Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Ez a nap :Y illetve helyesbítek, ez a 2 nap :Y:Y Eszméletlen jó volt, össze is írtam, miről szeretnék ma írni ide, mert 2 napi "munkálkodásommal" vagyok lemaradva.
    de addig is egy jójójó jah és mondtam már, hogy jó zene:

Melanie Fiona - Give It To Me Right

Na szóval, a suliban szokás szerint mindig van valami, vagy valaki között konfliktus, és ez a napokban sincsen másképp. Van egy "I" nevezetű lány, na róla nekem nagyon meg van a véleményem, de érzem, hogy már nem sokáig tudom magamban tartani a róla alkotott összes indulatom és érzelmem.:((( És nem csak én vagyok ezzel így, nekem is sokan panaszkodtak már rá, de ha neki ez kell. Meg eleve nem értem a felfogását, (lehet nem is akarom megérteni) de azért valahol furcsállom... És már tudom, hogy vele előre sok mindenkivel lesz veszekedés a Velencei úton, közben és ott is, mert az osztály eléggé "megszívatta" az alvás miatt, mert őt nem osztották be sehova és így a végére maradt. Van egy "H" nevű fiúnk is, akit részben sajnálok, mert neki hát nem tudom, hogy mondhatom e így, de a nyakába sózatta magát, útra és szállásira is, majd persze közel ülünk egymáshoz valamerre, és majd kártya, meg lesz minden /gondolom én/ de ez majd a jövőhét zenéje :B
    Na kell még egy név, legyen ő "B", nagyon szeretem a szívemcsücskének az egyik része, a mosolya mindig felvidít, de sokszor nem tudom, hogy tényleg annak mutatja-e magát aki valójában ő. Rengeteget nevetünk és hülyülünk úrán, de sokszor úg érzem, mintha keresztbe akarna tenni nekem. De ha ez igaz lenne akkor nagyot csalódnék benne, mert ha már ő is... :( De lehet, hogy csak bemesélem magamnak ezt az egészet.

JAAAJ ez a reggel... azt se tudtam fiú vagyok vagy lány, reggel még ilyeneket ne várj el tőlem XD, de nagyon nagy meglepetés volt számomra és tudom, hogy ott is, de itt is megörökítem ezt: KÖSZÖNÖM SZAMÓCÁM (Művésznőm) :R nagyon jólesett, és igaz te jutattad eszembe, hogy ma van a névnapom, mert ha nem mondod el is felejtem. :B Köszönöm amúgy az ajándékokat is örök emlék marad, és így már 77 XD

A kirándulásra visszatérve, elrendeztem, hogy ki mit hozzon, hogy mivel én egy kocsiban leszek 3 másik barátnőmmel, felosztottuk a dolgokat, mert felesleges mindenkinek mindent hozni (mosogatószer, folpack stb...)
    közben folyamatosan nézem a határidő naptáromat, hogy ne hagyjak ki semmit, és most egy izgis rész jön. szóval FIGYELEM!!!
    figyelsz?
    és most?
    na jó mostmár illene ide figyelned :P
    hatás szünet ;]
    ....
    na jó megvolt a kellő bezsongatás. A buszon nem mással leszek, mint Művésznőmmel. És amúgy pont jó, mert ő ablakos én meg nem a buszokon, szóval minden rendben lesz. Biztos, hogy rajzolgatunk, zenélgetünk, éneklünk, storyzgatunk... jah és kéne bővíteni az angol tudásomat, mert kicsit leakadtam a következő leckénél. /ami már megvolt: yes; no; és alóóneee; tehát erre is kell időt szakítani a tengernyi hosszú utunkon. :O tenger, megyünk a tengerbe is. Nagy ihletet kaptam Művésznőm vonatos bejegyzését olvasva és arra a döntésre jutottam, hogy igyekszek énis mindent lejegyzetelni a füzetembe, elraktározva az ott látott, érzett, és eltöltött időt. Még a fogalmazásom, nem nagyon tart olyan szinten mint ahogy Szaócám tud mesélni, de jó pap bácsi is a holtáig tanul nem? ;)

Szerintem kifogytál a zenéből itt egy újj.: Mielőtt bele nem szerettem Adam Lambert hangjába, az ővé volt a kedvencem sokáig, de tudtam, hogy nem az igazi, de még szívesen hallgatom:

Heroes - Ne-Yo

Folytassuk.... lássuk csak mi történt még, jaaaj :Y nem tudok kijönni az írásomból, pedig szerintem szépen írok, igaz valakinek elég az az 1cm-es sor a füzetbe, naaa nekem nem hatalmas betűkkel írok (elég gyakran kifogyik :(imásom ezt a szót))
    Úgy néz ki, hogy az érettségim úgy fog kinézni, hogy Töriből emeletezek és szerintem művtöri lesz a választottam. Matekból meg idén nagyon rá kell állnom, mondjuk mindenre rá kellene. Nekem szerencsés az "agyam" mert hamar megfogja a dolgokat és megjegyzi, és ha odafigyelek órán akkor az ott is marad, de szerintem erre most rá kell dolgoznom. A délutáni alvásoknak így azt hiszem annyi...:O pápá csucsu, hiányozni fogsz, szerettelek, és sose okoztál csalódást, még ha éjszakánként nem is tudtam miattad aludni, de jó volt veled <3...
    Jaaaj :Y egy pillanatra megállt az ütő is vagy mim, azt hittem elment az áram én pedig annyit begépeltem már, és nem először jártam volna így XD
    Ma bioszon olyan jó kérdést tett fel a Tanár. Mi az az élet? úgy elgondolkoztatott. Nekem először ez ugrott be: "születéstől az elmúlásig", de aztán tovább filóztam, olyan dogok is az eszembe jutottak :Y ti már elgondolkoztatok ezen? nagyon ajánlom mindenkinek...

JAAAj és az utolsó zeném ami 1perc előtt kicsivel olyan jó, szerintem Művésznőm üti nálam a Be Ok-t, nagyon tetszik, és úgy felpörgeti a napom, számomra nagyon jó ez a szám:

[Bang Bang - K'naan Ft Adam levine]

Körülbelül ennyi :DD
    JAAAj nem, méh "H", kicsit rosszul érzem magam, hogy mostanában elhanyagolom, és ezentúl próbálok minél több időt vele tölteni, és amúgy 20-án megyünk tetoválást csináltatni, szerintem a szorítása miatt az én kezem fogja bánni, de sebaj, ennyit megér, és nagyon szeretek msnenezni vele, sokszor felvidít, de élőben jobb, jaaaj mi lenne velem nélkületek. Szamócám "B" "H" és még egy jó páran akikről majd írok egy életre beloptátok magatokat a szívembe :B köszönök mindent.

Aktív témák