Kíváncsi vagyok, hogy a magyaros igazi csípős kajákkal hogyan állnának.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Kempingezés és sátrazás
- [Re:] [Adrian Mole:] Friss konfig, Win 11, gyere rám
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [HThomas:] Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [bitpork:] Fogyasztásra ítélve
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 tavaszi fórum peca
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hozzászólások
FID
őstag
Bevállalnék párat!
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
Zolaash
aktív tag
Ezek után szerintem nem volna vele gond. Valahol láttam egyszer egy ilyen csípős paprika rangsorolást, és a mi cuccainknál vannak sokkal durvábbak. (Tessék) Amúgy ennek mi értelme? Szétcseszi a gyomrát, meg gondolom a wc is felemelő élmény lehet utána.
Egyszer betoltam egy pizzát, amire 4 pepperoni volt rásütve, és 2 napig fájtam tőle alul, felül. Pedig szeretem a csípőset.
[ Szerkesztve ]
Rip and tear
(#4) Mr.Csizmás
Mr.Csizmás
félisten
ez is egy akkora f...ság....nyomd le a csípőset mielőbb én szeretem ízlelgetni, pl. hawaii pizzával, vagy tojásrántottával is tök más a sriracha, főleg ha más fűszer is van mellé...vagy paradicsomos-húsos alapszószba bedolgozni.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
szupermacs
veterán
Mert a sok hülye azt gondolja, hogy ha gyomorfekélyt kap akkor nagyfiúnak tűnik. A csípőset csak fűszerezésnek kellene használni, de amikor már valami ehetetlenül, fullasztóan, könnyezős-taknyodzós csípős, annak nincs értelme. Ezek csak keménynek akarnak tűnni és kell a 15 perc hírnév a TV-ben. Murica.
ricinus13
senior tag
A magyar paprikák egyáltalán nem számítanak erősnek. Foglalkoztam paprikákkal kicsit, és szinte az összes még az édesek közé sorolható. Scoville skálán néhány ezer erősségűek, egy habanero pl már 300-400 ezer a legerősebbek pedig már millió felettiek.
[ Szerkesztve ]
kmisi99
addikt
Én pl imádom, ha megszenvedek tőle. Általában a húsleves, gulyás leves színű a sok paprikától. Van akinek így finom.
De ezeket az értékeket el nem tudom képzelni, egy kutyaf@sza paprikától földön fetrengve könnyeztem 5 percig, ami "elvileg" harmatgyenge.
szupermacs
veterán
Szerintem egy szinten túl csak instant fulladást okoznak ezek. Én is szeretem egyébként a csípőset, de vigyázok a gyomromra.
(#9) MrSomebody válasza szupermacs (#5) üzenetére
MrSomebody
csendes újonc
Erről kérdezd meg a mexikóiakat.
(#10) szupermacs válasza MrSomebody (#9) üzenetére
szupermacs
veterán
Nem hiszem, hogy minden étkezésnél bevágnak egy erős paprikát azért, mert náluk olyan is van. De bocsánat ha tévedek.
(#11) MrSomebody válasza szupermacs (#10) üzenetére
MrSomebody
csendes újonc
A Mexikói kaját túlnyomó többsége lemarja a fél fejed ha európai vagy. Voltam majdnem egy egész hónapot az országban, tapasztaltam. Ami érdekesség, hogy meg sem kérdezik, hogy csípősen akarod-e, vagy nem szólnak, hogy le fogja marni a fél fejed. Kikérted, megeszed alapon megy
ricinus13
senior tag
Múltkor volt mexikói csajszi apámnál munka miatt. Este étterem: csaj pizzát kért egy egész üveg erős pistát rákent, majd a kanalat szépen lenyalogatta
[ Szerkesztve ]
Egyszer csináltam egy pizzát aminek az 1/4 extra csípős paprika szósszal pontoztam tele. Na az után minden ment, kakaó, tej, fogmosás, jégkocka nyalogatás.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
bejegyzés Csípős csirkeszárnyak