Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4137) Corvin0716 válasza Barcelona95 (#4136) üzenetére


Corvin0716
tag

Én az első pipámat tőlük vásároltam, akkor nem volt semmi gond. Igaz, azóta sem vettem ott semmit. Pár hónapja kerestem új pipát, akkor megnéztem őket, de nem találtam semmi érdekeset. Persze úgy nehéz is, ha a honlapon lévő termékek 90%-ával nem is rendelkeznek. És amire azt írják, hogy elfogyott, na azt várhatod évekig, jó eséllyel akkor sem lesz. Ez olyan, mintha én indítanék egy webshopot ahol prémium kategóriás karórákat árulok, de mivel egy darab karórám sincs valójában, ezért mindegyikhez odaírom, hogy "Elfogyott".
Ez egyébként a többi boltra is igaz, bár a vízipipavásárláson van némi élet, oda időnként érkeznek új áruk. A legjobban viszont akkor jársz, ha felveszed direktbe a kapcsolatot a választott bolttal, hogy be tudják-e egyáltalán még szerezni a kinézett pipát.

A Khalil Maamoon és ehhez hasonló "elírások" amennyire én tudom azért vannak, mert nem egyértelmű az arab betűk átfordítása, ettől a pipa még eredeti KM.

A Vortex + Nammor klasszikus párosítás, teljesen jó. Bár a Nammorról mostanában olvastam negatív dolgokat, miszerint az új csöveik messze elmaradnak a régiektől. Ezek a kritikák elsősorban anyaghasználatra vonatkoznak, mint működésre. Erről nem tudok mit mondani, nekem egy első generációs Nammorom van, az kiváló darab.

Első pipád lesz?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.