Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49401) psg5 válasza MasterMark (#49400) üzenetére


psg5
veterán

Vazze ez az! :R Köszi.

F.K.T.

(#49402) psg5 válasza MasterMark (#49400) üzenetére


psg5
veterán

Alapból ezen a csatin normálra rakja a tv a módot és abban az élesség és a kontraszt is le van véve, de még így is elég nagy a pc asztali ikonjainál a ditherzaj. Mennyire vetted te le, mit állítottál be pc-s megjelenéshez? (persze ha te is így használod)

F.K.T.

(#49403) erdoke válasza DM-Fan (#49377) üzenetére


erdoke
titán

Úgy tűnik, nem olvastad el alaposan, amit írtam...
Van, aki 35 hálózatot lát meg a sajátjának kívül, és abból 2 tutira ugyanaz a csatorna, mint amin ő próbálja átvinni stabilan a 40 mbitet. Esetleg vékonyabbak a falak, vagy az egyik szomszéd más, esetleg engedély nélküli rádiót üzemeltet az adott frekvencián (2,4 GHz nagyjából szabad, alig ellenőrzik). Vagy a mikrója háromszoros teljesítményű a tiédhez képest, miközben fele az árnyékolása. Szóval egyáltalán nem kell ahhoz gagyi hálózati cucc, hogy ne legyen stabil az átvitel. Pl. nálam is be-beröccen a lejátszás, pedig 100e Ft környékén mozog az eszközpark, és többnyire olyan szórásom van, hogy a szomszédoknál erősebb, mint a saját TP-Linkjük...

A legjobb aláírás a héten

(#49404) MasterMark válasza psg5 (#49402) üzenetére


MasterMark
titán

Én PC-t csak XBMC-vel filmezésre használok. True Cinema alapbeállításokkal.

Switch Tax

(#49405) DM-Fan válasza erdoke (#49403) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Igen, de ezek mind-mind estleges dolgok és megintcsak nem arról van szó, ahonnan az egész kiindult, hogy az N-es WiFi nem alkalmas fullHD anyag átvitelére, mert ez blődség. Amúgy nálam a 2,4 GHz mellett 5 GHz-en is ketyeg a háló és az eszközeim zömében ezt is használják mind.

tomic: 20 eFt-ért kicsit drágának tűnik. Az általam említett Harmantrade ML-P12 ugyanezt tudja (tán fúrófej nem volt benne) és megáll 15 eFt-ból, ráadásul nagyon masszív és még dönthető is. De ennél is olcsóbban vannak Hama-k vagy Vogel's-ek is hasonló áron, mint a Harmantrade.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49406) erdoke válasza DM-Fan (#49405) üzenetére


erdoke
titán

Mások pedig leírták a tiéddel ellentétes tapasztalataikat. Én csak kifejtettem, hogy miért lehetséges, hogy az övék is valós. A kábellel ellentétben nagyon sok paramétertől függ a gyakorlati sebesség, nem csak az eszközöktől. Az előbb nem is említettem azt az alapvető különbséget, ami egy 60 nm-es lakás és egy 260 nm-es, 3 szintes ház között van vezetek nélküli adatátviteli szempontból.

A legjobb aláírás a héten

(#49407) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Kis off:
Avatar: Extended Collector's Edition Blu-ray kiadásból van 3D-s verzió ? :B
Off end

(#49408) spiky03 válasza WhiteWalker (#49407) üzenetére


spiky03
veterán

Tudtommal abból nincs, csak a sima verzióból.

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#49409) mayday00 válasza WhiteWalker (#49407) üzenetére


mayday00
őstag

Nem jelent meg belőle :K Sem itthon sem külföldön.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#49410) DM-Fan válasza erdoke (#49406) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Egyetlen tapasztalat hangzott el az enyémen felül, a kérdésfelvető tapasztalata, aki csak annyit állított, hogy a fullHD (igen, így bitráta nélkül) márpedig nem megy át nála. Másnál én csak elméleti fejtegetést láttam, illetve még egy tapasztalatot, ami speciel engem erősített.

