Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42052) MPowerPH válasza apazaza (#42035) üzenetére


MPowerPH
félisten

Khm... O egy elegge felso katos darabot vett, 435xd. Amikor kerdeztem tole, hogy miert nem coupet nez, mert abban meg elnezhetoek a hibak, akkor az volt a valasz, hogy kell a 4 ajto. Erre megkerdeztem, hogy akkor miert nem egy 1 evvel oregebb F10, vagy egy 2 evvel oregebb F13, ugyan ezzel a motorral, a hurka xDrive nelkul. Csondben volt. Meg csak nem is vagany az auto.... Coupeban eleg vad, f@szan mutat, sportos is, ott az ember megbocsajt minden minosegbeli hibat, mert a coupe -zni egy feeling. Ez a GC eleg ormotlanul nez ki, nehez, mint a dog ahhoz kepest, hogy mi hulladekbol van osszetakolva a belseje. A nehezet ugy kell erteni, hogy nehezebb az F10 -emnel is.
Es akkor a hibak. Sok muanyag elem az E92 -bol koszon vissza, ugyan azok a otvar minosegu, konnyen karcolodo, nyikorgos sz@rok. Ezt most komolyan irom, nehol felfedezheto a sorjas muanyag. :U Nyikorog, recseg, nem melto ez egy ilyen erteku autohoz. Az otthon az Octavia kulonb anyaghasznalatnak orvend. Aztan, manualis kezifek? Egy az egyben athozva az E92 -bol?! :DDD Vicc kategoria, a konszernen belul is mar lassan megengedik az osszes modellnel, a BMW meg belerakta a 4-erbe a manualist. Ulesei kicsik, nem eleg szelesek, es messze vannak a kenyelmestol. Coupeban persze jo a kemeny, passzentos ules, de ez mar nem a vagany ebben a felepitesben, eleg lehangolo. A Mondeo, ami helyett vette, az joval kenyelmesebb volt.
A tabletet mar nem irom, irto ciki....Nem veletlenul lathato, hogy az uj modelleknel(kivetel a BMW) mindenki visszaallt a regi beepitett formara.
Aztan az auto iszonyat hangos, 180 -nal mar nem jo zenet hallgatni. Ilyen volt az E92 is, de itt 4 ablakon jon a levego, ott csak ketton tette. Mondjuk ez a 6-os GC -nel is gazos, az A7 es a CLS azert csondesebbek.

En azt mondom, hogy ha kell a 4 ajto, akkor nem 4er -t kell venni....

Don't Tread On Me

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.