- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
popey37 #61423 üzenetére
...nem akarok vitát generálni, de én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.
Van egy canon a2200-as gépem, de sehova nem viszem, mert már a 40 ezer Ft-os telefonommal normálisabb képeket lövök bárhol. Sötétben is, ha le kell fotóznom egy adattáblát, vagy akármit, hamarabb sikerül telefonnal olyan képet lőnöm, amin leolvashatóak a számok, betűk, mint a kompakt géppel.
Kollega Xiaomi Mi 9 SE-je, olyan gyönyörű képeket csinál, hogy besírok rajta, uh én azt mondom, hogy hobbi célra, ha nincs pénz az itt folyamatosan ajánlott csúcskompaktokra, akkor inkább azt a pénzt beleraknám a telefon alapba, és abból vennék egy normálisat, az legalább mindig kéznél van.
-
Tshunin
csendes tag
Ennek örülök, hogy ilyen olcsón is meg lehet úszni. Tudnál esetleg konkrét típust ajánlani?
Mint írtam, jó lenne ha a kamerával a gépre kötve lehetne fényképezni. Jelenleg egy Canon powershot A2200 van kéznél amit a gépre kötve csak a képek letöltésére lehet használni. Mivel elég sok képet kell készíteni úgy gondolom némileg meggyorsítaná a folyamatot ha egyből láthatnám is az eredményt a képernyőn, illetve a kép nevét egyből átírhatnám az alkatrész azonosító számára.
Valami Canon EOS Utility szerű megoldás érdekelne.
-
szg88
őstag
válasz
Kiralybali #37611 üzenetére
Pana ls5-ös az nem rossz, vagy van már ls6-os is. Nem tudom jobb-e az. Esetleg még lehet, hogy belefér a canon a2200- as.
-
A3200 már csak mutatóba van, az Ixus115 meg 10k-val drágább, mint nyáron - akkor kellett volna megvennem, csak másra kellett a zsé, így maradt ez.
Viszont csak ma jöttem rá, hogy az A3400 érintőkijelzős, ami nekem nem igazán szimpatikus. Néztem az A2400-es változatot is, ami az adatlap alapján teljesen megegyezik a nagyobbikkal, csak kisebb méretben, és érintőkijelző nélkül. Ebben már van optikai képstabilizátor, nem úgy, mint az A2200-ban.
A kettő között árban nincs nagy eltérés, de engem lehet, hogy zavarna a touchscreen. Mit gondoltok, ezt leszámítva ugyanazt tudhatja a kettő?
-
Audison
senior tag
Kinéztem a Canon PS A2200-ast, de ha szánnék rá +10ezret, akkor ott lenne az A3200 amiben már stabilizátor is van. Megéri szerintetek a +10ezret?
üdv. Péter
-
pomk
őstag
Sajnos nem találok olyan boltot, ahol lehetne kapni.
Azt hiszem, maradok a Canon Powershot A2200-nál -
őstag
őstag
Canon A2200 macro: 3cm (ne nézd az edigital adatlapot az hibás, itt nézd alul a táblázatot)
Canon PowerShot A800 ez mondjuk AA-as de ez kemény 1cm macro
-
szg88
őstag
válasz
oregnigger #33667 üzenetére
Csak az az egy bolt van?
Ha mindenáron ezek közül kell akkor inkább a Fuji.(#33668) Peetry: vagy canon a2200-as
(#33666) cigam: remélem tudom azért ma aludni
-
szg88
őstag
válasz
Nogren #33426 üzenetére
A canon.hu-n nem is találtam "H"-s akksit. Meg kisebb is a teljesítménye.
(#33431) Zoleee89: Én a nikon L23-at nem venném meg, mert csak autó iso van rajta. Ebben az ármagasságban nincsenek hiper-szuper gépek, nincsenek nagy különbségek. A pana ls5 nem rossz az árához képest (tettek már fel ide házi képeket) vagy canon a2200 esetleg.
-
Watto1991
senior tag
válasz
tomcsa44 #33105 üzenetére
Szia !
Én ezeket tudnám ajánlani:1. Canon A2200
2. Canon Digital IXUS 115 HS - bár ez kicsit az általad említett ár fölött van, de minőségben sokkal jobb
-
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
30k körül, vagy az alatti árkategóriában milyen kompaktot tudnátok ajánlani. Természetesen nem várok ezért az árért csodát. A lényeg inkább, hogy "anyuka kompatibilis" legyen. Az előző gép bedobta a törölközőt, ha jól emlékszem Canon A75 volt.
Ami fontos lenne, hogy dedikált makro gomb legyen rajta.A 30k nincs kőbe vésve, viszont felesleges pénzt sem akarnék kidobni, csak azért esetleg mert van rajta valami nőies minta, vagy plusz egy króm csík. Nem baj ha nőiesebb a formája, de nem is különösebb előny az, hogy papírvékony vagy színes legyen.
Elsőre ezeket találtam mint potenciális esélyes mindenféle sorrend nélkül:
Canon PowerShot A2200
Canon PowerShot A1200
Nikon COOLPIX L23
Nikon COOLPIX S2500
Samsung PL120 -
szg88
őstag
válasz
$p@rr0w #32090 üzenetére
Hát ez jó kérdés. Újba csak elég kezdő gépeket kapsz. Az mindenesetre pozitív, hogy csak 10 megás. Nem igazán van tapasztalatom a fujikkal. Eléggé megoszlanak a vélemények a képminőségéről is negatív meg pozitív irányban. + én elég canon párti is vagyok, de mondjuk összehasonlításképpen pl. 23e-ért kapsz egy canon a2200-ast. Ami egy alap canon, de jó kis gép, hasonló tulajdonságai vannak, mint a fujinak, viszont nincs rajta manuális üzemmód, mint a fuji-n. Ami már felérne technikai tudással az a sx130, de az 40e. Viszont összehasonlítottam a képét egy a2000-nek meg ennek a fujinak, és sztem jobb a canon képe, pedig az a a2200-as elődje (igaz kisebb a felbontása is). Mindenesetre nézd meg te is.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
20.000ft körül ezek mennyire számítanak jó vételnek?
Fene tudja melyiket érné megvenni. De sajnos csak ennyit tudok rászánni. Inkább fényképeznék vele, és kevesebbet videóznék.
Adatok alapján mintha az LS5 lenne a nyerő
Illetve pont most készülök telefont venni, elképzelhető, hogy mondjuk egy Motorola Defy+, vagy SE Ray fényképezője hozná ezeknek a szintjét?
-
szg88
őstag
Inkább az ixus 115 felé "tereltelek" volna. max. 35e-t írtál, én általában a max ár környékén szoktam inkább javasolni. Ránézésre nincs nagy különbség/újdonság köztük, csak pár apróság. Az új "belépő szintű" szérában sincs olyan nagy újdonság a régiekhez képest (sőt szerintem rosszabbak lesznek, ezek között vannak). Nekem A420-as volt az is (nekem) megfelelő képeket csinált (egy darabig). Én azt javaslom nézd meg itt a teszteket (a2200-as tesztet nem láttam) és azok alapján dönts.
-
herhi
tag
Sziasztok!
Egyszerű a kérdés, melyiket vegyem?
(pl van-e infója valakinek, hogy melyik milyen szép fotót készít ?!, akár általánosan, márkára vonatkoztatva... mert 2 éve egy Olympus Mju1040-nel nagyon megszívtuk képminőségileg)
Nikon S3100
Canon A2200
Pentax RS1500Köszönöm a segítséget!