Az, hogy valaki 260 nm-t akar ugyanolyan/ugyanannyi eszközzel besugározni, mint amilyennel/amennyivel 60 nm-t, az megint nem a szabvány sara. Maradjunk annyiban, hogy igenis alkalmas az N-es WiFi akár a BD50 sávszélességét is gond nélkül, folyamatosan átvinni, ha jók az eszközök, jól is vannak konfigurálva és nincs valami vis major. Ezekre azonban ugyanúgy szükség van kábeles átjátszásnál is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49411) hatesz válasza DM-Fan (#49343) üzenetére


hatesz
tag

Sziasztok!
Kipróbáltam a PS3-at haver full HD Samu LED tv-jén, valóban nem lett jobb a kép. Ha már ott voltam, kipróbáltam 2 3D-s játékot is, hát nem estem hanyatt tőle. Úgyhogy marad a jóöreg Pana TH-42PA60E továbbra is :)
Köszönöm mindenkinek a tegnapi válaszokat!

Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

(#49412) DM-Fan válasza hatesz (#49411) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Mondjuk ehhez azért hozzátenném, hogy egy fullHD LED-LCD (pláne ha csak belépő) és egy fullHD plazma (még ha belépő is) képe között is lehet nagyságrendnyi különbség, még ha PS3 is a forrás. Ráadásul a PV60 és csak mondjuk egy X60 Pana között is szakadéknyi különbség lenne mind feketeszintben, mind képalkotásban, mind színhűségben, mind mozgásmegjelenítésben, mind fogyasztásban. A PV60 immáron lassan 8 éves modell.

Get Moded!

(#49413) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Köszöntem az Avataros kérdésemre a válaszokat! :R

(#49414) erdoke válasza DM-Fan (#49410) üzenetére


erdoke
titán

Mivel itt totál OFF (szerinted nem?), már az is érdekes, hogy néhány tapasztalat elhangzott... Viszont én folyamatosan követem a médialejátszós topikot is, és ott a többség több-kevesebb akadozásról számol be abban az esetben, ha teljesen át próbál térni vezeték nélküli átvételre. Senkinek nem ajánlotta még egyetlen fórumozó sem, nyilván nem véletlenül.

A legjobb aláírás a héten

(#49415) gaborcsu


gaborcsu
csendes tag

Gondoltam megosztom, hogy az itteni ajánlások ellenére immáron 3-4 hete használok egy PS60E530 -at. Abszolút meg vagyok elégedve vele, nagyon komoly élmény a PS50C490 után. 3D, smart hiány nem érdekel, +ugyanúgy tükröződik mint a régi de ez eddig sem érdekelt mert nappal max a gyerek nézni. Riogattak a pentilmátrix dologgal, de biztos én vagyok az igénytelen mert semmit nem veszek észre belőle. Igaz többnyire hd tv adást és bluray filmeket nézek rajta és azoknak a képe kifogástalan. Előtte néhány napig volt nálam több PS64E8000 is és őszintén szólva nem bánom egyáltalán, hogy lemondtam róla (attól eltekintve hogy hibásak is voltak) mivel a brutális árkülönbség számomra jelentősen nem érzékelhető.
Biztosan nem veszi fel a versenyt egy Panával, de szerintem a legtöbb hétköznapi embernek aki egy elérhető áru, mégis nagyméretű fullhd készüléket szeretne, annak mindenképpen megfelelő választás lehet.

Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu

(#49416) Heffi válasza erdoke (#49414) üzenetére


Heffi
őstag

Mitől lett Totál off, amikor egy plazmatv wifijének képességeit firtatjuk?

(#49417) MasterMark


MasterMark
titán

Nah most hirtelen felindulásból letöröltem azt a fránya foltot szárazon.
Lejött, nem lett karcos sem.
Örötté bódottá. :DDD

Switch Tax

(#49418) DM-Fan válasza erdoke (#49414) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Szerintem egyáltalán nem OFF a téma, ezért nem is jelölöm annak. Attól, hogy nem szólok hozzá, én is olvasom a médialejátszós topicot és azért sok esetben derül ki, hogy - főként router-t tekintve - nem feltétlen az ideális eszközöket választják a felhasználók a WiFi-s átjátszáshoz és sokszor a router komolyabb beállításaiba se nyúlnak bele, illetve sokszor irreálisak az elvárások is pl. a router-TV távolságának/átlövendő falak számának vonatkozásában. Ajánlani én sem ajánlom közvetlenül soha senkinek - pont azért, mert a legtöbb felhasználó elég laikus ezekhez a beállításokhoz, de - ismétlem - ne mondjunk már olyat egy szakmai fórumban, hogy az N-es WiFi alkalmatlan fullHD stabil átjátszására, mert ez egyszerűen nem igaz!

