Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35121) benzol válasza Hoorus (#35103) üzenetére


benzol
aktív tag

Akkor egy kis bringa:

Bcs elkerülő a Gyulai úti körforgalomtól - Mezőberény-ig, jó az út de hétköznap sok a kamion, esetleg tovább Köröstarcsa - Körösladány-Szeghalom-Vésztő-Doboz-Bcs, egyedül Kladány és Szeghalom ill. Doboznál a Körös híd-től Gerláig van értékelhető kerékpárút, máshol az úton kell menni, ami néhány szakaszon elég tré, de talán még ez a legjárhatóbb "nagy kör" Csabáról.

Bcs-Magyar utca - Fényes - Gyula körforgalom - elkerülő - Elek - relatív jó út, az elkerülőt kell gyorsan lenyomni, utána nincs nagy forgalom, általában jó szeles a Gyula-Elek szakasz.

Bcs-Orosháza kerékpárúton egész tűrhető bár tavasszal a munkagépek rengeteg dzsuvát hordanak fel a bringaútra, sokan országútiznak arrafelé is. Viszont Csorváson van egy két vicces padka, csak óvatosan!

Szarvas felé is ellehet indulni, Kétsopronyig jó a bringaút, után viszont csak egy-két normális szakasz van, az úton nem tanácsos arrafelé bringázni.

Békés felé is folyamatosan amortizálódik a bringaút, Békés-Mberény között is már csak egy vicc. :((

Szabadkígyós fele pedig csak rázatók vannak.

Esetleg egy nagy körnek még jó a Bcs-Gyula-Lőkösháza-Battonya-Mezőhegyes-Tókomlós-Orosháza-Bcs, de ez már 150+ átlag Békés Megyei utakkal.

Hétvégente szinte mindig van "gyülekező" egy kisebb nagyobb kör erejéig.

[ Szerkesztve ]

///\oo/\\\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.