Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
agentJ
tag
Sziasztok.
Van egy LG 32UD59-B egy több monitoros rendszerben. A hiba a következő:
A monitor nagyjából másfél éve elkezdte azt csinálni, hogy a gép bekapcsolása után a kijelző csak egy részén van háttérvilágítás, az is gyengén, majd a bemenetek közötti menüs váltogatás megoldotta, és visszajött a fényerő.
Viszont most a napokban elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsolás után felvillan a monitor részleges háttérvilágítással, majd egyből el is megy a kép. Ki-be kapcsolgatva, bemeneti források között váltogatva nagyjából 1-2 óra hajlandó elindulni és menni rendesen.Mi okozhatja ezt a hibát? Érdemes vele bajlódni, vagy lassan kuka?
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! A mai napon produkálta a monitorom ezt a szép sávot a bal oldalon. Eddig nem volt ott; most novemberben volt hároméves. Jól gondolom, hogy ez maradandó hiba lesz? (LG 27GP750-B típusú gamer monitorról van szó.)
-
Sziasztok!
Nem hibáról szeretnék írni, csak nem találtam jobb topikot a kérdésnek. Nem értek a témához sajnos.
Szóval arra lennék kíváncsi, miért tűnik életlenebbnek és kevésbé kontrasztosabbnak a 75Hz képes monitorom, ha 60-on használom? Ez egy Acer VG240Y.Köszi!
-
pooty
tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Kipróbáltam DP kábellel, ezzel most jónak tűnik.
Köszi -
FirstTripla
tag
Sziasztok!
Maximum 2 hete vettem egy Asus XG27ACS monitort, melyet amikor szereltem a helyére, akkor feltünt, hogy a kábelcsatorna az állványban elég kicsi lyukat kapott és a táp kábele nem fér már át, viszont a displayport igen, így azt áthúztam rajta. A monitort alacsonyabban használom, kb egy telefon fektetve befér alá. Emiatt és a gyári kábele (rossz irányba hajlik) miatt eléggé nehezen lehetett bedugni a DP csatlakozót de működött.
Arra lettem figyelmes, hogy néha kis fehér vízszintes csíkok jelentek meg játék vagy akár simán netezés közben elszórva. Majd eszembe jutott hogy a kábel amit adtak hozzá alig lehetett bedugni a monitorba mert semmenyire se hajlott úgy, hogy ne csak magam felé tudjam vezetni és lehet ez megtörte picit. Kiszedtem a lyukból az állványból de így is néha elöjön, de mozgatva picit megszűnik valameddig. Alapból nem mozgatom a monitort és csak néha jön elő de mit lehetne tenni ez ellen?
Egy Fujitsu 24colos monitoromon szintén van ilyen lyuk de ott simán be lehet dugni a kábelt és nem törik meg S ívben a kábel ha lenyomom az asztal szintjére. Ez másnak is ilyen béna és nem lehet középen a kábelt elvezetni, vagy kellene egy új kábel ami hajlékonyabb? Most megfordítottam a kábelt és a videókártyába dugtam ezt a részét, de majd még tesztelni kell. -
pooty
tag
Sziasztok.
Mikulás hozta SAMSUNG Odyssey G4 S25BG400EUXEN monitorom nem érzékel bemeneti jelet, ha energiagazdálkodási alvó módból ébresztem (egérrel vagy billentyűzettel). Csak a gép leállításával és újraindításával tudok újra képet varázsolni...
Próbáltam már
HDMI kihúzással/bedugással,
másik HDMI bemenetbe dugni
áramtalanítani a monitort és újra bekapcsolni
Alapbeállításnak 120Hz + HDR-t használtam, kb 1 hete átállítottam 60Hz+no HDR-re de ugyanúgy jön a jelenség. Freesync eddig folyamatosan be volt kapcsolva, ez lehet az oka?
Van valakinek ötlete mit kellene átállítanom még? -
VTA99
újonc
Sziasztok! Van valakinek ASUS VA24DQ monitorja? Sajnos a monitor edid chipje(HDMI/Display) feladta a szolgálatot és nem volt dump-om az edid-ről. Esetleg valaki ki tudja nekem menteni az övéből az edid-et?
-
Hedon
tag
Sziasztok!
MSI MAG 322URDF E16 ma hozta a futár.
A felső két csavarhely nem a monitor fémvázához van rögzítve, hanem a burkolathoz. A burkolat nyomogatásakor együtt mozdulnak a beépített csavaranyák a burkolattal. Az alsóknak a megszokott módon nincs közük a burkolathoz. A monitor stabilan áll a talpán egyébként. Ez normális?
A másik gondom, hogy a monitor néha elsötétül 1-2 mp-re. a windows hdr módjának bekapcsolásához tudnám kötni, először 4k youtube videók közben észleltem, de aztán aszali műveleteknél is. Az előző monitorom display kábelével csatlakozik a 1080 8GB VGA-hoz.
Egyebekben tetszik a monitor.
Előre is köszi a segítséget! -
Jóvér Róbert
újonc
Üdv mindenki!
A minap egy problémába ütköztem: a régi, megfáradt monitoromal (LG 27MP59G-P), amiben kábelt cseréltem, mégpedig HDMI-ről DisplayPort-ra.
A csere után azt vettem észre, hogy a képernyő alján, a Windows tálca környékén sok apró fehér pixel jelent meg. Ezt tovább rontotta, hogy játék közben a sötétebb részeknél ezek a fehér pixelek villogni kezdtek, mintha bevillannának a fekete területeken a játékban.
Először a kábelre gyanakodtam, ezért visszavittem a boltba, ahol kaptam egy másikat. Az új kábellel valamivel jobb lett a helyzet, de a probléma továbbra is megmaradt (csak kevesebb a fehér pixel).
Próbáltam szoftveres beállításokat módosítani mint színprofilokat, kijelző és kártyabeállításokat, de nem jártam sikerrel. Kipróbáltam a videokártya másik DisplayPort csatlakozóját is, de az sem oldotta meg a gondot.
Érdekesség, hogy ha visszadugom a HDMI kábelt, minden tökéletesen működik, nincs semmilyen pixelhiba vagy villogás.
Mindenképp szeretném azonban DisplayPorton keresztül használni a monitort, hogy felszabadítsak egy HDMI-portot a konzolom számára, ráadásul ezen a modellen a FreeSync is csak DP-n keresztül működik.
A monitor beállításai: 1920×1080, 75 Hz, 8 bit, RGB
A DisplayPort kábel amit vettem egy: Equip (Model:119332), 2 méteres kábel.
(Illetve ha fontos akkor a videó kártyám meg egy: Rog Strix RTX 2060 Super.)
Ha bárkinek van ötlete, mitől jelentkezhet ez a hiba, vagy hogyan lehetne orvosolni, nagyon megköszönném a segítséget!
-
Edorn
senior tag
Tudnátok segíteni az alábbiban?
Vettem egy új monitort MSI MAG 244F, amit összekötöttem az RX 6650 XT videokártyámmal. És a probléma, hogy pár másodpercig van kép, aztán elsötétül pár másodpercre, aztán vissza és így tovább. Azt vettem észre, hogy ha megmozdítom az egeret, akkor fixen elsötétül. Elsötétülés és működés ideje random, de kb pár másodperc, de mindig más hosszúságú.
Mivel Windows alatt jól működik, csak Linux alatt jön elő a probléma, ezért linuxos csoportba írtam kapásból megoldásért. De gondoltam ide is bedobom, hátha...
További részletek a Linux témában: [link]
-
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem csinál semmit. Nem villan és főleg nem jön vissza.
Dolphine: Köszönöm, erre ránézek. -
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Szia
Alaplapira van kötve.
2 HDMI csatlakozó van a monitoron.
Ami még újdonság hogy friss Windows telepítés után működött a monitor de csak 1024x768-as felbontáson. És ezen a monitoron telepítettem, semmi hiba. A felbontást a windows-on belül nem lehetett állítani, ki volt szürkítve az a rész. Ráküldtem egy windows frissítést és azóta ismét fekete képernyő. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Samsung (F22T450 FQR) típusú monitorom gyakorlatilag a Windows betöltése közben teljesen elsötétül majd pár másodperc múlva kiírja hogy nincs jel. Bios tökéletesen működik. 3 HDMI kábelt próbáltam mindkét csatlakozóban. Valószínű hogy nem az a ludas. Driver a legújabb újratelepítve. Csökkentett módban sem indul.
Mit tudnék még megpróbálni? Esetleg Windows update vagy újratelepítés megoldhatja? -
Sunsetjoy
aktív tag
Üdv mindenki!
Egy 22MP55HQ-P monitor (2015 júniusa óta használom napi szinten) tegnap óta produkálja magát. 1-2 perc normál fényerő után vagy 30%-kal (becslés) sötétebbre vált, plusz a jobb alsó sarokban olyan 10x15cm részen vagy 75%-kal sötétebb.
Lásd képen.
Van értelme javítani, vagy örüljek a több, mint 11 év hibamentes használatnak?
-
Bigv
csendes tag
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni egy Samsung CFG73
ívelt qled monitorom van és megjelent rajta egy függőleges fekete csík (fizikai hatás nem érte). Mit lehet vele kezdeni, érdemes foglalkozni vele? Előre is köszönöm a válaszokat! -
Quadgame94
őstag
válasz
Kornel1212
üzenetére
Ez lehet LCD Panel hiba is, meg T-Con kártya is hibás lehet vagy az abban lévő kábelek. Szakszervíz a megoldás.
-
Kornel1212
újonc
Sziasztok! Van egy Samsung Odyssey Gaming G3 144hz monitorom. Adott egy olyan hiba, hogy megjelentek rajta függőleges irányban kék-piros-feketés hajszál vékony csíkok. Valaki tud benne segíteni, miért lehet ez, valamint melyik alkatrész az ami valószínűsíthetőleg cserés/javítandó benne? (Biztosan a monitorban van a hiba, nem a videókártyában és nem a kábelban, mert a menüben is produkálja ezt.)
Válaszokat előre is köszi!
Kornél -
Dolphine
addikt
válasz
deathtania
üzenetére
Véleményem szerint Thunderbolt kábelt keress. Ezt írd be a keresőbe. Nálam is ez lesz majd valószínűleg a megoldás. Laptop + USB-C esetén.
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy felújított Dell P3421W monitort az asszonynak, és a beállítgatás között láttam, hogy tud ez egy KVM funkciót, amivel két számítógépet tudnék úgy rákötni, hogy perifériákat is megosztja a két gép között, ha a monitorra van a laptop USB-C-vel kötve. Ehhez viszont kellene egy gyári, Dell kábel, vagy olyan USB-C kábel, ami támogatja a DisplayPort 1.2 átviteli szabványt is, illetve USB 3.2 Gen1 (5 Gbps) és PD up to 65W fícsöröket is tudja.
Az a baj, hogy itthon csak "sima" adatkábelem van, így a billentyűzet és az egér működik a laposon, de képet sajna nem ad át, és ahogy néztem, nem is támogadja a DP 1.2 szabványt a kábel.
Szerintetek hol lehet ilyen kábelt beszerezni, illetve van-e esetleg alternatíva a Dell saját kábele helyett?
Köszi a válaszokat előre is!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Nem hiba, de más topikot nem találtam erre.
Adott egy laptop és egy külső monitor (MSI PRO MP161 E2U). Nagyon jól működik, nincs vele semmi gond. Két kábelt adtak hozzá. Egy mini HDMI-HDMI kábel és egy USB-C-USB-C kábelt. Az utóbbival is ráköthető a monitor a laptopra. Most is ezzel használom.
Most jön a kérdés. Ez pontosan milyen USB-C kábel? Mi ennek a specifikációja? Azért kérdezem, mert próbáltam másik USB-C kábellel is összekötni a monitort, de kép nem jelent meg, csak bekapcsolt. Azt írta ki, hogy nincs jel.
-
freezer922
aktív tag
Üdv,
Van nekem egy már 6-7 éves lg 34uc79g-b monitorom.
Egészen egy 2 héttel ezelőttig tökéletesen működött amikor is elkezdett nem jeleníteni meg képet pc indításakor, de maga a pc tökéletesen elindul.
Eleinte a dp kábel ki bedugdosással beindult, emiatt vettem egy új kábelt gondolva hátha az a gond.
Viszont a minap nem akart percekig képet megjeleníteni (ki-bekapcs gomb villog szóval elvileg bekapcsolni bekapcsol).
Most tervezek venni egy másfajta kábelt hátha ez a gond, de esetleg van valami általános gond ami miatt egy monitor néha nem jelenít meg semmit?
Gondolom gond lehet akár a tápkábelével is, de nem tudom, hogy ez esetleg valami más gond lehet-e ami ezeknél nagyobb kaliberű és gondolkozhatok egy új monitoron esetleg. -
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
27colos Samsung ívelt monitor kijelzőcsere mennyibe fáj manapság? Attól függetlenül, hogy megéri avagy sem...
Köszönöm a választ! -
SFU
tag
Sziasztok,
Bocs, hogy itt kérdezem, de nem találtam megfelelőbb topicot.
Van egy ilyen tápegységem, aminek a kábelébe belebottlottam, így a végén levő dugó leszakadt róla, keresnék egy ilyen komplett tápot, ilyet hol találok? (vagy jó, ha van másmilyen típusú, de ehhez passzoló táp is)
Válaszaitokat köszönöm!
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok
Amikor telepíteni akarok egy programot akkor a telepítő ablaka átvált sötétre, közben villog a monitor (egy-egy pillanatra elmegy a kép majd visszajön). Mi lehet a probléma?
-
GodSied
csendes tag
Sziasztok , adott egy Acer laptop és ilyen lett a kijelző ,most vettem észre

Mit lehet tenni vele?
Látni a billentyűzet lenyomát rajta , bekapcsolva nincs semmi "gond" vele .
Köszönöm előre is
-
morgonc83
tag
Sziasztok.
Egy régebbi monitort szeretnék befogni 2.nak win10 alatt, de nem engedi a felbontást megváltoztatni csak egyetlen mód van 640x480.
Win7 alatt ki tudom belőle hozni a full hd, de win 10 alatt egyszerűen nem.
Próbáltam csak simán egy monitornak de akkor se, csak 640x480.
Valaki esetleg tud megoldást? -
devil2k
tag
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy a monitor vezérlő panelja rosszalkodik?
Ezt produkálja:

Néhány ki-be kapcsolás után jó a kép. -
Veron
addikt
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Nem tudom pontosan milyen erővel húztam, szerintem nem túlzottan naggyal. Azt honnan látod a képről, hogy túlhúztam?
Az átmérő ~3 mm.
Köszi! -
Veron
addikt
Egy MSI MD342CQ monitorra próbáltam ráapplikálni a vess kompatibilis kar felfogató lapját. Ehhez a mellékelt csavarokat be kell csavarni a monitor hátába, majd erre a lapot. Csavarás közben az egyik ilyen csavar beletört. Van ötlete valakinek, hogy a fenét kezdhetek így?

-
gufy
tag
[kép] Sziasztok, sajnos leesett. Jól gondolom, hogy nem érdemes javíttatni?
-
LeadR
tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nyilván ez is egy opció. Azért amíg van rá lehetőség kímélném a környezetet és a pénztárcámat is.
-
LeadR
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkvision E24-20 (H20238FE0) monitorom. Régen is csinált már olyan furcsaságot, hogyha hozzáértem valamihez a gép körül, akkor elment a kép egy másodpercre de ezzel nem foglalkoztam. Viszont most gyakorlatilag teljesen lehalt, folyamatosan újraindul, vagy be sem kapcsol, ha kihúzom egy időre, majd visszadugom, akkor akár néhány 10 másodpercig is működik, majd újra ugyanaz. (Próbáltam másik konnektorban, másik kábellel, másik videokábellel, másik videóbemenettel, másik géppel)
Én gyanítom, hogy a táp modullal lehet valami, a kijelzőnek szerintem nincs baja.Mit érdemes kezdeni ezzel?
Előre is köszi.
-
tm5
tag
Sziasztok,
Tkp, csak egy kérdésem van, de nem találtam topicot PH-n erre:
A monitorokon lévő tb3 vagy tb4 (Dell U2725DE, U2725QE) portok aggathatok sima USB-C Windows laptopokat is?
A net szerint igen, a TB elvileg felülről kompatibilis az USB-C-vel, de lesz ugyanúgy power delivery is a windows laptopra?
Ilyen esetben egy jobb USB-C vagy TB4 kábelt kell venni? -
roseA580
aktív tag
válasz
Petrónius
üzenetére
Szétszedés:
A bal oldalt levő 3, és a jobb felül lévő összes elektrolit kondenzátorát kellene kicserélned low ESR típusra a feszültség és kapacitás értékek lehetőleg egyezzenek meg!
A nagy pufferkondi (a fehér jelzésen belül) ritkán hibásodik meg, de esetleg kicserélheted (kisütés után) egy jó minőségű típusra.
Figyelem!Természetesen ne feszültség alatt dolgozz, és a kondenzátorokat érdemes kisütni a megérintés elött.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Ha tényleg csak ez a baja, a kondikat ki tudom cserélni.
Viszont nem találok sem videót sem leírást a típus szétszedéséről. -
Quadgame94
őstag
Sziasztok! Vettem egy Gigabyte MO32U QD OLED monitort. 4K165 Hz-en használom és néha kb 2-3 óránként elmegy a kép. Fekete lesz, majd 2-3 másodperc és visszajön. Egy Vention 2.1 kábellel használom. Mi lehet a gond?
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Samsung SyncMaster 2043WM monitorral kapcsolatba lenne kérdésem a szakikhoz. Tudom hogy régi monitor de amire én használom pont megfelel.
Egy ideje bekapcsolás után változó ideig a monitor csak villog, azután bejön a kép. Tapasztalatom szerint minél hűvösebb van, annál tovább villog. Kipróbáltam másik gépre kötve, másik kábellel és számítógép nélkül is. Ugyanaz a jelenség.
Szerintetek ez javítható?
Minden ötletet szívesen fogadok. -
siskad
őstag
Sziasztok! Vettem egy AOC Q27G3XMN monitort és olyan hibába ütköztem, hogy ha a Windowsban be van kapcsolva a HDR, akkor a gép bekapcsolása után, vagy hosszabb idő után alvó módból felébresztve nagyon furán csíkos lesz a kijelző ahogy a képen is látszik. Ha windows+alt+b gombkombinációval kikapcsolom a HDR-t akkor minden rendben, ha visszakapcsolom ugyanolyan lesz mint a képen egészen addig ameddig ki nem húzom a kábelt és vissza nem dugom.
A monitor egy ilyen usb-c-s displayport kábellel van rákötve egy 2020-as ROG G17 laptopra. Nem nagyon találtam azon kívül semmit, hogy másik kábellel lehetne érdemes kipróbálni, sajnos ez az egyetlen ilyen kábelem van. Ezen kívül van valakinek valami tippje hogy mi okozhatja?

-
regener
veterán
Sziasztok,
Egy Iiyama ProLite T2752MSC monitorral küzdök amin az OSD le van zárva, hiába próbálom feloldani.Leírása szerint 3-5 sec a menu gomb és zár/felold, gyakorlatilag nem, hosszabb időre tartva sem.
Próbáltam azt is hogy bekapcsoláskor tartom a Menu gombot, de semmi siker.A Menü gomb egy joystick és egy sima ki-be gomb van még rajta. Menü minden irányra reagál és visszajelez (azt persze hogy OSD Locked) így tippre nem romlott el.
Bármi ötlet?
-
sz.atesz89
tag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
* sötét részeknél pl. Mafia Old Country-nál de leginkább videóátvezetőknél lehetett látni képernyő két szélén fakóbb volt a szín. Villogás is inkább a szélein látszik a képnek.
-
sz.atesz89
tag
Helló! Segítséget kérnék , vettem egy LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR-t. DP-vel csatlakoztatva valamiért van egy kis villogás játékokban, meg mintha asztalon is lenne, hogy a világos menüpontok mintha folytatódnának az ablakon kívül. Youtuben 2k-4k oled videóknál nem látom ezt a hibát. VGA-n próbáltam 3 dp bemenetet, monitoron csak egy van úgyhogy ott adott a dolog , viszont hdmivel próbálva nem volt ez a hiba. RTX 5070-s VGA-m van, drivereket cseréltem többet is azóta is megvan a hiba. Próbáltam 2 kábelt dp-hez, amit adtak hozzá meg volt itthon egy másik , azzal is meg volt a hiba. 240 hz-re állítottam be mindenhol, játékban is és az asztalon is. Ha valaki tudta privátba segíteni, esetleg facen tudok küldeni a hibáról videót, de ide nem tudok feltölteni. Hz-en állítottam lejebb , akkor is meg van a hiba. Köszi előre is a segítséget!
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Vettem HDMI-DP kábelt, hogy összekössem a notit (HDMI) a monitorral (DP) és nem detektálja?
Mi lehet a gond? Minden koppanásig van szúrva! -
t256
őstag
Sziasztok,
A következő jelenséggel találkoztam. A fő monitorom (Acer xv272 2560x1440@180Hz) mellé vettem egy másodlagosat (Samsung Odyssey G40B 1920x1080@240Hz).
A problémám az, hogy a másodlagos monitoron időnként elmegy a kép. Ha Win11-ben a képernyőbeállításoknál átállítom 240 hz-ről 120 hz-re, akkor visszajön a kép. Ha ilyenkor visszaállítom 240 Hz-re, akkor működik.
Az elsődleges monitor egy DP kábellel csatlakozik az asztali PC-m XFX RX580-as VGA-n keresztül.
A másodlagos monitor pedig hdmi-n keresztül csatlakozik.
Találkoztam már hasonló jelenséggel az előző céges laptopommal. Ott a második monitor egy 1920x1080@60hz volt.
Mi lehet a szűk keresztmetszet? Vga vagy kábel? Esetleg hibás a monitor?
-
Sziasztok!
Van egy ASUS ROG Swift PG329Q monitorom, amin garancia lejárta után megjelentek kék elszineződések a sarkokon, csak fehér háttérnél látszik. Tudtok esetleg tanácsot adni, mi lehet ezt, illetve javítható-e?
Csak a jobb alsó látható a képen.
Köszönöm!
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni, nem hiba szerintem, csak lehet én akarok túl sokat vagy van rá magyarázat. Vettem egy [LG 27UP650P-W] monitort ami hivatalosan 10bites (talán 8bit+FRC) és egy [Gigabyte GB-BRU5-225H] mini PC-vel használom, a gyári fehér HDMI kábellel, ami a monitorhoz járt. Az lenne a kérdésem, hogy amikor 10bit-re állítom a PC-t, akkor 4K-ban max 30Hz-ig tudja, ha visszaveszem 8bit-re, akkor megy a 4K 60Hz. Ez valami korlát lehet, valamelyik HDMI csatlakozónál, esetleg a gyári kábel nem tud többet, azt kellene cserélni valami komolyabbra?Előre is köszönöm a választ.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
Sziasztok!
Mellékelek egy képet (telefonnal sajnos erre futotta), amin bekereteztem a jelenséget,ami nagyon halványan látszik, csak szürke kéeprnyőn látom,de rohadtul zavar,és most látok ilyet először, kb fél órája jelent meg...szóval ez kuka avgy eltünhet?
(gép resi,monitor áramtalanitás már volt)Ez egy LG 27MP59G-P 27" monitor, dp port csatival van összedugva évek óta géppel, és egy google keresés képtalálatának "szelleme" látható nagyon halványan,amit már fél-egy órája bezártam,és kb fél órát töltött a képernyőn...kb 8-10 függőleges téglalapot kell látni bekeretezve,de érdekességképpen beraktam azt a képet is ami mintha beleégett volna..

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One mobilszolgáltatások
- Subaru topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ívelt qled monitorom van és megjelent rajta egy függőleges fekete csík (fizikai hatás nem érte). Mit lehet vele kezdeni, érdemes foglalkozni vele? Előre is köszönöm a válaszokat!

A bal oldalt levő 3, és a jobb felül lévő összes elektrolit kondenzátorát kellene kicserélned low ESR típusra a feszültség és kapacitás értékek lehetőleg egyezzenek meg!