Na, ami viszont OFF:

Most jöttem a Metallica - Through The Never IMAX 3D vetítéséről, amelyet Antal Nimród rendezett. Vegyesek az érzéseim: a koncertrészek brutál jól festettek (ténylegesen IMAX-szel rögzítették), viszont a "sztori" részeket mellőzhették volna, sok koncepciót nem láttam benne. A zenére érezhetően rá-utómunkáztak, de nem baj, mert így elég jól szólt. Sajnos nagyon rövid, alig 90 perces a film és ezen közjátékok ugye le is vonnak a tiszta koncertidőből, tehát még a Metallica esszenciáját se nagyon lehetett belepréselni a filmbe, de hát drága az IMAX-alapanyag. Mindenesetre rajongóknak kötelező, már csak egy-egy régebbi sláger miatt is (...And Justice For All-nak nagyon örültem).

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49419) junkpod válasza DM-Fan (#49377) üzenetére


junkpod
nagyúr

Csak 5-öt? Hol élsz, a holdon? Legutóbb mikor körbejártam a lakást ilyen célból, 43 routert számoltam össze...

Box's don't touch!

(#49420) DM-Fan válasza junkpod (#49419) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Hát, nem tudom, melyik abnormálisabb. :U

Get Moded!

(#49421) junkpod válasza DM-Fan (#49420) üzenetére


junkpod
nagyúr

Nem azt mondtam, hogy örülök neki, de ha társasházbanlaksz, ez elkerülhetetlen manapság.
Amúgy meg nálad az 5ghz is sokat segít, hiszen a hálók 90%-a még 2,4-es, tehát 5ghz-tuti kisebb a tolongás és ha jól emlêkszem több csatorna is van.

Box's don't touch!

(#49422) DM-Fan válasza junkpod (#49421) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Pedig én is társasházban lakok és az 5 GHz mellett a router-em 2,4 GHz-en is üzemel szimultán, mivel van még olyan eszközöm, ami csak ezt tudja. Most épp csak 2 másik WiFi-t látok a magamén kívül. Mondjuk ez semmit nem jelent, mivel nem feltétlen kell broadcast-olni az SSID-t, én sem teszem, de a felhasználók nagy része azt sem tudja, hogy mi az és hogy mire való, ha hide-olja, szóal nem gondolnám, hogy ténylegesen nagy számú WiFi-router tolongna körülöttem. Meg elég vastagok a födémek/falak is, jó a szigetelés is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49423) kicsi kecske válasza DM-Fan (#49387) üzenetére


kicsi kecske
tag

Bocs ha beleugatok, csak egy jótanács.. megfelelő firmware-rel és egy jól beállított QoS-sel ez a 20an kapcsolódnak, szednek mindenhonnan mindent dolog is kiküszöbölhető szerintem! Érdemes lenne kipróbálni

[ Szerkesztve ]

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

(#49424) Josearc


Josearc
csendes tag

Sziasztok!

Boldog tulaja lettem egy samu F5500-nek [link] Évek óta monitort használok filmezésre is, így kissé elfogultan mondom, h nagyon kemény!!
Egyetlen negatívum, h valóban kínzóan lassú tud lenni a menüje helyenként, de ez elviselhető a képért cserébe. Valaki próbált már nem saját samsungos billentyűzetet, egeret, webkamerát csatlakoztatni?

(#49425) #90933760


#90933760
törölt tag

Üdv.

Akkor megkérdezem itt is, hátha tudjátok. A 23.976-hez milyen monitor/TV kell? Mert most 60Hz-es van és megvan a sávos, akadozó, villogó jelenség. Ez egy 72 Hz-es monitorral megoldható? Vagy még kell valami más is?

(#49426) erdoke válasza Heffi (#49416) üzenetére


erdoke
titán

Szerinted DM-Fannak van a tévéjében WiFi? Vagy a tévékbe épített, ill. hivatalosan támogatva beléjük dugható adapterek képviselnék az általa említett magas minőségű hálózati eszközöket? Egyértelműen médialejátszó + WiFi-s lejátszás volt a téma ( a tévék hálózati lejátszása olyan szinten trágya, hogy szóra sem érdemes), és az itt OFF.

