Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-05-02 10:59:34

LOGOUT.hu

Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40926) karlkani válasza pocokxx (#40925) üzenetére


karlkani
aktív tag

Nem tévedsz. Én már a kezdetektől NEM ott tárolom a Rainmeter profilmappát (skinek így mindig megvannak), sőt a dokumentumok mappám is át van irányítva egy másik partícióra. A témák a %appdata%\Rainmeter\Layouts\ mappában vannak.

Nálam ez úgy működik, hogy esetleges rendszer újrahúzás után egy kattintással csendes módban feltelepítül, átmásolja a Layouts mappát a fentebb írt helyre. A rainmetert.ini-t az %appdata%\Rainmeter-be dobja, melyben van egy sor, onnan tudja, hogy a skinek egy másik helyen vannak.

SkinPath=X:\Akarmi\Rainmeter\Skins\

Nálam sok gondot okozott, hogy a programot már elindította a windows, de a net még nem állt fel, így nem jelent meg rendesen aminek szüksége lenne internethozzáférésre. Ezért írtam egy scriptet, ami annyit csinál, hogy bejelentkezés után 10 másodperccel indítja csak a programot. Ez fut le minden egyes bejelentkezéskor.

Jó hosszú volt ezt így leírni, de így tényleg semmi nem veszik el (újrahúzás előtt csak a témamappát és az .ini-t kell frissítenem, ha szülséges, enny),s úgy van beállítva minden, ahogy szeretem, nemem semmit nem kell állítgatni kézzel...

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Kinek milyen a desktopja? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.