan mutató a specifikációban, amikben jobb az S10+, mint például a több RAM, a jobb felbontású kijelző, a jobb wifi modul, a sztereó előlapi hang, a több érzékelő, a HDR10+ és még lehetne sorolni (valakinek fontos még a jack csatlakozó és az értesítési LED is).
Van persze olyan is, ami a P30 Pro-nál adott vagy jobb és a másik készüléknél nem, mint például az infra, vagy a még gyorsabb töltési mód...stb.
Összetett dolgok ezek, de olyan marketingesre, értékesítőre...stb. nem szabad hallgatni, akinek érdekeltsége van/lehet az egyik gyártó irányába, mert a fentiekből is látható, hogy nem volt korrekt, amit mondott.

[ Szerkesztve ]

(#1194) 7Heads Drago válasza fogtunder (#1192) üzenetére


7Heads Drago
veterán

Elég nagy baj van, ha egy ilyen helyen az eladótól kell segítséget kérni, hogy mit válasszak. A régi időkben egy eladó mindent tudott, manapság meg szart se. Már csak azért se, mert jó ha pár hónapig kihúzza egy helyen. Előre utána kell nézni a dolgoknak, személyesen megnézni és ha bejön ne hagyjuk magunkat befolyásolni.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

(#1195) Astrolagoon válasza 7Heads Drago (#1194) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

70%ban sajnos hozzá nem értő butus emberek dolgoznak már a legkomolyabb helyeken is.Emberhiány van sajnos egyre roszabb lesz.Oké ,hogy nincs tudása de kötelezik rá vagy csak önszorgalomból de még hülyeségeket is beszélnek.
És akkor ott a maradék akik meg PR eladók .Fizet a samu ,huawei stb és szintén megállás nélkül csak fejvakarós butaságot öntenék rád.Iszonyat.
Ez van.Fórumozni kell videózni megnyomkodni vásárlás elött. .. ... Mély tiszteletem az utolsó szakembereknek!

(#1196) Quqesz


Quqesz
nagyúr

Nem akarok ideszemetelni, mert p30 van és nem pro, de ha kell segítég/infó p30-al kapcsolatban itt már páran jelen vagyunk. Nekem S8+ lett váltva, eddig nem bántam meg.

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#1197) Astrolagoon válasza Quqesz (#1196) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

Teljesen releváns ha írsz ide amíg nincs teszt topik!Csak bátran !

(#1198) soko70 válasza raven24 (#1191) üzenetére


soko70
aktív tag

Kamera, egyéni preferenciák, kis összehasonlítás segítségül [Mobilok által készült képek]
A használat során fluid mindkettő, mindegyiknél találkoztam enyhe "laggal". Most, hogy kicsit használom nagyon Iphone érzés van bennem. Véleményem szerint a Huawei valóban nagyon innovatív, új dolgokkal próbálkozik, szerintem pozitív irányban.
A készülék hangja kicsit gyengébb mint a másiknak.
Ha nekem kellene dönteni, én nem cserélném a meglévő készüléket. Ha azt a gyártó eszközét használod és megszoktad... Én személy szerint a másik gyártó szoftverét jobban kedvelem. Jobban kihasználva az adottságait a készüléknek. Egyenlőre.
Kijelző nekem a másikban jobban tetszik, üzemidő nekem hasonló talán a P30 Pro kicsit jobb. De annyit használom, de hogy este úgyis kell tölteni. Nekem két sim, 4g, WiFi, több óra navi.

[ Szerkesztve ]

(#1199) soko70 válasza soko70 (#1198) üzenetére


soko70
aktív tag

Azért mindenképpen hozzá teszem, hogy részemről szubjektív minden. Ahogy már többen is írták az egyéni preferenciák a döntő. Ha újdonságra vágysz, akkor akkor pár napig meg lesz, aztán....
Egyébként azt sajnálom, hogy nem nincs olyan lehetőség, hogy egy pár napig használhassa az ember a kütyüt és utána dönt azaz mondjuk bérelhesse. Tudom az online rendelésnél így megoldható, akik új dolgokra vágynak. Vagy kütyü mániások alapítványa által (Persze ezt csak most találtam ki).

(#1200) Ateszpapa


Ateszpapa
addikt

Srácok, voltam ma a Telenorba beugrani kemény 5 percre, de nem találtam, hogy tudok váltani a kamerák között. Ki szerettem volna próbálni a zoomot, de nem találtam a kameraváltót.
Hol lehet azt állítani?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.