(#49422) DM-Fan
"nem feltétlen kell broadcast-olni az SSID-t, én sem teszem, de a felhasználók nagy része azt sem tudja, hogy mi az és hogy mire való, ha hide-olja"

Leginkább semmire nem való. Csak azok elől rejted el, akik egyébként se tudnak mit kezdeni már a legegyszerűbb WEP jelszóval sem. Profibb hacker ellen se az SSID rejtése, se a MAC szűrés nem ér semmit, előbbi hálózatot egyszerű megtalálni, utóbbi korlátozást viszonylag könnyű kikerülni. Kevés utánajárással bármelyikünk meg tudja oldani. Még mindig a durva WPA2 jelszó a legjobb, amit erős géppel is hónapokig kell brute-force-olni. Már ha bárki hajlandó egy otthoni hálózatba betörésre perceknél többet áldozni...

Abban egyetértünk, hogy WiFi-t top minőségű (=sávszélességű) lejátszáshoz ajánlani nem szabad, és éppen a korábban hangsúlyozott, széles spektrumban változó környezeti paraméterek miatt. Ha kellő körültekintéssel tervezik meg, gyakran működik, de éppen elég idegesítő az a pár akadás, ami általában beesik. Legutóbbi vizsgálódásom alapján a PowerLine technológia legfrissebb verziója is ebbe a kategóriába esik a legtöbb házban/lakásban, ha magas bitrátájú filmek lejátszása a cél. :(

A legjobb aláírás a héten

(#49427) DM-Fan válasza #90933760 (#49425) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Olyan TV/monitor kell, ami tudja a 24p (23,976) egész számú többszörösét frissítési frekvenciában - a plazmák ezt 1080p24Hz módban teszik, amikor is 96 Hz-en üzemel a paneljük. A mai plazmák általában kivétel nélkül tudják a natív 24p megjelenítést (egyes belépő HD-Ready és fullHD modelleket leszámítva).

Get Moded!

(#49428) M_AND_Ms válasza Alex91 (#49379) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

A 600-as sorozatnál már mindegyik gomb gumituskós kialakítású. (Persze azt is lehet gyatra minőségben gyártani)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#49429) DM-Fan válasza erdoke (#49426) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Leginkább semmire nem való. Csak azok elől rejted el, akik egyébként se tudnak mit kezdeni már a legegyszerűbb WEP jelszóval sem."

És ezzel nagyjából le is fedtük a hétköznapi felhasználók 99%-át. Abban meg biztos lehetsz, hogy egy profibb hacker-nek nem te leszel az áldozata.

Továbbra is azt mondom, hogy egyáltalán nem OFF a téma, ilyen erővel a topic HSZ-einek legalább 75%-a OFF, mert beszélünk távirányítókról, konzolokról, lejátszókról, TV-adásokról, BD-kről és egyéb forrásokról is, mivel ezek nélkül nincs plazma TV sem. Azokat sem tesszük OFF-ba, mert szervesen kötődik a témához. Amúgy meg az eredeti kérdésfelvetés a Heffi által jelzetteknek megfelelően pontosan a TV-kbe épített WiFi-moduloktól indult el - tehát ezért sem OFF, mivel ezzel is azt közvetítjük, hogy aki komolyan gondolja, az hanyagolja a TV-k gyári modulját.

A PLC-t az én szolgáltatóm is kínálja, de eszembe se jutott váltani, egyrészt, mert ilyen lakásméret mellett nincsen rá igényem, másrészt meg mert a WiFi-vel nálam minden tökéletes.

Get Moded!

(#49430) erdoke válasza DM-Fan (#49429) üzenetére


erdoke
titán

Na de ha van egy erős WPA2 jelszód, minek elrejteni az SSID-t? :) A nevét nyilván nem "ASUS N15" formában érdemes megadni, de egy "janiwifi5" rejtése meglehetősen értelmetlen.

A legjobb aláírás a héten

(#49431) Elemental válasza erdoke (#49430) üzenetére


Elemental
addikt

Nekem el van rejtve az ssid, van mac szűrés, és mindezek mellet wpa2 17 karakteres hálózati kulcs, szám, kis nagybetű, pontpontvesszőcske.

[ Szerkesztve ]

(#49432) DM-Fan válasza erdoke (#49430) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Van igen erős WPA2 jelszóm, sőt, a DHCP-slot-ok száma és IP-tartománya is korlátozott és MAC-hez kötött, plusz van MAC-filter és rejtett az SSID is. Ha valakinek ezzel megéri pöcsölni, az meg is érdemli. De ha valami a user-ek 99%-a számára nem is látszik, akkor még jobb a helyzet, nemde?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49433) #90933760 válasza DM-Fan (#49427) üzenetére


#90933760
törölt tag

Én LCD-t akarok PChez, csak mivel két topikban is jártam és nem kaptam rá kielégítő választ ezért jöttem ide, a "nagy filmesek" úgy is plazmával nézik és ők tudni fogják. És igazam lett. :U

Tehát akkor a 72Hz az jó lesz? Annyi a különbség a plazma 96-jához képest, hogy nem 4x hanem csak 3x annyi (papíron), de egész szám, nem úgy mint most a 60Hz (ami 2.5x).

És az úgy jó, hogy a 23.976 az 24-re van kerekítve? Mert ha a 23.976x3 vagy a 23.976x4-et veszem alapul az 71.928Hz és 95.904Hz lenne egészen pontosan. Vagy ezt az apró különbséget már nem látni szemmel?

(#49434) erdoke válasza Elemental (#49431) üzenetére


erdoke
titán

& (#49432) DM-Fan
Az utóbbi mellett az előbbi kettő teljesen fölösleges. Bár ha nagyobb nyugalmat ad, akkor miért ne. :)

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#49435) DM-Fan válasza #90933760 (#49433) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

"Tehát akkor a 72Hz az jó lesz? Annyi a különbség a plazma 96-jához képest, hogy nem 4x hanem csak 3x annyi (papíron), de egész szám, nem úgy mint most a 60Hz (ami 2.5x)."

Igen, elviekben tehát nem 4:4 pulldown-od lesz, hanem 3:3. Kérdés, hogy mennyire kezeli jól az adott eszköz.

"És az úgy jó, hogy a 23.976 az 24-re van kerekítve? Mert ha a 23.976x3 vagy a 23.976x4-et veszem alapul az 71.928Hz és 95.904Hz lenne egészen pontosan. Vagy ezt az apró különbséget már nem látni szemmel?"

A Pana plazmák sem pontosan 96 Hz-en ketyegnek 24p módban, hanem 95,904 környékén, anno ezt kimértük, tehát elvileg azt a korrekciót elvégzi az elektronika. De ez nyilván gyártó és típusfüggő dolog is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49436) hoolla


hoolla
aktív tag

Udv!
Kedden megyek egy showroomba megnezni a benq w1070 projektort, hogy milyen a kepminoseg 2,2 illetve 2,8 meter tavolsagrol. Ha nem hozza az elvartat akkor rendelnek egy 60"-os plasma tv-t. A harom arban is elfogathato versenyzo a p60s60, a p60st60, illetve a p60ut50 lenne. Miutan mar kb harom honapja keresem a megfelelo kijelzot, igy mar kicsit turelmetlenebb vagyok es felek, hogy emiatt rosszul dontok igy szuksegem lenne a velemenyetekre. A 3d egyaltalan nem erdekel 70%-ban jatszanek rajta. Az input-lag, merteke az s60-nal a legcsekelyebb, igy az az elso szamu eselyes ha a proji nem jo. Mit gondoltok?
Koszonom elore is!

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#49437) DM-Fan válasza hoolla (#49436) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Ezek szerint az USA-ban élsz?

Az S60 ez esetben korrekt választásnak tűnik, mert emlékeim szerint ott az input-lag-gal nincs olyan probléma, mint az ST60-nál. Szóval ha nem kell a 3D, ellenben játszanál, akkor az ST60-nal szemben mindenképp az S60 preferálandó. Az UT50-et szerintem el is felejtheted, az S60 jobb nála!

