Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4105) daninet


daninet
veterán

Sziasztok!

Biztosan olvastatok mar a kaloud lotus nevu shisha fejrol ami szilikonbol van es hozza tartozik egy fem szentarto.
Nos en regota kuzdottem a rossz shisha fejekkel, szenekkel, dohanyokkal. Vagy ritka volt a fust, vagy megegett, ha jo volt akkor pedig rovid. Igazan sokat koltottem ra, tobbet mint kellene, de nem volt az igazi.

Olvasgattam errol a szentartorol, es aliexpressrol 10 dollar a szilikon fejjel egyutt, egy probat meger. Ez a legjobb dolog ami a pipazasommal tortent az elmult 5 evben. Nincs bacakodas a szennel, hamuval, olyan sokaig meleg, hogy 3x kellett ujratomni alatta a dohanyt ami teljesen elegett, nem maradt nedves resz.
Megegetni szinte nem lehet, pedig a fem aljara odaeg a cumo pipazas kozben. A vegen szivacs dorzsi oldalaval viszonylag konnyen eltavolithato. Nincs hamu mindenfele, mikor elegett az egeszet kollektiven a wc-be boritom. Tiszta marad minden. Nem gurul le a szen. Ha kezd elegni a szen akkor csak becsukod a tetejen a nyilasokat es ismet van meleg.
Zsenialis. En mindenkienk ajanlom aki gondtalan pipazast akar es eddig szenvedett a nem eleg fusttel. 10 dollar alirol, akinek az eredeti kell az veheti a kaloud lotus-t, az kb 100 dollar.

par kep

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.