-
-
The_dog
csendes tag
válasz
themebuilder #30227 üzenetére
Ez teljesen oké, viszont itt most az a gond, hogy én direkt a Poster effekt miatt venném meg, tehát normál képeket nekem igazából teljesen mindegy milyen minőségben készít. Felőlem lehet tök gagyi is, nekem a Poster Effektes képek kellenek belőle, azokat láttam én nagyon tetszettek. Azaz ha egy Canon Ixus 980-at adnának ugyanannyiért mint az A2200-at, akkor is az utóbbit venném meg. Ebből kifolyólag kérdezem, hogy a stabilizátoron kívül más alkatrész eltér-e az A3200-ban, azok közül, amik a képalkotást végzik, hogy tudjam, ugyanazok a színtónusok vannak-e a felvételen végeredményképp, mint az A2200-nál? A stabilizátor jó lenne, de ha eltérő színei vannak az A3200-nak, nem veszem meg, mert lehet nem fog tetszeni, akkor meg felesleges.
-
themebuilder
senior tag
válasz
The_dog #30214 üzenetére
A Canon PowerShot A2200 inkább gyerekeknek ajánlható például kirándulásaik megörökítésére. Canon PowerShot A3000 IS-re viszont már nem lehet (annyira) ugyanezt elmondani.
-
The_dog
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A Canon A2200 és A3200-ról kérdezném a jártasakat!
Tervezem a két kamera egyikét megvenni. A habozás abból adódik, hogy láttam A2200-zal készített képeket, és nagyon tetszenek, amiket Poster Mode-ban csináltak vele, annyira megtetszett, hogy egyből elhatároztam, veszek egy ilyet. Aztán vettem észre, hogy nincs benne optikai stabilizátor, mindössze digitális, optikai csak az A3200-ban van. A kettő nagyon hasonlónak tűnik, viszont nem tudom, hogy belsőre a 3200-asban van e még a stabilizátoron kívül különbség, vagy egyéb alkatrészve nézve ugyan az van benne mint a 2200-ban?? Azért érdekes ez, mert az A2200-as színtónusai nagyon tetszettek, és ha az A3200 ugyanolyan tónusokat ad, akkor rendben, de ha az eltérő belső szerkezet miatt színbeli eltérések lehetségesek, akkor nem biztos, hogy azt venném meg, hiába a stabilizátor. Annak a képeit még nem láttam, szóval csak úgy nem veszem meg, ha úgysem tetszenek majd a színei. Egyébként szükséges az optikai stabilizátor ha főleg tájkápeket készítenék?
-
themebuilder
senior tag
válasz
realmadrid92 #27413 üzenetére
Ezekkel nem érdemes nagyon foglalkozni, mert nem jó az ár/teljesítmény arányuk:
Canon PowerShot A1200 IS
Canon PowerShot A2200 ISMaximum 15-16 ezer forint körül lenne érdemes.
-
otherfirst
csendes tag
válasz
otherfirst #27403 üzenetére
Azóta nézegettem, még egy kicsit és a canon powershot A3300 IS is érdekesnek tűnik némi plusz pénzért, de a képstabilizáló nagyon csábító főleg mivel az előzővel pont a bemozdulás volt a problémám, csak azt nem tudom vajon tényleg olyan jól működik-e hogy megérje. Szóval az A2200 és az A3300 a két esélyesem, de továbbra is várok más ötleteket.
Köszönöm. -
realmadrid92
tag
válasz
realmadrid92 #27407 üzenetére
közben nézelődtem, ezeket találtam:
Canon PowerShot A1200 IS
Canon PowerShot A2200 ISEbben az árkategóriában van jobb is, ha nincs akkor a kettő közül melyik?
-
otherfirst
csendes tag
Üdv, mindenkinek. Egy kis tanácsot szeretnék kérni, mint amatőr fotós. Szeretnék egy gépet kis árkategóriában, ami elég univerzális (ki nem
). Kinéztem a Canon PowerShot A2200-at 30 ezerért, de még plusz tizet rá tudok áldozni, ha van igazán jó darab (annál többet sajnos nem). Azért , mondtam, hogy univerzális, mert szeretnék makrokat és tájképeket egyaránt készíteni, ha lehet valamennyire éjszaka is. Azelőtt egy Nikon Coolpix 4600-ast használtam és elég jól elboldogultam vele, azt is megtanultam, hogy az automatikus élességállítás ellenére, hogyan határozzam meg én a fókusztávolságot. Ami azzal probléma volt, hogy eléggé mosódott a kép vaku nélkül és nehezen lehetett annyira rögzíteni, hogy ne tegye, az éjszakai képek nyilván nem voltak sikeresek, de szerintem ebben az árkategóriában erre nem is lehet számítani. Tehát ha tudtok valamit ajánlani, azt nagyon megköszönöm.