Az adott projektort ugyan nem ismerem, de a specifikáció alapján inkább egy olcsóbb LCD képminőségét hozhatja, az említett S60 képéhez semmilyen szinten nem ér fel.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#49438) #90933760 válasza DM-Fan (#49435) üzenetére


#90933760
törölt tag

Így már értem. Köszi.

(#49439) hoolla válasza DM-Fan (#49437) üzenetére


hoolla
aktív tag

Mi szerint? Amugy ausztralia sydney.

Koszonom, ismerve az eddigi szaz es szaz elolvasott hozzaszolasodat, elegge sokat nyom a latba a velemenyed!

Koszonom!
(Keddeg minden kiderul)

[ Szerkesztve ]

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#49440) DM-Fan válasza hoolla (#49439) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Aszerint, hogy itt az öreg kontinensen nincs se S60, se 60"-os UT50. :B

Get Moded!

(#49441) hoolla válasza DM-Fan (#49440) üzenetére


hoolla
aktív tag

Ertem, ezt nem tudtam! :)

"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

(#49442) Dave567


Dave567
addikt

Sziasztok!
Szerintetek mennyit fog esni az ára az 50gt60-nak év végére?

(#49443) DM-Fan válasza Dave567 (#49442) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Kettőt kérdezz és könnyebbet! Most esett épp az ára: az E-Digital-nál már 350 eFt-ért elérhető, miközben a Panashop-nál még 360 eFt-ba kerül. Év végéig még szerintem a Panashop-nál is lejön erre az árra, aztán ki tudja, talán akcióban még lehet 10-20 eFt faragni rajta. A következő áresés szerintem már inkább február környékére várható és talán lemegy a tavalyi 50GT50 310 eFt-os árszintjére, vagy kis szerencsével 300 eFt-ra, de ez nagyon kérdőjeles.

Get Moded!

(#49444) Möhe


Möhe
addikt

Üdv.

Pár napja kicsit hóbortos a G20. Össze van kötve a routerrel a NAS,médiajátékos,TV. A tv néha vagy egyáltalán nem látja a NAS-t (mint médiaszervert) de a lejátszó igen. Ki-bekapcs nem változtat a dolgon,FW a legfrissebb van rajta. Mi lehet a gond?

(#49445) Gicz válasza Dave567 (#49442) üzenetére


Gicz
addikt

tegnap voltam a westend-beli panashopban, árakról érdeklődtem, azt mondták, hogy ha új szállítmány jön, akkor fog esni az ára. konkrétan 50st60-at kérdeztem, mondták h összesen 9db van belőle raktáron, ha azok elfogytak, akkor új szállítmánnyal esni fog az ára.

nem tudom hogy erre lehet e adni vagy nem, remélem igen :)

(#49446) mayday00 válasza Gicz (#49445) üzenetére


mayday00
őstag

Jó lenne ha valaki megvenné azt a 9db-ot, hogy csökkenjen a ár :D

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#49447) Dave567 válasza DM-Fan (#49443) üzenetére


Dave567
addikt

Köszönöm!! És neked is Gicz, hát eléggé drága még mindig, lehet mégis maradok a sony 805nél vagy nem tudom.

(#49448) supertech


supertech
csendes tag

Valakinek működik a VIERA remote app. Pana st30-on?

[ Szerkesztve ]

(#49449) hatesz válasza DM-Fan (#49412) üzenetére


hatesz
tag

Igazad van, nem mai a TVm, viszont ahogy korábban írtam, engem a recés élek zavartak a legjobban a PS játékokban, de ezek megvoltak egy full HD tv-n is, hiába állítottam minden video felbontást max-ra majd auto-ra a másik TV-n és a PS3-on is. Gondolom hogy az én 7 éves tv-m nem veheti fel a versenyt a mai plazmákkal, de nekem még mindig nagyon tetszik a képe, és mivel annyival nem ad többet egy új, hogy nekem megérné lecserélni, ezért marad még egy darabig.
Majd ha veszek egy PS4-et, talán cserélem a tv-t is, de az nem idén lesz.
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásodat!

Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

(#49450) liszi70 válasza Dave567 (#49447) üzenetére


liszi70
nagyúr

"hát eléggé drága még mindig, lehet mégis maradok a sony 805nél"

Miért, az nem drága??? Sokkal drágább ár-érték arányban. (És kisebb is, hacsak nem 55"-osat veszel fél millióért.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.