Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Próba

Hozzászólások

(#11934) Tuomas


Tuomas
addikt

A Revolut fiókról, számlákról

Milyen pénznemek támogatottak?
A Revolut jelenleg 140 főbb pénznemet támogat. A kivételek megtekinthetőek a Revolut support erre vonatkozó oldalán: [link]
Jelenleg ezen pénznemekben tudsz számlát nyitni: USD, GBP, EUR, PLN, CHF, DKK, NOK, SEK, RON, SGD, HKD, AUD, NZD, TRY, ILS, AED, CAD, HUF, JPY, MAD, CZK, QAR, THB, ZAR, MXN, RUB, SAR, HRK, BGN (Forrás: [link])

Forint feltöltés
Már a forint alapú feltöltés is elérhető 2019 május 21-e óta, így költségmentesen juttathatjuk el a kívánt összeget a hazai számlánkról a Revolutra.
A feltöltés történhet bakkártyával (akárcsak egy online fizetés) vagy utalással, UK számlaszámra.

Feltöltő kártya ellenőrzés
A feltöltésre használt kártyát is ellenőrizni kell, az utolsó terhelésben szereplő kód beírásával, a bankod SMS értesítésében vagy a számlakivonatodban szereplő ellenőrzőkód beírásával.
HUF account + jel (feltöltés) kártya mellett módosítás, kártyán i ikon: „Kártya ellenőrzése”

Van bármilyen módszer, hogy bankkártya, folyószámla nélkül pénzt juttassak a Revolut accountomra (befizetés)?
Jelenleg nincs ilyen lehetőség

Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli. Hivatalos Revolut leírás: [link]

Milyen árfolyamon vált a Revolut?
A Revolut nem a középárfolyamon, hanem a bankközi árfolyamon vált, nincs semmilyen extra költség, kivéve hétvégét, amikor a Forint váltás árfolyama 1% (a többi főbb pénznemnek pedig 0,5% illetve THB és UAH 2%), tehát érdemesebb hétvége előtt váltani az appban abból a pénznemből, amire szükségünk van.

Számlaszám
Jelenleg minden felhasználó Egyesül Királyságbeli számlaszámot kap.

[ Szerkesztve ]

We were here

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Próba
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.