- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de nem igazán találtam konkrét példát/választ, így megkérdezem, bár gondolom, hogy gyakori a kérdés.
Mi mostanság az a dual sim-es telefon, ami már hardveresen is „vállalható”, min. 4,5ˇ, max. 5,5ˇ kijelző, 2 GB RAM jó lenne, meg vmi erős(ebb) négy magos proci, min. HD kijelző.
És itthon is meg lehessen venni, nem akarok Kínából rendelgetni.
Remélem nem lóg bilibe a kezem az igényekkel, és vannak már ilyenek, anno egy Samsung S7562 Duos-om volt, attól égnek állt a hajam, aztán szerencsére redukáltam a SIM-ek számát 1-re, de most lehet, hogy megint 2 SIM-em lesz, így muszáj vmit venni.Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest