Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Próba

Hozzászólások

(#3858) mad1


mad1
veterán

Ubisoft Montreal fejlesztésében és az Ubisoft kiadásában jelenik meg az Assassin's Creed II marmadik személyű akció játéka. A történet 300 évvel az első rész után folytatódik, helyszínként pedig a 15. századi Velencében. A játékos lehetőséget kap arra, hogy belemerüljön az olasz reneszánsz buja és halálos világába, a művészetek, gazdagság és gyilkos összeesküvés egy korszakába.
Játszható figuraként Ezio Auditore de Firenze a fiatal olasz nemes bőrébe bujhatnak a játékosok, - aki miután családját elárulták - kitanulja a merénylők mesterségét, a gyilkolások módját. Ezio rangjának köszönhetően saját fegyvertárral rendelkezik, az úszás - mint új lehetőség - a helyváltoztatások lehetősége is bővül.
Az Assassin's Creed II a család egy epikus története, bosszú és az összeesküvés beköszöntött az érintetlen, mégis brutális reneszánsz Olaszország hátterében. Ezio Leonardo da Vincivel barátkozik, megismeri Florence legerőteljesebb családjait és kimerészkedik Velencének azokon a csatornáin keresztül, ahol tanult, hogy mestermerénylő legyen.
A játék megtartja azt az alapjáték menet tapasztalatot, ami jellemezte az első Assassin's Creed kompozíciót, de jellemzően új, izgalmas elemekkel egészítette ki a játékmenetet, hogy az a játékosokat kihívások elé állítsa és meglepje őket.
Lehetőséget kapsz, hogy szembe nézz a hatalom és korrupció eme epikus meséjével, ahogy általad irányított merénylőd művészetét gyakorlod, miközben fegyvereket és eszközöket kezelsz, amiket maga a legendás Leonardo da Vinci tervezett ebben az izgalmas és halálos folytatásban.

Gepigény:
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

Memória: 2 GB Windows XP / 3 GB Win7

Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher.

Hang: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 12GB

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! = Steam

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Próba
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.