- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
laron
csendes tag
a pci-e frekit auto-n hagytam, sajnos még nem vagyok képben vele (sem). a másik ami történt: tegnap kikapcs, ma reggel bekapcs: ''tegye be a telepítő lemezt''... stb, nem tud bootolni. na paff. kész. beszereztem egy új 24tűs 400w-os tápot, új rendszer felrak, minden ok, kezdem felrakosgatni a drivereket, telepítem az s3-hoz kapott 965 chipset drivert -> kékhalál -> ''tegye be a telepítőt...'' -> paff. újra telepítés, leszedem a legfrissebb drivert, hátha... de nem. ugyanaz a történet. most rendben megy minden, de nem tettem fel azt a drivert. húzni nem is próbáltam most.
van valami ötletetek? xp pro-t tettem sp2-vel....
-
westlake
félisten
e6600es 1.502v 3684mhz 409*9
[link] -
laron
csendes tag
sziasztok!
hasonló kérdésem lenne:
E6300-asat szeretnék húzni, GA-965P-S3 lappal, 2*512 corsair 675mhz rammal. az fsb-vel 310-ig jutottam csak, mondjuk 330-nál bejön a win, aztán fél perc alatt resetel. a tápom régi 22 tűs 300W-os. lehet hogy ez kevés? (6600gt+cd+dvd+2vinyó) a memóriát külön felvittem 800mhz-ig, az bírja. már 310fsb felett emelnem kéne az alapfeszt? (nem ilyeneket olvastam) előre is köszi a segítséget!
-
Gabi Bá
csendes tag
Sziasztok!
Olyan GONDOM van,hogy 2700MHz-nél nem jutok feljebb a konfigommal.
-Asus P5B
-6400-as proci
-corsair select value 667MHz 2x1GB csomagban
2704MHz alap feszültségen,338FSB,676MHz DDR2 BIOSban ami a csúcs...
Legalább 3GHZ-ig szeretnék jutni,min tudnék állítani?
HA FSB-t emelek,vagy RAM sebességet,a GÉP BEKAPCSOL,de a MONITOR NEM!
Aki tud segíteni írjon,akár mailt is!
Feszültségekkel játszak?VCore,vagy FSB-V?
Köszi Mindenkinek!
Üdv: Gabi Bá -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #189 üzenetére
hat nem.. evodok a ds4/dq6 es a p5bd kozott.. szerintem full mindent osszevetve egy szinten van a ket (harom) lap..
talan a p5bd-ben tobb a kiaknazatlan terulet, mint a giga lapjaiban.. -
westlake
félisten
e6600 es 1.296v 372*9@3348mhz
[link] -
Sárpac
nagyúr
Új eredmény némi kiegészítéssel!
[link] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #163 üzenetére
az l617 es nekem a komplett kodsor kell
-
Sárpac
nagyúr
Csak, hogy ne csak Fieryék nyomják itt egy épülő kis, de már működő teszt programom!
Queen teszt!
[link]
Helyesírásért sorry azt majd utoljára!
[Szerkesztve] -
GG888
senior tag
nekem egy E6600asom lesz, ha minden összejön és egy P5B deluxe lap, hozzá 2 X 512MB A-Data 800 MHz-s mem. Ha lesznek eredmények, majd jelentkezek
-
westlake
félisten
betettem a 6400-as procimat a listaba
[link] -
westlake
félisten
25. heti e6400..
[link] -
Remélem kijön valami E4300-ként beharangozott proci! Olyan, ami alapból 200MHz-es FSB-vel megy. Akkor az FSB emelés nem lesz olyan kritikus, és olcsóbb is lenne.
Nagyon szeretném, ha minél elöbb lemenne a Core2 ára, mert már idegesítenek a 15 órás renderelések...
Westlake: Akkor én várok, míg nem találok egy 4GHz-re húzható példányt!
