Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11830) Mariann294 válasza fsb1000 (#11828) üzenetére


Mariann294
őstag

Önként vállalom, hogy a Player Selectort se használom, pedig az inkább csak poén a filmezés miatt.
Multkor kicsit elment a kedvem a heliket bespawnoló és antigravitációt használó csapattársunk láttán.
Olyanok leszünk mint a gazdag, de elhanyagolt gyerek, aki rengeteg játékkal van körülvéve, de nincs egy jó ötlete. Nem tud magával mit kezdeni.
Néha 22 barbibabánál jobb 2 db csuhébaba, ha van hozzá fantázia....

Így igaz. :R
Szerintem a PS nyugodtan maradhat hisz az nem csit.Nem kapsz tőle életet,nincs végtelen lőszered meg semmi ilyesmi csak szimpla skin.Bár én mostanában elég ritkán használom.Idegesit hogy mindig be kell állitgatni. :)

Legszivesebben mindig Brucie-val lennék.Olyan dumái vannak hogy csak na! :C De hogy néz ki az ha egy lány fiú skin-ben van? :o Hát nem jól. :) Ezért néha vállalom hogy legyek ribi. :) Mármint a játékban.Az is tud olyanokat mondani hogy Hi,Thanks,bye meg ilyen alapvetőeket.(Legalább ennyit sem kell irni).

bencealex-től én is felkaptam a vizet.Talán kicsit irigykedtem hogy 12 évesen jobb gépe van mint nekem most 19 évesen.Meghát milyenek lehetnek a szülei hogy megvesznek neki egy +18-as játékot??!!De amikor láttam hogy csitel akkor már haragudtam is rá.Röviden ennyi.

Én sosem használtam csitet játékban.Legfeljebb akkor ha már végigjáccottam és már nagyon untam.Azt is csak a FUN kedvéért.Utálok csalni és utálom ha a szemem láttára csalnak.

Múltkor linkeltem egy képet 2 csiterről.Kicsit sem voltam rájuk ideges. :U
Nem tartom valami szép dolognak sőt utálom mert igy elveszik az egész játékélmény.Itt már nem arről van szó hogy ki milyen ügyes hanem arról ki rakott fel több csitet a játékba.Szerintem csak az örök vesztesek alkalmazzák ezt.De javitsatok ki ha tévednék. :)

Basszus gitár...kicsit hosszú lett most látom csak. :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.