Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41148) béke


béke
aktív tag

Gubek-Einste: Igazából akkor is elmegyek és egy ugyan ilyenre kicserélem amúgy sem tetszett volt hogy nem is indult újra és le is fagyott szóval egy próbát megér de akkor maradok ennél a típusnál.

Ezzel az eszközzel szórjam tovább a jelet wi-fi-n keresztül? vagy tegyem be fentre egy AP-nek?.

farkas-j: Nem lesz konektoros WifiRP.. tényleg lebeszéltek róla. nem szeretnék felesleges pénz kidobást és főleg nem arc sülést megint.
Az eszköz megy cserére szerintem nem akarta ez az igazságot majd meglátjuk, az elhelyezés az viszont más kérdés lesz attól függ hogy a tulajjal hogyan tudjuk ki alakítani mert most lett kész a kérója nagyon szeretne kábelek ezért is került az kábeles motyó a garázsba persze az nem az én javaslatomra valamelyik idióta ügyes volt és most én szívók ez miatt :)

Multibit: Az azt hiszem csak a szórás miatt meg a falak stb.. lett érdekes kérdés de már nem érdekes mert nem lesz készülék váltás mert ezek szerint felesleges a másik pedig hogy egyértelműen az eszközök sem tudják azt amit kellene szóval még inkább felesleges.

kisbalazs83: Elmegyek kicseréltetem a kütyüt majd az újjal itthon neki állok és akkor megpróbálom itthon módosítani az eszközt persze csak akkor ha ez feltétlen szükséges, mert ugye bár ott tartunk hogy veszek mellé egy pl.: Asus N12 D1 Glubek ajánlásával és mondjuk ezt feltenném a fenti szintre a nagyot pedig a konyha/nappaliba ha lesz rá lehetőség de ha nem akkor is ki kerülne az előszobába és így már szerintem el fog érni a jel a hálóba és a teraszra fent pedig a másik kütyü vígan elboldogul majd magának.
De a beállítás részt illetve a csatorna váltást azt itthon meg tanulnám gyorsan mert eléggé messze vok én 11.ker a létesítő hely pedig 18.ker szóval nem nagyon tudok ugrálni így is hányok az utazástól mert nem bírom sajna, és szeretnék most már biztosra menni.
Ha esetleg úgy döntünk hogy még is csak feljebb húzzuk a teljesítményt akkor ezzel a FW-bigyóval nem jár garancia vesztéssel? vagy utána vissza lehet csinálni?!

Köszi a válaszokat! :R

Alá írás :)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.