-
themebuilder
senior tag
Canon PowerShot A1200 és az Canon PowerShot A2200 - ezek nagyon belépő modellek.
Ebben a kategóriában a (professzionális) manuális állítgatást sajnos el kell felejteni. Ezek teljes automata módra vannak inkább optimalizálva.Ha neked fontos az amit írtál, akkor minimum a Canon PowerShot SX130 IS (43eFT) körül érdemes keresgélned.
-
KTU
addikt
válasz
AMD Power #27274 üzenetére
Canon PowerShot A3200 IS, ebben van optikai képstabilizátor és csak 1 kicsivel több
Canon PowerShot A2200 adatai -
AMD Power
titán
Sziasztok...
Ehhez a géphez mit szóltok?
Ilyen 30e kategória lenne a célközönség.
-
törölt tag
A Canon PowerShot A2200-ról mit gondoltok? Esetleg lenne valami jobb nála azonos árkategóriában?
-
themebuilder
senior tag
válasz
Mariann294 #26829 üzenetére
Az A1200 és az A2200 gazdaságos kategória. HD 720p-vel akarja eladni a gyártó másban annyira nem jeleskedik. Canon-ból inkább minimum A3000 IS vagy A3200 IS javasolt.
Canon PowerShot A2200 teszt: kicsi a bors
Ezek közül szerintem a legjobb vételek:
Nikon Coolpix S2550 22700Ft
Nikon Coolpix S5100 30000FtHa a VGA felvétel is megfelelne, ezekkel lehet a legszebb képeket csinálni ebben az árkategóriában:
Canon PowerShot A3000 IS 25800Ft
Canon PowerShot A3150 IS 24700Ft -
themebuilder
senior tag
válasz
themebuilder #26351 üzenetére
Photography Blog Compact Reviews
Design 3.5
Features 3.5
Ease-of-use 4.5
Image Quality 3.5
Value for money 4.5Nikon Coolpix S2500 / S2550
Design 4
Features 4
Ease-of-use 4.5
Image Quality 4
Value for money 4.5Design 4
Features 4
Ease-of-use 4
Image Quality 3
Value for money 4Design 4
Features 3
Ease-of-use 4
Image Quality 4
Value for money 4Design 3.5
Features 3.5
Ease-of-use 3.5
Image Quality 3.5
Value for money 4.5Canon PowerShot A495 / A490
Design 3.5
Features 3.5
Ease-of-use 4
Image Quality 3.5
Value for money 4Canon PowerShot A3100 IS / A3000 IS / A3150 IS
Design 4
Features 3.5
Ease-of-use 4.5
Image Quality 4
Features 4
Ease-of-use 4
Image Quality 4
Features 4.5
Ease-of-use 4
Image Quality 4
Features 3.5
Ease-of-use 4
Image Quality 3
Value for money 4.5Pentax Optio RS1000 / RS1500
Design 4
Features 4
Ease-of-use 4
Image Quality 4
Value for money 5Canon PowerShot A3000 IS teljesen megegyezik az A3100 IS és az A3150 IS-el, egy kivétellel 12,1 helyett csak 10,0 MegaPixel-es.
Nikon Coolpix S2500 teljesen megegyezik az S2550-el, egy kivétellel: az S2550 tud felvenni pluszba HD 720p videót is.
A Pentax Optio RS1000 az RS1500 elődje, még csavaros előlapokkal
Canon PowerShot A490 teljesen megegyezik a 495-el, pár kivétellel: 14 helyett 16 fényképezési mód
Magyar tesztek:
Canon PowerShot A800 Teszt . „A”, mint alap
-
ló úr
őstag
Sziasztok.Véleményt szeretnék kérni a Canon A2200-ról.Vkinek van már ilyen esetleg?Tapasztalat,ilyenek?
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Lassan pár hetes nézelödés után sikerült leszükitenem a kört pár gépre és ezek közül szeretnék tanácsot kérni.
Olympus VR310
Nikon S 5100
Nikon S3100
Canon A2200
Canon A1200
Fuji AX300
Az esetleges segitségeket megköszönöm,mert a jövő hét elején már kellene a fényképező. -
barrasz
aktív tag
válasz
themebuilder #26152 üzenetére
Na már itthon vagyok és megint feladtad a leckét akkor marad az A3300.
Ezek szerint van valami tapasztalatod az A2200-es canonnal? -
themebuilder
senior tag
válasz
barrasz #26151 üzenetére
Az 50 ezer forint alatti kategóriában úgynevezett sajtdobozok (első hozzászólás végén található) vannak. Olyan ez, mint a turkáló: néha ki lehet fogni elég használható darabokat is, néha meg nem.
A2200-at meg inkább felejtsd el!
-
barrasz
aktív tag
válasz
themebuilder #26150 üzenetére
Igen az egyik elöbbi hsz ben erre gondoltam én is amikor írtam,hogy nem muzsikál olyan szépen.
Már kezd körvonalazodni a dolog Canon A2200 és az A3300 között,bár lehet,hogy azt a kb 10.000 ft külömbözetett nem éri meg a 3300-as model,de ha öszinte akarok lenni akkor még talán játékban van az Oly is.
Na most már megyek és köszönöm a sok információt amit adtatok. -
Denito
csendes tag
válasz
barrasz #26135 üzenetére
720p video, optikai képstabi, 20mm vastagság ---> Panasonic DMC-S1 (26-28k) vagy Canon A3200/A3300 (32-35k) vagy Nikon S5100 (kb 32k)
720p video, kb 20mm vastagság --- > Nikon S2550 (kb 24k) vagy Canon A2200 ( kicsit vastagabb mint a Nikon )
optikai képstabi ---> Canon A3000/A3100 (23-25k)AA elem --> Canon A1200 ( HD video) , Nikon L23 (17k), Canon A495 (17k)
Ami, így hirtelen beugrott. Ha nem baj, hogy 3 cm vastag, és nem ragaszkodsz a 720p videohoz, akkor Canon A3100 (minden tesztben jókat írnak róla, bizonyított, jó ár/érték arány, szép kép, optikai képstabi, és én valamiért a Canonban jobban bízom a belépő kategóriában)
Sony-k ugyanazzal tudással jellemzően drágábbak.
Fuji-t, Olympus-t, Casio-t stb. nem néztem.
-
barrasz
aktív tag
válasz
Denito #26133 üzenetére
Napi használatra kellen ami mindig nálam lehet ezért nem árt ha /zsebre lehet vágni/.
A nagy zoom lehet néha jól jöhet de nem elsödleges.
Lényeges a videó rögzités mert a gyerköcöket néha a legváratlanabb helyzetbe lehetne kellemesen megörökiteni.
Eddig talán a Canon powershot A1200 és a A2200 és az Olympus VR130-as a befutó de a jövő hétig még változhat minden. -
Denito
csendes tag
válasz
barrasz #26084 üzenetére
Én belépő, ultrakompakt kategóriában nézelődtem és Panasonic DMC-S1-et vettem az alábbi szempontok miatt:
- kis méret ( 20 mm vastagság, ha nem számít, akkor több a mozgás tered (25-30 között van a többség)
- optikai képstabilizátor ( Nikonokban 5100-től felfelé, Sonynál W560-tól felfelé van, Canon A3000-től felfelé tudja)
- 720p video ( Canon A3100 pl nem tudja, Nikon S2550-től felfelé )ár/érték arányban ez tűnt a legjobbnak (számomra)
Ami hátránya:
- ronda ( lekerekített, nőies, játék kinézete van, full műanyag)
- mivel vékony a gép. ezért pana gyári akksi kell bele, így ha venni akarsz hozzá pótot az nagyon drága
- full automata (iso érzkenysége, fehéregyensúlyon kívül mást állítani nem tudsz).Canon A2200 tudja a fentieket kivéve optikai képstabilizátor.
Canon A3100 picit vastagabb, HD videot nem tud
Nikon S3100 nincs optikai képstabi, képminősége nem a legjobb
Nikon s2550 nincs optikai képstabi, nincs HD videoFuji-kat nem néztem.
Ha nem érdekes annyira a méret ill. optikai képstabi: Canon A495, Nikon L23 ( 17k körül vannak): AA elemmel mennek, ami könnyen beszerezhető, vihetsz magaddal pótot stb.
Panasonic DMC-S3 review (ugyanaz csak több megapixel):
[link] -
csakb
őstag
válasz
dacomp2 #25377 üzenetére
Szia!
20-25 környékén nincs nagy választék a használható gépekből. Canon A2200, A3150, vagy A3000/3100 IS, ha kell képstabilizálás is, habár ezeknek meg az induló látómezejük kisebb.
Nikon S2500 esetleg, vagy némi spórolással még a Canon A3200 ajánlható, szerintem. (Borzasztó, hogy a Canon mennyi A-t tart most a polcokon, és szinte mind ugyanaz.)
De ha visszaolvasol pár tucat hsz-t (most inkább több tucatot a flame miatt), akkor gyakran előjön a kérdés, hogy 20-25 k-ból mit érdemes beújítani.
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami kompakt gépet 25e magasságában.
Jó képet készítsen és, és lehessen videót is készíteni normális méretben.
Az sem árt ha gyorsCanon A2200 néztem,ráadásul a videó is hd ez milyen.
De nem ragaszkodom a canonhoz.Canon a510 volt korábban annál egy kicsit azért jobbat szeretnék.
köszi
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok kepben a felhozatallal, gépet keresek élménymegörökítéshez, legyen jobb mint a mobilom
(5MP autofokuszos Omnia). Egyaránt szabadtér és beltér, kirandulasok, nyaralások, bulik, családi események a lakásban. Nem szánnék rá csak 30 körül, ami tudja az alábbiakat, amilyen olcso csak lehet, de azért ne zajos-torz kép, mert arra ott a telefonom
Igényeim:
-minimum 28mm kezdéssel optika es
-legyen fényeereje is, mondjuk 3 alatt azért
-720p video minimum 24 fps és jo lenne AVHCD tomorites
-legyen kicsi, jo lenne a 20mmnel nem vastagabb kategoria, fém házban
-lehetőleg japán cucc: sony, panasonic, canon elsősorbanami nem szamit: megapixel, zoom. lehet jopar eves modell is.
A fenti 3 márkából mi válna be nekem szerintetek? Illetve más titkos tipp? Ezeket nezegettem:
nikon s5100
pana DMC-S1 vagy FS10
sony w350
canon A2200 (de ennek nincs optikai stabilizatora)egyel dragabb kategoria, miert lenne erdemes ra koltenem?:
sony w570 vagy w580
Canon ixus 115HS vagy 120ISKöszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Esetleg még az A2200 is jó választás?
-
bazsika33
csendes tag
Szevasztok,
Új gép vásárlása előtt állok. Eddig canon powershot A410em volt majd pár hónapig fuji finepix s1600.
Előbbivel meg voltam elégedve, utóbbi csalódás (fujira jellemző nem természetes színek, zummolás közben erős cicergés, ... szóval s1600at kerüljétek el, messziről!).Max. 40ezret áldoznék az új gépre. Powershot a3200at nézegetem. Ezzel kapcsolatban kérdezném, h hd-ban lehet vele zummolni? És mennyit jelent a képstabilizátor? Mert lényegében ennyiben különbözik az a2200tól.
A3200
Tapasztalatok, vélemények?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Philips LCD és LED TV-k
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest