Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
freestailo
üzenetére
inkább csak out of stock. rendes droidot varázsolni rá kb 25 perc és ebben benne van a letöltési idő is egy 4 megás nettel

-
vegyszer
addikt
Szia!
Ma megjött a (technikai okok miatt) két Lenovo A630 teló. Meglepően jó cucc. Multilingual rommal, sok Kína app nélkül, apex lancherrel. Ha nem nézem hogy kerekek az ikonok, akkor egy szinte stock rendszer. A kijelző nagyböjtt. Nem érzem a qhd - wvga közötti minőségi csökkentés mivolát. A Lenovo A820 mellett ez kicsit kerekebb, talán hogy női kezek is jobban átérjék.
A hátlap gumis, és jól a helyén van. Market van, és a LeCalendar helyett a BusinessCalendar van rajta (az előbbi több Lenovo telón nem volt az igazi)Nem kapcsol viszont be a power + hang le + hang fel gombokkal, sem a power + fel, vagy le - re. Nézegetem, lehet, hogy egy stock telefon alkalmazást kap, meg némi cicatuningot, de szerintem nem kell a sw-t nagyon hackelni... (két nőnek megy, net + duma céllal)
Sajnos az ígért flip tok nem volt a csomagban (írták előre is) de szilikon se jött, vagy kijelző védő...
(de nem kérek parital refundot, mert a második teló ingyen jött, igaz mindketten vámmal, és 6 hét alatt a hangyás boltból, de megérte)

Esetleg érdekel a rom valakit?
Átpartícionálást csinált valaki esetleg ezen?
Este kicsit jobban neki esek. De eddig nagyon ígéretes!
-
Zeki
nagyúr
válasz
sanros
üzenetére
Recommend European country customers such as Spain,Greece choose “Express Shipment Duty Free” shipping service,4-12 days Delivery , zopomobileshop responsible for customs clean issue!
EU Warehouse in Stock, Delivery 2-5 days
Order Now Get Free: TPU COVER + Car Charger+ Touch Pen + Screen protector X1
Support shipment from European Warehouse
-
okmaci
csendes tag
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Én hétfőn kaptam el olyan pillanatot, amikor ismét in stock állapotú lett a minin a P780, megrendeltem, kinai idő szerint 18:10-kor, tegnap kaptam az emailt a tracking számmal együtt, hogy feladták, az oldalukon szintén tegnap proccessing-ről complete-re változott a státusza.
-
_X10Dead_
aktív tag
De van. A minideal-tol epp tegnap jott a level, hogy in stock.
Amugy a Green Orange N1 is sima HD-s. [viszont annyira nem olcso]
-
válasz
alexw801
üzenetére
Szia !
Hú de sok hozzászólás lett...
Szóval a kétféle kamera app az alábbi miatt van:
galery2
és
googlegaleryA telepítéskor ugye ki tudod választani a custom installation esetén, hogy miket telepítsen.
Van a "stock" alkalmazások köre, ahol a kamera is ott van, illetva később a google alkalmazások, ahol szintén van egy kamera app (galery).
Gondolom mindkettő bejelölve maradt, ezért van kettő belőle.
Csak root joggal lehet eltávolítani valamelyiket, vagy custom módban újrarakni a rendszert, ekkor pedig a /data és /cache törlés nélküli telepítést kell választani, és a megfelelő programokat kiválasztani.Még nem néztem a gravitybox-ot.
-
CoolBoy323
nagyúr
Minideal hírlevél, kuponok:
JiaYu
JIAYU G4 2g/32g in stocks now 319.99$
Gift as follow:Lenovo
Lenovo A390 MTK6577 Dual Core only 89.85$ (10$ discount 346ed)
Lenovo A820 139.99$(56country language)Lenovo P770 149.99$(56country language)
ZTE
ZTE V987 227.85$ZTE V967S 154.99$
-
gipsztigris
addikt
válasz
Atomcsirke
üzenetére
In stock a státusza.
-
andatti
senior tag
válasz
McReay
üzenetére
Az ulefone-nál nem mindegy melyiket választod, mert én pl. megnéztem minideal-on és dx-en nem dobta ki a kereső... geekbuying-on pedig van több verzió is... 2 csak presell, 2 pedig in stock... /300 és 340$/ ráadásul nem fehér a színe, hanem fekete, vagy szürkés és van 16 Gb-al és 32 Gb-al is... (mondjuk az minkét verzióból csak az egyik, mert a másik presell...)
Antelife-n is kétféle verzióban van az ulefone, 2/32 gb 3300-as aksival 340$, és van 1/16-os 3800-as aksival 293$ ... Persze, csak akkor, ha nincs benne átverés... (Érdekes, hogy a gyöngébbhez adja az erősebb akut... , pedig mindkettő FHD...)
De pl. a tmallbox az erősebbet adja feketében 309$-ért /2 db 3300-as aksival/...Amúgy tényleg a másik, az inew a nagyobb márkanév, legalábbis nekem is, de azt pedig végképp csak fehérben találtam...
Ha tényleg ilyet veszel, majd kérjük a beszámolót... Nekem is az ilyen tepsi telefonok tetszenek... -
Zeki
nagyúr
válasz
spileraaa
üzenetére
A Lenovo P700i is előbb esett, aztán emelkedett, aztán out of stock.
Nekem gyanús hogy a P770 is erre a sorsra fog jutni. A 160 usd postával, nagyon aljának tűnik.Kevesebb mint 6 óra múlva indul az akció!
Lenovo S750 194 SD
http://www.pandawill.com/happy-hour
De csak 5 db van belőle. -
peter76bp
aktív tag
Egy ismerős párnak nézegetek UMI X2 és ZP980 2GB/32GB verziókat. Minidealre rákérdeztem és ezt írták:
"Dear friend,
thank you for your email
about Umi x2, factories has discontinued.
then,the zopo zp980 (2+32GB) will in stock this week"Hallott még valaki esetleg erről, hogy leállna az UMI X2 gyártás? Vagy csak be akarnak ugratni, hogy ne filózzon senki, hanem vegye meg gyorsan.
-
szuand1
tag
ANTELIFE THL w11 130usd : ha kosárba is rakjuk ill. postázási módot is választunk akkor sem biztos, hogy a miénk
Ma gyors voltam , de paypal ra mikor beírtam a jelszavamat akkor dobta ki , hogy: " Unable to initialize Express Checkout. Some of the products are currently out of stock" 
-
CoolBoy323
nagyúr
Minideal hírlevél, kuponkódok:
NEO N003 MTK6589T 1.5GHZ 1080P 5.0inch IPS HD OGS Screen 3000MAH
HUAWEI G700 RAM 2GB Quad Core 5inch IPS only 275$(mulit-language)
JIAYU G3S MTK6589T 1.5GHZ 184.99$(5$ discount code:16ed)
JIAYU G4 MTK6589T 1.5GHZ In stocks now
Lenovo A830 MTK6589 5.0inch Android 4.2 SmartPhone 185$
THL W8 2G/32G 5.0inch Gorilla Glass only 269.99$(10$ discount code:13a)
THL W8 1G/4G MTK6589 5.0inch IPS screen only 185$(28.99$ discount:15ed)
THL W11 1G/16G MTK6589T 5.0inch FHD only 245$(14.99$ discount:121ED)
-
Nem úgy rakták ki, hogy "in stock", hanem "out of stock" kiírással, tehát nem csinálnak olyat, mint más kínai boltok, hogy átvernek ezzel. Ez inkább arról szól, hogy lásd, náluk is lesz, mentsd el a könyvjelzőbe, vedd fel a "wish list"-re, akkor ők is tudják mekkora az érdeklődés a készülék iránt és úgy rendelnek, meg te is kapsz értesítést, ha megjelent, ráadásul remélhetőleg náluk veszel.
megint én:
várjuk a beszámolót! -
_X10Dead_
aktív tag
[N003] in stock
-
Raqueia
tag
válasz
Groovebaby
üzenetére
Groovebaby:
Te még mindig nem próbáltál rá valami jó launcherre? Ne legyél lusta, próbáld ki az apexet. Tuti bejönne neked, mert korábban is írtad, hogy a stock android felület az tetszik neked, csak egy két nyűgje van a gyári launchernek. Én pl az összes animációt le szoktam tiltani, inkább beáldozom őket a sebesség oltárán.
kmisi99:
Nekem már második Vowney V5-öm van, de én nem tapasztaltam röcögést. Igaz te is említed, hogy valsz az emberek 95%-a nem venné észre, én meg nem játszom a telón (ami tudtommal a leg erőforrásigényesebb művelet), de érdekes hogy neked akadozónak tűnik.
Mióta megtudtam, hogy a Xiaomi MI2-ben direkt nem világítanak a táccsgombok, még kevésbé zavar, hogy a V5-ösömben sem

-
chab7
addikt
Én ezt már nagyon rendelném
De még alig van róla infó is, olyan új még. Viszont orosz fórumokon már lehet olvasni róla ezt-azt, és van is akinek van már (ott), szóval már valóban "in stock".Mint ahogy már a Lenovo S750 is már elérhető lehet mert megtaláltam az első videót róla: [link]
-
Aksomatic
senior tag
A ThL W200 minidealen in stock!
[link] legalábbis az oldal azt írja
-
gipsztigris
addikt
Nem találtam még. Viszont egyes helyeken már "In stock" státuszban van.
ITT azt mondták egy mai kérdezőnek, hogy van belőle.
Huan!
Nem tudom miért, talán azért mert egy picit kisebb, mint a ThL W8, és ahhoz képest, hogy IP67-es védettségű, mégsem olyan nagy durung, mint a hasonló képességű telefonok.
-
chab7
addikt
Aztán még erre a lenovo s750-re lennék kíváncsi mi van vele, mert sehol a neten róla info, még lenovo oldalán sincs fent, de egy két kínai shopban árulják - és ezek közül egyedül a minideal vállalja be az "out of stock" jelzőt. Még a végén kiderül hogy csak tervezi a lenovo a gyártást, de már szerepel a shopokban

-
Krinyo
senior tag
válasz
Terentius
üzenetére
3 napja használok egy Star (?) Q9000-est, eddig nagyon bejövős.
Előnyök:
- 4.2.1 stock android, alig pár kínai sallanggal (uninstallálható), magyarul is
- dual SIM, dual standby: amíg az egyiken beszélsz, a másik elérhetetlen (workaround: hivásvárakoztatás beállítása és "ha nem elérhető" esetén átirányítás a másik SIM-re, így mindig átcsörög arra a hívás, amin éppen beszélsz, így nincs nem fogadott hívás, illetve a másik oldal sem hiszi azt, hogy ki vagy kapcsolva)
- hálózatot (internet, MMS, SMS) automatikusan beállította a T és Telenor kártyával, nem kellett semmit pluszban konfigolni
- 5" 1280 x 720-as, elvileg IPS kijelző, a betekintési szög nagyon rendben van
- masszív felépítés, nem recseg, nem ropog
- nagyon jó hangminőség hívás esetén
- 4-magos proci, valós 1,2 Ghz-ig skálázódik, nagyon gyors
- 2500 mAh Li-P akku, kb. 1,5-2 napot tud normális használat mellett
- jó minőségű hangszóró
- jó WiFi
- hátlap alá befért a PayPass matrica
Hátrányok:
- a nagy kijelző rettenetesen fogyaszt, kb. 5-6 óránál tovább nem bírja folyamatosan
- valamiért nagyon feltekert fényerő, a legalacsonyabb beállítás máskor a maximum szokott lenni
- előbbi miatt kicsit gyenge kontraszt, a fekete inkább szürke
- előbbi miatt kicsit gyengébb, mosottak színek (nem vészes)
- nincs digitális iránytű!
- szokásos kamera, jó fénynél tűrhető, gyengénél zajos. erős zajszűrés. videó ok, 1280 x 720 teljesen jó, fullHD valamiért akadozik
- nagyon gyenge rezgő motor, alig érezni
- vacakul kiosztott 4 GB flash, úgyis bővíted microSD kártyával, érdemes lett volna az összes memóriát az appoknak adni, az adatoknak osztott 1,7 GB-ot is
- ismeretlen gyártó, ergo no support
- gari? az macerás
-
-
csucsu52
aktív tag
Star B6000megjött pandáról!
06/09én rendelve egy H9500-al egyetemben.
A B6000 a honlapjuk szerint in stock volt,ám 06/15-én kaptak csak belőle,majd 2nap tesztelés után gondolom nem csak az enyémet,postázták.
06/18az első bejegyzés DHL oldalán, 06/20-án Magyarországon már.
Bekért a DHL paypal visszaigazolást,adatokat,amit meg is kaptak.
A ma megkapott vámhatározat alapján alig több,mit 11ezer vámot fizettem
Maga a B6000 nagyon kellemes meglepetés,szép nem recseg, villámgyors MT6589T-vel 16k antutu

Az 5.7" meglátom majd mennyire kényelmes ruházatban
Feiteng nejem mellett pihen,holnap megkaparintom, de ennek a kicsinyített mása 5"-on.
-
okmaci
csendes tag
válasz
fateless
üzenetére
Kemény is, már megjelent a webshopokban in stock 399$: minideal lenovo P780
Szerk.: látom elkéstem a linkkel!
-
sasa311
veterán
Minden elismerésem ennek a kis Lenovonak!
Rövid élménybeszámoló a Lenovo A660-ról:
Egész hihetetlenül minőségi az összeszerelése (tényleg vízálló, haha!
), de a kijelzője és főleg az érintőpanele is valami zseniális.
Jó fényerő, jó betekintési szög.Anyagminősége kiváló.
Hangszóró erős közepes. Maximumon kicsit recsegős, közepes hangerőn még jól hallható és ott már nem recseg.
Alap gyári rendszer hihetetlenül gördülékeny, nagyon gyors! Felhasználói élmény "indexe" szvsz a G3 felett van! 10/9-et mondanék.
Rendszer nem stock android, elég szépen belebabráltak, még tanulni kell, de amúgy sok az extra funkció, jópofa.WIFI szépen és gyorsan megy.
Akku erősnek tűnik, pedig papíron "csak 1500"-as.Belső memória kellemes méretű, SD kártyát jól kezeli.
3G csak az egyik slotba van, de ezt szoftveresen is tudja a telefon, kiírta, mikor a 2-es kártyán akartam aktiválni a 3G-t.
Összességében eddig 110$-ért nagyon best buynak tűnik Gorilla Glassal.
-
raulicio
senior tag
válasz
RVR400
üzenetére
gondolom ez újraflasheli az egész telót. a mentésből nem lehet egy update.zip-et csinálni, amit cwm-ből fel lehetne rakni?
Illetve ilyen funkció a "create updates for modified recovery" csak nem merem feltenni amit ez csinált

Igazság szerint csak egy custom romot raktam fel, de amilyen hülye vagyok nem csináltam backupot a cwm-ben...
De most inkább visszaállnék a stockra.
-
Putya
csendes tag
Megjött az umi x1s-em, első okostelefonom szóval sokat ne várjatok tőlem. Csomag eléggé össze volt nyomorgatva, hál' istennek a bubis műanyag megvédte, csak az umis könyv-doboz sarkán látszik benyomódás. Szinte egyből rendeltem, amint 'in stock' volt, így nem kaptam szilikon tokot. A dobozban csak eu töltőfej, usb kábel és a fólia volt a telefon mellett. Telefon nagy, szép, ujjlenyomat gyűjtő. Gyönyörű a képe, nagy a betekintési szöge. Nincs benne magyar nyelv, de az angol/egy két krix-kraxxal megtámogatva/ bőven érthető számomra. Vannak rajta csingcsang progik, de majd ha bátorság meglesz, megnézem mi a módja a dolgoknak. Képek nekem elmennek, de umi forumon már olvastam, hogy heggesztik hozzá a fixet. Hangszórója bőven jó nekem, fülessel még nem próbáltam. Egy dolog idegesít, ha rábökök valamire rezeg valamiért, de olyan igazi ócó kici módon rezeg.
mobilnet, memóriakártya, füles beszerzés alatt 
-
hpeti2
aktív tag
válasz
lioengland
üzenetére
Írták, hogy még meg sem jelent a teló, ami a webshopodban elvileg "in stock". Valószínűleg nekik sincs még, csak bekamuzták.
-
kosturica
őstag
-
laolaj
aktív tag
válasz
laslie92
üzenetére
nézem már azt is...
ha jól látom, akkor térfogatilag kisebb mint a G3, de az aksi....
ahhh.. nem tudom 
szerk.: ez mit akar jelenteni! [link]
I: JIAYU G4 Basic Thick-Battery.1GB RAM ,4GB ROM. Size 133 x 65 x11mm,3000mAh Battery. (Black,White In Stcok)
II: JIAYU G4 Basic Thin-Battery.1GB RAM ,4GB ROM. Size 133 x 65 x8.2mm,1850mAh Battery. (No Stock)
III: JIAYU G4 Advanced Thick-Battery.2GB RAM ,32GB ROM. Size 133 x 65 x11mm,3000mAh Battery. (No Stock)
IV: JIAYU G4 Advanced Thin-Battery.2GB RAM ,32GB ROM. Size 133 x 65 x8.2mm,1850mAh Battery. (No Stock)
-
Putya
csendes tag
Minideal friss kupon kódok
THL W100 MTK6589
Best THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS 4G
Our price is 155$(14.99$ discount code 44ABED)Newman K1 MTK6589
Newman K1 MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 Black
Our Price: $204.85(SG POST)ZOPO C2 MTK6589 in stocks now
New Quad Core Android WCDMA 3G MTK6589 1.2GHz WIFI GPS AGPS Phone ZOPO C2 13.0MP
Our Price: $254.99(SG POST)UMI X1S MTK6589
Quad Core 4.5" Retina Gorilla Glass Screen 1280*720 Android 4.1 8MP Camera Smart phone
Our Price: $189.99(30$ Discount code 43ABED)ZTE V987 MTK6589
MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $275(SG Post)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $169.99(SG POST)JIAYU G2 512M
Dual Core Popular Version JIAYU G2 MTK6577 512MB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen Andriod 4.0 Smart Phone
Our Price: $114.99(SG POST)JIAYU G2 1GB
Dual Core Popular Version JIAYU G2 MTK6577 1GB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen Andriod 4.0 Smart Phone
Our Price: $134.99(SG POST)JIAYU G2S Black
Jiayu G2S Smart Phone MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM
Our Price: $156(SG POST) -
sirály69
őstag
Sajnos nekem még csak jó tapasztalataim voltak, olyan boltokkal is amelyek másoknak gondot okoztak. Az eddigi tapasztalataim szerint, ha rákérdezel, hogy van-e raktáron akkor megmondták az igazat(eddig). Most is kérdeztem 4 telefonról és megmondta, hogy 2 nincs és nem is lesz szállítható még kb 1 hétig (pedig in stock) és a másik kettő pedig van, pedig a 2 nem elérhető telefon volt a drágább. Ebből gondoltam, hogy igazat mond!
-
Atomcsirke
aktív tag
Nézelődtem egy kicsit Minideal-en, lévén azt többen is korrekt beszerzési forrásnak tartják, és rábukkantam egy újabb populáris márkára, az "Out Of Stock"-ra! Majdnem az összes, általam szimpatikusnak talált készülék ehhez a brand-hez tartozik!

Viccet félre téve, úgy látom, hogy a trend egyre inkább az 5"+ -os készülékek irányába megy el, a kezelhető méretű 4.3-4.5"-os darabokból elvétve van csak raktárkészlet, pláne, ha még 2500 mAh, vagy ennél nagyobb akku-kapacitásra is vadászik az ember...

-
raulicio
senior tag
szerintem semennyire. konkrétan volt is amire rákérdeztem, annak ellenére, hogy "in stock" volt és mondták is, hogy nincsen nekik egy darab se.
Amúgy a "megbízhatóságról" meg annyit, hogy eddig egy hét alatt kétszer kamuztak nekem. Kíváncsi lennék, hogy milyenek a nem megbízható boltok...

-
justaview
senior tag
Rendelt már valaki INNEN Zopo mobilt?
1 év garancia van rá + lehet rendelni olasz lerakatból is, és úgy vámmentes lesz, írja az oldalYou can choose shipment from Shenzhen China, or Udine Italy. the advantage of shipment from Italy is that members of European union would enjoy customs duty free. Especially recommend customers from Greek; Spain chooses shipment from Italy, to avoid high tax.
Normally, Goods will be always in stock in Shenzhen, except making material shortage. Should you like to ship out of Italy and need the goods urgently
Hol lehet ebben a csavar? ..mert ha nincs, akkor talán innen érdemes rendelni.
Bár lehet, hogy az olasz rendelésnél eleve drágábban jön a telefon? -
tabela
tag
válasz
raulicio
üzenetére
A minideal-el már és is jártam így.
Egy hétfői napon (0422) rendeltem meg az X7-et. Csütörtökön még processing volt, ezért rákérdeztem, hogy mikor fogják szállítani, ha már "in stock"-nak hírdetik. Pénteken azt válaszoltak, hogy 'this week". Gondoltam is, hogy visszaírok nekik, hogy naná, majd elhiszem, hogy vasárnap fogják elküldeni, de szerencse, hogy nem tettem, mert TÉNYLEG shipped lett vasárnap reggelre, tracking no-t is kapott.
(Mondjuk azóta se ért ide, de ez már a singpost ügye. Despatched to overseas :-( ) -
raulicio
senior tag
válasz
gabor#
üzenetére
Rendeltem is egy feketét, mert James megesküdött rá, hogy van nekik készleten és holnap útjára is indítják. (Na kíváncsi leszek...
)Sajnos a gorilla glassról nem tudtam lemondani, mert utálok minden fóliát, tokot, silicon case-t minden hasonló dolgot. Pedig sokáig játszott az iocean X7 vagy ZP810. AZ ideális jelölt a freelander i30/newman K1 lett volna, de annak is teljesen bizonytalan a beszerzése. Amúgy korrekt volt James, mert annak ellenére, hogy a weblapon "in stock" egyből mondta, hogy nincs nekik és nem is tudja, hogy mikor lesz, úgyh inkább válasszak mást.
-
gabor#
tag
válasz
raulicio
üzenetére
most jött:
Umi X1S is in stock at the moment.
Best Regards
minideal@Redneck:
hazai dual sim új lehetőség
http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_l7_ii_dual_ketto_a_negyzeten/#helltp: Amoi N858 az mi???????? elirás? ugye amoi n850 -re gondolsz? kár hogy nem hd
-
raulicio
senior tag
válasz
Cotina
üzenetére
A haldoklás szerintem nem igaz. Viszont tényleg sokat csúszott a megjelenés. Amúgy a gizchina-n is 05.08-at írtak megjelenésre, szerintem az a valós, szóval akár még az is lehet, hogy már van nekik "in stock" vagy aa napokban kapnak. Vagy csak ők is olvasták a gizchina-n és bekamuzták....
Most jó sokat segítettem, ugye!
Amúgy ez a telefon engem is érdekel!
-
Cotina
csendes tag
A minideal szokott olyat csinálni, hogy 'in stock'-ba teszi, ami eddig 'presell' volt, DE mégsincs? Vagy akkor most már van umi X1S?
(korábban írtátok, hogy az UMI haldoklik, most pedig a fenti dolog történt az X1S-sel)Ugyanehhez a telefonhoz: ha vannak kiemelt android 'billentyűk' a készülékházon, az érintőképernyőn miért duplázza meg?

(rossz beállítás? el lehet tüntetni?)mixeshop, pandawill is in stock mutatja, a tmallbox-nál a szövegben van egy utalás "UMI X1S will sell at 05.08"
-
alexw801
senior tag
válasz
janosgal
üzenetére
Rendben, leírom este.
2-szer kell flash-elni (Bruno féle CWM Recovery felrakása és átpartícionálás), ez kellemetlen (bár a ZP100-nál eleget csináltam).
Utána már csak fájl bemásolás és install zip - Recovery-ből, ez semmiség.
De a fájl bemásolást inkább kikapcsolt teloból kivett micro SD-re raktam PC-vel, mert az USB kapcsolathoz ZTE .exe illesztő futtatása szükséges (és a jobbik - céges - laptopomon nem vagyok rendszer adminisztrátor, majd hétfőn bent megfuttatom).
Az eredeti Recovery-vel backup készítést feladtam, de Bruno reagált is, hogy szükségtelen, mert rendelkezésre áll a gyári (stock) ROM, és bármikor vissza lehet tölteni, ha garanciális vita miatt szükséges lenne.
A Bruno féle CWM Recovery-be csak kikapcs., Volume up + Power gomb hosszantartó lenyomásával lehet bejutni, úgy nem, mint a V970-nél.
Battery stats fájl nem találtam még benne, én szeretem kitörölni, ha a töltöttség % zavart.
A telo 2013 februári gyártású(dobozon látható), és még szűz kínai volt, ápr. közepei rendeléssel. Pár nappal ez után az egyik eladó már Bruno ROM-jával küldi, amiért Bruno-nak még egy sört sem fizet. Valószínűleg nem partícionálja át.
A Volume down + Power gomb hosszantartó lenyomásával egy Factory mode-ba sikerült jutni, full kínai nyelvvel, akku kivétel segített. Lehet, hogy most már nem kínai lenne. -
peter76bp
aktív tag
válasz
alexw801
üzenetére
A Stock Recovery is csak egy menü alapesetben, amíg el nem indítasz benne valamit. Ha most nem csinálsz semmit és így hagyod a telót akkor pár napon belül lemerül és ugyanazt az eredményt kapod. Megszűnik az áramforrás és kikapcsol. Viszont ha véletlenül elindítasz valami olyat amit nem kellene, azzal inkább lehet téglásítani.
De várj egy kicsit hátha jön okosabb ötlet. Az a baj, hogy pl a W8 Stock Recoveryje kínai karakteres és pont nem úgy viselkedik mint a rendes recovery, vagyis amivel ott lépkedsz az itt ENTER-nek felel meg, és elég szarul néz ki mikor ki akarsz lépni ehelyett elindul valami amiről gőzöd sincs mi és mit csinál a telóval.
-
beers
addikt
Ajaj.....
Jiayu G4 stock information
Hello, all members!I just got the news that the manufacturer delayed the release of Jiayu G4 to 15th.May.
Sorry to keep you waiting!The reasons for the delay are:
1. Software issue: 13 mega pixels camera failed debugging. The manufacturer only debugged 8 mega pixels camera so far.
2. Hardware issue: 13 mega pixels camera is out of stock. -
_X10Dead_
aktív tag
Nem allitottam, hogy a gyar hazudik. Ez ugyanis csak gyarinak latszo site, de nincs fent az ejiayu-s listan
Masreszt anno vettem kupont, ennek ellenere nem kaptam emailt-t, hogy kohogjem a maradekot es mar postaznak is.banderasz: nem presell, csak meg nem frissitette a szoveget. A cucc statusza ma valtott in stock-ra
-
helltp
aktív tag
válasz
FatalEror
üzenetére
Az Umi X2 még nem jelent meg, sőt tudtommal nincs is hivatalos dátum még hozzá, szerintme még 1-2 hónapba bőven beletelik mire lesz "in stock" a webshopokban, akkor meg ki tudja mennyiért fogják adni. (Állítólag a 6589es nem szereti a 2gb ramot, ezért késnek a 2gb rammal szerelt modellek, de ez csak pletyka.)
Peaceliker megelőztél
Am csak a félreértések elkerülése miatt az x2 5" 1080p a g4 meg 4,7" 720p tudtommal. -
Gyuszkoo
tag
Minideal kuponok, ha valaki mostanában rendelne:
THL W8 Quad Core MTK6589
THL W8 Android 4.1 mtk6589 quad core ram 1gb with 5.0inch qhd smart phone
Our Price: $239.99(10$ Discount Code 12ABED)Lenovo P770 MTK6577T
Original Lenovo P770 Android 4.1 MTK6577T 1.2GHZ 4.5Inch QHD IPS Screen 3500mah Battery
Our Price: $238.85(7$ Discount code 13ABED)JIAYU G3 In Stock now
JIAYU G3 MTK6577 4.5Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.0 Gorilla Glas Smart Phone
Our Price: $189.99 (5FED for 10$ discount code)Lenovo A789 MTK6577
Lenovo A789 MTK6577 Dual Core Dual Sim Smart Phone
Our Price: $129.85ZTE V970 MTK6577
ZTE V970 MTK6577 3G WCDMA Android 4.0 Dual Core Dual Sim 4.3inch QHD Smart Phone
Our Price: $145.99(10$ Discount code 14ABED)Lenovo A800 MTK6577
Lenovo A800 MTK6577 4.5Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHZ Smart Phone
Our Price: $139.99(10$ Discount code for 15ABED) -
laca112
tag
Itt a következő minideal akciós liosta:
THL W8 Quad Core MTK6589
THL W8 Android 4.1 mtk6589 quad core ram 1gb with 5.0inch qhd smart phoneOur Price: $239.99(10$ Discount Code 12ABED)
Lenovo P770 MTK6577T
Original Lenovo P770 Android 4.1 MTK6577T 1.2GHZ 4.5Inch QHD IPS Screen 3500mah BatteryOur Price: $238.85(7$ Discount code 13ABED)
JIAYU G3 In Stock now
JIAYU G3 MTK6577 4.5Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.0 Gorilla Glas Smart PhoneOur Price: $189.99 (5FED for 10$ discount code)
Lenovo A789 MTK6577
Lenovo A789 MTK6577 Dual Core Dual Sim Smart PhoneOur Price: $129.85
ZTE V970 MTK6577
ZTE V970 MTK6577 3G WCDMA Android 4.0 Dual Core Dual Sim 4.3inch QHD Smart PhoneOur Price: $145.99(10$ Discount code 14ABED)
Lenovo A800 MTK6577
Lenovo A800 MTK6577 4.5Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHZ Smart PhoneOur Price: $139.99(10$ Discount code for 15ABED)
-
Xabi78
aktív tag
válasz
pmikloska
üzenetére
Továbbá a Jiayu G3 gyártását leállították (így aki G3-at akar, az csipkedje magát), minden erőforrást a G4-re fordítanak. Hivatalos G4 launch még nincs.
Elméletileg a THL W8 is már in stock, szintén 6589-el.X.
Szerk: érdekes, hogy bár az MTK állítása szerint a 6589 tudja a dual sim full active módot, mégsem láttam sehol, hogy ezt megemlítenék a telefon leírásában. Vagyis vagy kispórolják a plusz antennát, vagy mégsem működik így a 6589.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fotosjani
üzenetére
Én már az Antelife-nak sem hiszek. Két hónapja rendeltem onnan egy G3-at DHL-lel ezüst színben (in stock), egy hét elteltével jelezték, amikor már ide kellett volna érnie, hogy "ja, hát ezüst az nincs". Lett fekete...
Ezüstöt meg a MiniDeal-től rendeltem SG Post-tal. Egyszerre értek ide. 
Pumika1975: Nem nagy varázslat, de ha már benne van, az még jobb. Aztán én úgy gondolom, egy valamirevaló ROM-ban legyen is benne a "Google Áruház".

-
ÁrPi2
senior tag
válasz
lercom
üzenetére
Lehet PayPallal fizetni DE anno a hootablet.com-nál is lehetett, aztán kijelzőfóliákat postázott.
A Paypalosokat "kártalanítja" 45 plusz valahány nap múlva a PP "buyer protection"...Szóval nagyon szép hogy például JiaYu G4 in stock 215 dollárért, de igen gyanús

Nekem ehelyt a Xiaomi Mi2 dobogtatja meg a szívem mostan

-
Sanyesz.
őstag
A Pandawill-nél mindig minden van. Ott maholnap a G5-öt is előrendelheted.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg a JiayuMobileShop nevű formációnál "In stock" a standard.
Isten őrizzen tőlük is... 
Eddig egyedül a MiniDeal volt az, ahol valós készleteket láttam. Talán még az Antelife.
Nem véletlen, hogy itt még fent sincs a listán. -
Dominó85
addikt
+1
Egyet értek.kugli81
Hol láttál te in stock Xiaomi X2-őt? Furcsállom, hogy 2012 augusztusa óta "kapni" 4 magos telefont (szerintem max ekkor jelentették be, de ezt nem tudhatom).
istnag
Maybe this helps! - Tényleg jókat írnak róla.
-
Régebben volt egy kérdés, hogy néhány telefon visszaáll a gyári recovery-re, miután cwm-et húznak rá.
xda-n olvastam:
"recovery-from-boot.p at system & install-recovery.sh at system/etc; both of this file are responsible for auto reverting any cwmr back to Stock recovery..."
Tehát van két olyan file a /system/etc könyvtárban, ami visszaállítja...lehet, hogy ez volt az etotalk-os romoknál is? -
b0bcat
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
A kérdéseknél ez van az egyik válaszukban:
1. The specs is from internet. We will double check it when it arrive.
2. It is in stock.azaz:
1. A netről van a specifikáció. Le fogjuk ellenőrizni (az adatokat), amikor megérkezik.
2. Van raktáron.Csak én érzem az ellentmondást?

Meg aztán ennyi pénzért a 16M színű IPS-ben is kételkednék.
-
Echoo
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Köszönöm! Még a végén használható lesz. Már csak azt kell megfejtenem, hogy miért merül le a 2100mAh-s aku éjjel 2-től délután 3-ig úgy, hogy 2G és minimális beszélgetés?
Utasítás:
A készülék ki van kapcsolva, az "On". és a "Volume -" és tartsa addig, amíg a menü meg nem jelenik. Mozgás a menüben: "hangerő +" = fel, "Volume -" = le, "ház" = választás. Lépjen a vizsgálati jelentés, majd a PS kalibrálás, majd válassza ki az elemet ne Calibration tegye a kezét az érzékelő a parttól 2-2,5 cm-es, majd kattintson a "ház", az értéket kell lennie valahol a 12 és 17. Indítsd újra a gépet.Brutálisan beástam magam a neten található információ morzsákba. Találtam az One X-hez stock, sd-ről flashelhető romot!
-
Simon02
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Igen, ezt olvastam is, de ebben a plusz dolog csak a (nem teljes) magyar nyelv és a root. A Google apk elvileg a stock android része, ami persze Kínában kivesznek, de máshova inkább azzal küldik. Én pl így kaptam és nem kértek érte semmi pénzt. Rootra van univerzális megoldás, és egyébként se a rom része. Amelyekre ezek nem elérhetőek, olyan telefont én nem vennék meg! Szóval ez alapján nem látok a magyar nyelven kívül semmit, pedig attól lenne custom, ha optimalizálnák, hozzáadnának plusz funkciókat, alkalmazásokat!
-
Sanyesz.
őstag
Csak egy érdekesség az Antelife-ról:
Egy hete rendeltem egy ezüst G3-at (DHL-lel
) havernak. Nagy piros betűkkel "IN STOCK" volt (fekete és ezüst). Erre most
kapok egy mail-t, hogy egyébként ezüst az nincs, talán egy hét múlva lesz, csak fekete van. Pont az ezüst lett volna a fontos és gyors szállítás... 
Ennyit erről...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanyesz.
őstag
Köszi a "bókot", de azért ne túlozzunk.

Én csak tovább fejlesztettem egy már meglévő vonalat, különös tekintettel a G3 ROM-jára.
Más: Az alábbi mail jött most a minideal-től (nemrég volt téma a G2S):
hello,friend,
the model jiayu g2s mtk6577t 1.2ghz in stocks now
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html
Retina 2048x1536 capacitive screen android4.1 only 249.99$ via sg post -
carbapenem
tag
válasz
orkester
üzenetére
SUBOR/ Xiaobawang DREAM S mégegykicsit:
Fastcardtech-nél azt kamuzzák, hogy in stock (Xiaobawang Dream S- APQ8064 Quad Core) , bár van vele kapcsolatban néhány furcsaság a specifikációval kapcsolatban
kijelző felbontás: 1280x768 v. 1900x1280
8064APQ CPU mellé Adreno203 v. Power VR531 ultra GPU,
forrás függvényébennem beszélve a pofátlan áráról... és csak Fastcardtech-es stockról, máshol talán presale esetleg.... (etotalk)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
jdeutsch
üzenetére
Nem rovok nem is róhatok én semmit a g3-nak hisz nincsen is nekem még,
de az igen baráti ára már DHL fee -vel plusz $38 lett volna akkor náluk,nem $10.
Alapvetően nem is panaszkodnék a szállítási időre ha nemlátnám hogy összevethető store-ból már aznapi rendelés célbaért ide.Hogy jól kell-é eladót választani?
-négy gyémántos:
97.5% positive feedback; score: 5883
Detailed seller ratings (out of 5)
Item as Described:4.8 - Above Average
Communication:4.7 - Above Average
Shipping Speed:4.6 - Above AverageAmit rendeltem "in stock"-nak volt jelezve.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Na, hogy tisztázzuk, én mire gondoltam:
1. Ha a Minideal van szó, akkor a lényeg az, hogy raktárkészletük valós (ami "In Stock", az van is). Legkésőbb másnap feladják a csomagot, ha ez mégsem így lenne, odaírják az adott termékhez, hogy pl. 3 nap múlva tudják feladni, mert akkor lesz készleten. Ez az én mostani csomagommal is így volt.
2. Ha a postáról van szó, arra nincs tényleges rálátásunk. Függ a szállítás módjától (Air Cargo, "dzsunka", postagalamb
stb.) és sajnos függ a Magyar Postától is, aki képes akár 8-10 napot is ülni egy küldeményen, mire kikézbesíti. 
-
Bagira01
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
Mondom én, hogy csak kölcsön kellett nekik

Ez a vicces inkább:
"Anonymous user( 2012-12-17 15:45:31 )
Do you have in stock also the blue colour?
OnlineSupport Replay : ( 2012-12-17 18:43:37 )
blue in stock ,thnaks"Már a képek is amit utólag odatettek..... Ezt mindennek lehet nevezni csak elírásnak nem. Tudatos félrevezetés, ez azért valamit elmond a webshopról

-
ÁrPi2
senior tag
válasz
derrik
üzenetére
Szervusz,
Például Umi X1 . In stock-nak írják.
Akksi 1750, de egy Marga nevü vásárló kérdezi (itt a customer reviews résznél):
"Hi, there is an upgraded version of UMI in the official website with a 2500 mah battery, will you offer to the users that have already purchased the phone a free battery or a discount when the new battery 2500 mah is available for sale separately? "
UMI official website Én nehezen olvasom a hanzi-kat
-
Szekaa
tag
Hmm... valaki ha tudna segíteni megköszönném.
SP-vel felraktam CWM-et. El is indult faszán. Aztán újraindítottam a telefont, stb... semmi gond. Gondoltam csinálok egy biztonsági mentést, telefon kikapcs, recoverybe be... ééééés stock recovery fogad... mi a f@sz?????
Ötlet? (Azon kívül, hogy rakjam újra...)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Köszi az infót
Is it in Stock? - kérdeztem ott egy "Amy" nevü ügyfélszolgát:
- It will need to be special ordered. 5days processing time.
Mire én:
-In Budapest a collegue of mine ordered ten days ago, and the "5day processing time" still now the same,
what is the problem?Kb. 15 másodpercet követően ilyet írt:
"the supply of the IPS screens is tight
the Chinese gov is restricting component and screen imports
so every IPS product is special order
even tablet PC's"Vérprofi dumagépek. A kormány monnyon le, a restrikciókról! Szabad választásokat! Én a metal-szürke kivehetőajtósat választom.
-
peterssson
csendes tag
válasz
devast
üzenetére
Végül nem ezért nem lett g3-as. A huawei-nek van egy xda-s oldala, Bruno aki fejleszti a romokat hozzá (mellesleg a tmallbox szó nélkül lenyúlta tőle és ezzel árulja) is ezt használja első készüléknek. Van ugyan valamilyen bug benne még, hogy ha piros ledet valamelyik alkalmazás beindítja, akkor utána csak reboot után tud megint deep sleep módba menni, de ez pár napja derült csak ki, rajta vannak. Nekem stabilabb minőségűnek jött le, jobb support-tal. (Egyenlőre)
Valamiért az etotalkon is mindenkinek, bármelyik telefonnál kérdezik is meg hogy melyik a legjobb minőségű, mindig azt válaszolják, hogy ez a Huawei. Ez már régóta feltűnt. A Huaweinek kisebb az akkuja (2750 vs 1920), de álítólag gyárilag nagyon jól sikerült optimalizálni és tényleg ennyi
Nem tudom a g3-asét mérte-e már valaki.Na meg láttunk már olyat, hogy ki volt írva, hogy "in Stock" aztán pár hét maszatolás után refund lett.
-
Hulot
tag
Választ kaptam TTMALS-tól, hogy mikor küldik a nyáron megrendelt telefont. Ime:
"The Jiayu G3 is not in stock now. The factory failed to make enough Jiayu G3 phone for the customer.It will be long time than we expected before it is in stock.And the exacter time of the stock is unknow.
Please advice replace, waiting or refund."
Ők ennyire luzerek? Nem értem, hogy mások hogy tudtak már postázni készüléket?
(SENKINEK NEM AJÁNLOM A ttmals.com-OT.)
Jól értem, hogy felajánlják a pénz visszatérítést is? Ez még jó is volna, csak akkor újra a start vonalon vagyok, ráadásul gyengült a forint, jön a karácsonyi dömping a vámon. -
fecg21
aktív tag
válasz
feca81
üzenetére
Figyelj, én is nagyon sokáig oda meg vissza voltam a G3-ért, nagyon sokáig vártam hogy in stock legyen, aztán egy idő elteltével meguntam. Most jelenleg elérhető-de ezért az összegért köszönöm szépen nekem inkább nem kell(meg nem is lenne miből
)-lesz még olyan teló ami gorilla glass-os, nem is egy, hanem egyre több. És azok az újabb telók már remélhetőleg erősebb gpu-val lesznek majd szerelve mint a jelenleg használatos sgx531-es. -
feca81
aktív tag
uraim!:
http://www.fastcardtech.com/goods-7418-Jiayu-G3-MTK-6577-Dual-Dore-Dual-Simcard-Dual-Standby-1G-RAM-45-IPS-Screen-8MP-Camera.html
200db g3 in stock!!! -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Most látom, hogy a FastCardTech-en "in stock" az Umi X1, bár a "Free shipping" megszűnt.
-
feca81
aktív tag
Ezek a kínaiak összejátszanak! A ttmallson könyörgöm, h visszaadják a pénzem. Persze vissza nem olyan könnyű szerezni,mint kifizetni... mondtam neki, sürgős, mert van egy másik hely, ahol megrendelném. Kért egy linket. Én marha belinkeltem nekik a fastcardtechet, ahol in stock volt. fél órával később már out of stock, és megemelték 5 dollárral az árát. Lehet paranoiás vagyok,de ez felettébb furcsa...
-
orkester
őstag
Ez a G2+ legalább annyira biztos, mint a G3. Nekem már 2 helyről sem sikerült elpostázniuk, pedig mindketten azt mondták, hogy raktáron van és a "héten küldik".
Láttátok, hogy a Hoo újra beindult? Már válaszolnak a kérdésekre (ezt a G3nál találtam):
"Hi,
I would like to ask that you will have this phone and when?
Have a nice day!Dear Sir,it is already in stock now,you can place the order on us! Regards
Date Added: 10/28/2012 by Gergo Negyesi"Hihetetlen, hogy nem tiltja le őket senki. Viszont legalább már vásárolni nem lehet: "Sorry, we are not accepting payments from your region at this time." Biztos csalódtak a gonosz magyarokban, hogy visszaszereztük a pénzünket.

-
beers
addikt
G3 fronton itt tartok:
[15:53:36] beerss: Hi! G3 is in stock? When can you send?
[15:54:05] Amokbuy: if you pay today
[15:54:16] Amokbuy: ship it tomorrow
[15:54:29] Amokbuy: we sell many since last weekRoot és recovery itt van elvileg, de én ezekkel a kínai oldalakkal nem boldogulok!
-
GIJoe
addikt
hetek hanem hónapok óta ki van téve a fastcardra "OUT OF STOCK" kiírással...
(nyugodtan kihagyhatod a köztes oldalt, tehát: http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7602)Ennél jobb vételnek tűnne ha lenne a Newman N2
- Samsung Exynos 4412 1.5GHz quad-core processor
- 4.7 inch HD screen, 1280*720 pixel display
- Gorilla Glass screen, protect your phone against scatch
- 1GB RAM / 8GB ROM
- 13MP ISP rear camera, 2MP front camera
- 2500mAh high capacity batteryThe Newman N2 accept PRE-ORDER now, lead-time in this term: December 10th, - December 20th, 2012. (This phone is not in stock, if you want to pre-order this phone at discount price, you need complete payment now)
* The list price is $299.99, and the pre-order price is only $269.99.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(de nem kérek parital refundot, mert a második teló ingyen jött, igaz mindketten vámmal, és 6 hét alatt a hangyás boltból, de megérte)
Ma gyors voltam , de paypal ra mikor beírtam a jelszavamat akkor dobta ki , hogy: " Unable to initialize Express Checkout. Some of the products are currently out of stock"

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezüstöt meg a MiniDeal-től rendeltem SG Post-tal. Egyszerre értek ide.
A bolt is számomra teljesen ismeretlen..