[Szerkesztve] -
air
nagyúr
En azt nem ertem, hogy mindenfele indok nelkul miert emelkedik ennyire a RAMok ara. Egy 667-es, 1 gigas, PQI modul 2 hete meg brutto 18 ezer volt, a mult heten mar br. 22 most meg br. 29. Hova emelkedik meg?? Es miert nincs errol, es az okokrol info sehol sem??
-
válasz
vazimódó #153 üzenetére
Hali! Itt a link: [link]
Igen, olvasom, ha rám gondoltál.
Csak nem voltam net közelben eddig.
A teszt írója szerint főleg az alaplapok FSB tűrése a gyenge pont, mert a memót vissza lehet osztani (gondolom), de az FSB-t mindenképp emelni kell.
Ezentúl figyelni fogom az itteni eredményeket, mert egy 805D és egy olcsóbb fajta Core2 között vacilálok. Jelenleg mindent összevetve a 805D szerintem jobban megéri az árát, mert olcsóbb cucc is elég a 4GHz-hez, de megvárom, míg jönnek a 4 magos proccok, és akkor már occsóbb lesz a 2magos Core.
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
válasz
Dare2Live #152 üzenetére
Ez igazán remek.Örülök hogy ilyen jó procit sikerült kifognod.
Remélem olvassa az illetékes is a topikot,mert annak tükrében amit elmondtál visszavonom a kijelentésemet,mi szerint nagy szerencse kell és ES proci,hogy 3600Mhz-et kihozzon belőle.Sokkal inkább kellenek gyors memók,nehogy visszafogják a proccot a tuningban.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
válasz
vazimódó #148 üzenetére
Nemtudom alapfeszes e de igazábóla míg az első szériát kapjuk durvábbnál durvább procikkal találkozunk, szóval nem elképzelhetetlen. (ésmár sajnos nyakunkon a ''2.széria'')
Emlékszem abban reménykedtem veszek egy 6300at ami megy 3ghzet kis +feszel és happy. Erre 3360on ipphogy feszt kell emelnem és feljebb azért nemjutok mert a sokat vállogatott 35Ks 2*1gb 960on járó ramom kevés a procim kihajtásához. vagy van akinek 3400-3500öt megy alapfeszen. Akár 100%os tunning alapon. Szóval énmár igazából semmin se lepődök meg, nagyon nagyon jó vétel volt ez a lap/proci/ram.
Röhely de eljutottam oda ahova sose gondoltam volna, hogy egyszer eljutok. Meg vagyok maximálisan elégedve a gépem teljesítményével. Ennél nekem nemkell több.
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
itt a gond! A regi procid, amire a win. telepitve lett egymagos volt, (gondolom AMD) ha beteszed a ketmagos procit foleg Intel-t, finoman lekell bogaraszni az AMD-s drivereket, es feltelepiteni az Intel-es progikat. Jartam ebben a cipoben es rajottem egyszerubb a win.-t ujratelepiteni.
-
chipke
csendes tag
na ittt van amit nem értek:
[link]
[Szerkesztve] -
chipke
csendes tag
Nem lrtek még hozzá, eddig athlon 64m volt.
[link]
[Szerkesztve] -
chipke
csendes tag
help!
most inditottam be a new szerzeményt. de nekem valami nem tiszta. -
vazimódó
senior tag
Azt nem mondom hogy ne is álmodj,de azért akárhogy is nézzük,az már igencsak 100%-os tuning.
Véleményem szerint az E6300-as procik rendelkeznek a legkiemelkedőbb tuningpotenciállal. Amennyiben találsz egy ES procit,akkor van esély akár a 3600Mhz-re is.A nagyobb hűtő,esetleg víz,azért kell,mert ilyen magas Mhz-nél eléggé megnő a hőtermelés. 3600Mhz-nél valószínűleg elég sok feszt is kell adni a procinak,főleg ha nem ES.
A 3600Mhz-re nagyobb esélyed lehet véleményem szerint egy E6600 procival.Bár ár/teljesítmény viszonylatban jobban jársz egy akár 3200-3300Mhz-en menő E6300-al.A kétszeres L2 cache sok teszt szerint egyelőre nem létfontosságú.
[Szerkesztve] -
Daffy
őstag
Szerintem elobb nagyon olvass utana mit akarsz csinalni......
De ha minden igaz akkor a Bioson belul az advanced ful alatt talalod meg.Azert lehetoleg ne told fel egybol 400-ra.Es tenyleg olvass utana a tuningnak mert ha valamit elallitasz raadasul rosszul akkor hello....
A gepedrol pedig ha tudni akarsz ilyen parametereket mint a memoria,stb,akkor hasznald az everestet. -
tyrial
csendes tag
Sziasztok!
Egy Core 2 E6400-as processzort vettem Asus P5B (sima) alaplapba, s az alábbi prohardver cikkben:
[link]
olvastam a következő sorokat:
''Az E6300-as tapasztalatok birtokában az E6400-et azonnal 400 MHz-re állítottuk, így 3200 MHz-es órajelet kaptunk eredményül.''
Ezt hol tudom beállítani az alaplap biosában, milyen menük fele? Vagy esetleg más segédprogram szükséges?
Másik kérdésem az lenne, hogy 2db 800Mhz-s 512Mb-s Kingmax memóriát vásároltam, s a gép indulásakor nem látom, h valahol kiírná, hogy tényleg 800Mhz-n tudja használni a ramokat. Ezt milyen segédprogrammal lehetne ellenőrizni?
Előre is köszi a válaszokat! -
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen ide illő kérdés, de egy 6300-as procival mekkora tuning reális, egy Scythe Infinity hűtővel, vagy egy hasonlóval?
Tételezzük fel, hogy szerencsés példányt fogok ki és annyi feszt emelek, amennyit a hűtő enged.
És ehhez melyik a legolcsóbb lap, ami ajánlott?
Köszi a válaszokat! -
westlake
félisten
azert, mert gyari intel lapod van.. ezeket nem tuningra talaltak ki.. ha tuningolni szeretnel, akkor sajnos le kell cserelned a frissen vasarolt lapodat
ebben a lapban megkevesebb a tuningfunkcio, mint az i975-os bad axe-ban.. biztos ehhez is letezik moddolt bios, amiben elojonnek a rejtett tuningfunkciok, de sajnos meg nem hallottam errol.. sot, meg egyaltalan nemhallottam, hogy i965-os gyari lappal probalkozik valaki
-
Daffy
őstag
válasz
westlake #126 üzenetére
Csao
Lenne kerdesem hozzad.
Adott egy core2duo E6400,egy Intel DP965lt alaplap es 2X1GB 667-es memoria.A kerdesem az hogy miert nem tudok egy dekat sem emelni az FSB-n?
Leven hogy a biosban nem is latok meg csak lehetoseget sem erre.Azert kerdezem Toled mivel valoszinuleg tobb alaplapot piszkaltal mint En.Tuningoltam mar de most feladtam es inksbb kerdezek mielott hulyesegeket allitgatok.
Koszi a valaszt elore is
Daffy -
M3kk
őstag
Asus P5B Deluxe + 6700ES 520FSB
[link]
-
üdv! kéne egy kis help tuning ügyben, de nem akarom teleszemetelni a topicot az esetleg lámer kérdéseimmel (e6300 + gigabyte ds3), szóval ha valaki lenne szíves és magánban jelentkezne, vagy esetleg jöhet ide? thx
-
slayer006
addikt
hogy lehet ezt a topic -ot elmenteni a kedvencek közé
-
westlake
félisten
koro es elendel eredmenyket akarok!
adjatok mar alapfeszes tuningeredmenyeket -
vazimódó
senior tag
Nincs még semmi hír arról hogy mikor jönnek ezek a csodalapok?
Én is jobban járnék vele,6-os szorzóval a 600FSB az már elég kellemes lenne.
Jelenleg a DQ6-al 500FSB-nél tartok.Mondjuk azért ez sem rossz,csak sajna a procit eddig még nem sikerült rávennem,hogy 4Ghz-en menjen. -
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Itt egy eredmény.
[link] -
westlake
félisten
hamarosan frissul a lista ket 6600_es-el es egy 6400-al
+bekerult a ''golden'' e6300-am
[link]
[Szerkesztve] -
-
germanh
senior tag
válasz
afterburner_ #76 üzenetére
tehát aszondod hogy úgy gyorsabb a gép ha pl fsb-ram -> 266-266(533)-ban megy
és nem úgy hogy fsb-ram -> 266-333(667)-ben megy
hát nemtom -
afterburner_
őstag
válasz
afterburner_ #82 üzenetére
na nekem nem ballag el gyarival
orthos meg egy ket tesztel parhuzamosan megfingatom mar ezen az órajelen gyari coolerrel, szar meglatom ha van ninnya akkor azt veszek, köszi Westlake az infokat ez ugyben
majd írok hogy sikerult a tuning
-
westlake
félisten
válasz
afterburner_ #78 üzenetére
nalam 85 foknal sem dobott hibat a stress test.. az is igaz, ha a biosban nem kapcsoljuk ki a thermal control-t, akkor 85 foknal elkezdi leszabalyozni a cpu-t a lap..
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
válasz
afterburner_ #76 üzenetére
[link] Itt 360 lenne a szinkron, de ez nagyon keves. Még 540-nel is erezheto kis lassulas. Igaz kórónál neha gyorsabb a szinkron mint az aszinkron.
-
afterburner_
őstag
hat ez lehet hulye pelda de sztem ha van egy szeles autopalya amit egy keskeny hid kot (266) ossze akkor hogy lehet gyorsitani az athaladast?ha a sávokat még noveljuk az autopalyan?(asszinkron mód) vagy szélesítjuk a hidat?(szinkron mód) vagy felgyorsitjuk az athaladast
(latency) vagy mindkettőt eccerre
lehet baromi nagy hulyeseg
[Szerkesztve] -
germanh
senior tag
válasz
afterburner_ #74 üzenetére
nade felosztással gyorsabb a masina nem
szerk.: végülis oly mind1, nem ez volt a kérdése repiv-nek
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
vagy felosztas
én eddig a 6600-osommal 1.3V-vel elmentem 9*333-ig de most 1.275-nél vagyok 1.3-nal vagy huylesegeket irt ki az everest vagy tenyleg 79 C lett volna mindket mag orthossal?
gyari intel hutessel megy a kicsike.
memok szinkronban geil ultra 800 cl4, bar sztem leggel nehez lesz azt szinkronban elernem
[Szerkesztve] -
Ati007
őstag
lehet tudni hogy melyek a legjobban tuningolható E6600ok az ESen kivül?(melyik héten adták ki, meg ilyenekre gondoltam)
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #59 üzenetére
Az enyém vhol bolyong a magyar postán 5-6 napja...
-
Repiv
tag
az én eredményem:
[link]
sajnos a ramjaim nem a legjobbak (geil pc-6400) ezért asszem ez a vége -
Ati007
őstag
na végre megjött az én E6600om már csak a memot várom és tesztelek ezerel.
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #54 üzenetére
Mit használsz most?
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #50 üzenetére
Ram?
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #50 üzenetére
update
ua. 1,368v-n -
Overlocker
veterán
3600Mhz 1,39v-n 2xprimestabil
-
Sárpac
nagyúr
válasz
oettinger01 #45 üzenetére
Coolink U8-92-1900!
-
esteban
senior tag
Akit erdekel itt van leiras, hogyan kell feszultseget emelni a CPU-n:
http://www.vr-zone.com/?i=3904 -
westlake
félisten
tul nagy keres, hogy megnezzetek, mit mennek a cpu-k 1.3000volton??
nem hinnem.. csak be kell lepni a biosba es atallitani..
en nagyon szivesen bairok mindenkit a listaba, csak tegyetek mar meg ezt a kis dolgot.. koszi (ha mar csinalok egy ilyen listat) -
Pietrosz
addikt
Itt egy eredmény tőlem is:
[link]
Feszt próbáltam 1,325V-re belőni.
Prociról a kódok:
6300 SL9SA
L626A610
Fogok még feljebb is menni, de nem a gyári hűtővelEzt most hagyom reggelig, remélem bírni fogja. Csak hogy tudjam hol járok
-
westlake
félisten
over.. ird mar be te is a a legalso kodsort.. koszi.
-
Dare2Live
félisten
ramot tesztelek közbe gondoltam csinálok egy screenshotot.
feszt azért kap proci ennyit mert ugye ramteszt, nehogy proci miatt dobjon ki.... proci azért ilyen k* meleg mert radnin nemmennek ventik.
[link]
jah blend teszt már lement korábban aszerint is stabil a ram ennyin. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #29 üzenetére
nem kell rogton felkapni a vizet.. megjegyeztem nehany dolgot.. sehol sem allitottam, hogy az altalad linkelt kepek hamisak
-
Overlocker
veterán
LOL.
12 elmegy 21''-nak is..Vga driver még nem volt fenn, és lejebb volt véve a felbontás..rettentő egyszerű..
''Tök vicces'' , jah egyszerűen csak prime-t néztem, egyáltalán nem volt szó hogy bármilyen listára teszem és annak mik a feltételei..pff, ismét lol.
Mivel eszembejutott hogy nem volt rajta az aktuális Mhz,ezért csináltam egy képet utána, ha észreveszed egyezezik a fesz is
Ennyi..
Mert nem szokásom, csak mostanába verifiedet csinálni, és most fennt is van a legfrisebb..
Egyébként meg nem szoktam frissíteni,mivel mindegyikből ugyanazt kiolvasom..
Különben is mit érnék egy hamis eredmény feltöltésével
Annak semmi értelmét nem látom,nem szokásom az önáhíttatás, és mások megtévesztése..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
frissitettem:
[link] -
westlake
félisten
kenytelen vagyok egysegesiteni a feszultseget 1.300voltban, mert ugy latom, hogy nehany es proci is ennyit ker maganak alapbol.. hagyja mindenki auton a feszultseget biosban.. aztan hagy szoljon
mod: ha van egy kis sutnivalotok, akkor ugy teszteltek procit, hogy leosztjatok a memoriat..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #24 üzenetére
rettento vicces ez a kb 12''-os monitor
nem minthanem hinnem el, amit ''mondasz'' de tok vicces, hogy ket kulon kepen van a proci valodi sebessege es a stabilitas teszt
meg lehetne kerdezni, hogy miert nem a legutolso cpu-z-t hasznalod? (vagy legalabb az 1.35-ost)
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
Neked aztán brutál a konfigod!
-
westlake
félisten
mindenkinek mondom, hogy a mostani lapok altalanos feszultseg ingadozasat nagyon egyszeruenki lehet kuszobolni.. a biosban az alapfeszhez epesz 0.025voltal magasabb erteket kell beallitani es akkor a droop pont az alapfesz kozelebe fog ''leingadozni''
-
gayer
aktív tag
Nos remélem jó így biosba 1,3Vcore állítva PCIE 100,vdimm +0,2V,Giga DS3 lap!
[link]
A hűtő a gyári cooler dobozos!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
javitottam a listan kicsit
-
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
tokkeletes..bar a cpu-z motherboard fulet nem latom
-
Alvin_ti4200
félisten
Ez így megfelel? [link]
Lap: GB 965P-DS3 (BIOS F4)
Proci: E6300 (SL9SA , L626A505)
RAM: 1024 MB DDR2-667 A-Data @ 916 MHz (5-5-5-15)
Hűtés: Zalman 9500LED
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
beirtam magam
[link] -
dokar
addikt
az orthos-al nagyon egyszerűen lehet csalni
-
Dare2Live
félisten
válasz
Overlocker #7 üzenetére
multiméterrel méritek ki gondolom a feszt...
de hova érintitek a piroskát meg a feketét? -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #7 üzenetére
mar bocs, de milyen osszhasonlito erteke van annak, hogy mas voltokkal tesztel mindenki??
semmi.. aztlehet majd latni, hogy az tudja a legtovabb huzni a procit, aki a legtobb feszt adja es a legjobb a hutese.. en nem ilyen listat akarok csinalni!
leghutes+alapfesz.. egyszeru.. en mostt megmondom, hogy ilyen eredmenyekkel nem fogom ''epiteni'' a listat.. ha ez annyira fontos, akkor lesz egy masodik resz is, ahol azok az eredmenyek lesznek, ahol mindent lehet..
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Sztem mindenki tegye be azt amit akar..
Nem akarom, ismét csak az xs-t fényezni de megtetszett az a listafelépítés, csak ott lusták frissíteni
Szval:
Lap/Proci/ Cpu-z/Superp1/ (dual)Super pi 32M/ (dual) prime/.
Pl nálam:
Conroe 6600:
Gigabyte DS3 / Intel Conroe 6600Es/ Superpi1M 4014Mhz 1,5v / Dual prime 3500Mhz 1,31v.
Látom megelőztél. Sztem elég ha a kimért feszt írod,mindenki amit tud..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
akkor kezdenem:
e6700 ES - 2660@3361mhz, asus p5w dh, scythe ninja plus, 1.272v (kimerve 1.252)
sorry, de mar nem tudok masik tesztet csinalni, hogy az osszes dolog rajtalegyen a kepen es nem tudom levenni cpu-z ~1.25v-ra sema feszt. nincs mar nalam a proci.. -
Sárpac
nagyúr
Semmit sem jelent!
10-20-30ks tesztekre a legérzékenyebb pl. egy core 2 3200on 1óra 20perc után ér el a 20k-ig.
Nálam pl. 1.225V-ról 1.26V-ra kellett emelni a procifeszt, hogy bírja a 20kt 3200on!
De a régi P4ek és a Dual Core 930asom is ezekre az értékekre volt a legjobban kibukva tuningkor!
Jah és ez is small fft!!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
haliho..
nem fogom azzal a szokasos szoveggel kezdeni, hogy ''mar annyi mindennek van tuning topikja, miert pont ennek ne legyen''... lathato, hogy nehany embernek fontos, hogy egy bizonyos processzorcsaladrol keszuljon ''tuninglista'', ezert megcsinalom
a keplet nagyon egyszeru, nem kell tulbonyolitani..
szuksegem van a cpu pontos parametereire (tipusjelzes, sorozatszam, egyeb kodok)...szuksegem van tovabba egy kepre, amin latszik egy cpu-z /cpu ful/ es egy /motherboard ful/, egy stress test 2004 ablak, amiben a small fft ''porog'' 20 perce, + egy core temp ablak.. a kepet meg ki lehet egesziteni egyeb dolgokkal is (pl. task manager, egyeb homersekleteket monitorozo progi, clockgen, setfsb..)
jelen esetben csak es kizarolag az alapfeszes eredmenyekre vagyok kivancsi.. a feszultsegeket egyezmenyesen jeloljuk ki 1.25 es 1.30 voltban.. (ES cpu 1.25v, retail cpu 1.30v)
aza lenyeg, hogy mindenki probalja a feszultseget biosbol ugy beallitani, hogy terheles kozben cpu-z szerint ne terjen el (nagyon) a ket emlitett ertektol.. minden lapnak van egy ''nomrlais'' feszultseg ingadorasa (droop), igy figyelni kell, hogy melyik a legalacsonyabb ertek..(cpu-z cpu volt monitor)
[link]stress test 2004 (orthos edition beta)
[link] core temp 0.9.0.91
[link] cpu-z 1.36
[link] clockgen 1.0.4.7
[link] setfsb homepage
es lista linkje:
[link]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Milyen GPS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Whisky topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged