Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#164051) Jim74 válasza mobilizmo (#164050) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszi :R.

(#164052) mad1


mad1
veterán

Bocs de androidos témákban nem nagyon vagyok otthon.
Rádugom a pc-re usb-n a telót (a22 5g) de csak a toltést irja,és amikor rányomok a "csatlakoztatott ezköz"re,mindig csak a töltöttség %-át írja ,meg hogy " nem sikerült átkapcsolni".Máskor megjelent a telefon adatai a pc-n,de most semmi.
Mi az amit kéne csinálnom?
Köszi.

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! = Steam

(#164053) dokee78


dokee78
félisten

Mi lehet a baj.
Mostanában hiába van 1 óra korlát beállítva a gyereknek a Family Linkkel.
Nem számolja az időt.

(#164054) svgyula válasza mad1 (#164052) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Elő kellene csalogatni a fejlesztői menüt a telefonban. Ott lehetne beállítani mi történjek akkor ha csatlakoztatva van a telefon PC_hez. Az USB hibakeresést is be kellene kapcsolni, valamint engedélyezni amikor a PC-hez csatlakozol. A fejlesztői menü alapból nem elérhető. A beállítások-információ a telefonról itt a build számra kell 10x tapizni és akkor előhozza a fejlesztői menüt.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#164055) svgyula válasza dokee78 (#164053) üzenetére


svgyula
addikt

Talán ott megállt az idő!? ;)

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#164056) rothfb


rothfb
veterán

Sziasztok. Mi lehet az oka annak, hogy a Play Áruházban nem minden értékelést látok. Konkrétan pl az Opera Mini Webböngésző esetében 299000 értékelést látok, miközben egy másik eszköz másik google fiókjával több, mint 8 millió értékelés van. Hiába állítom, hogy összes és minden értékelés. Ja meg az összértékelés nálam 4.4, a másik google fiókkal 4.5. És igen, biztos, hogy ugyanazt az alkalmazást nézzük.
Ezt most vettem észre. Valakinek valami tippje?

(#164057) szabi__memo válasza rothfb (#164056) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

(#164058) rothfb válasza szabi__memo (#164057) üzenetére


rothfb
veterán

A hiba ami miatt beírtam véleményt az opera minivel kapcsolatban, minden eszközre vonatkozóan fennáll. Legyen az táblagép vagy telefon. Én mégis csak a táblagépes értékeléseket láthatom? Ez komoly?
Amúgy a telefonom látom a 8 milliós értékelést, úgyhogy az lehet, amit linkeltél. Csak ez így eléggé fura. Mintha a táblagépesek korlátozottan használhatnák az áruház visszajelzési lehetőségeit.

(#164059) svgyula válasza rothfb (#164058) üzenetére


svgyula
addikt

Na meg mindegyiknél ugyanaz az android verzió fut ugye?

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#164060) PROTRON válasza vacs (#164036) üzenetére


PROTRON
addikt

Pont azért érdekel a biztonság, mert rengetegszer olvasni hogy x százezres-milliós legális letöltéssel és pozitív jelzéssel rendelkező, egyébként tényleg hasznos(nem csak nyuszifül rajzolás) appok kártékony kódot tartalmaztak...apple storeban, aztán törlik a play store-ból is.

Tehát nem a kínaiak által gyárilag a romba írt dolgok érdekelnek, mert azt elfogadtam hogy az ellen nem tudok tenni, de azt is tudom hogy mivel ritkán járok kormányzati intézményben, így pl a telefonban lévő hőkamera fotókat nem tudják kinél kell keresni. Meg lakosságiként egyelőre nem találok annyi pénzt hogy komolyabban rám szálljanak, de azért keresem, keresem a munkahelyemen.

De sima mezei scammerek, akik egy tucat egy száz csak próbálkoznak pár százezresével meglopni az embereket, miután a nyugdíjasok már ellenállnak telefonon, na azok még próbálkozhatnak.
Nem tudhatom hogy amiket legális úton, ingyenes programokat letöltöttem a play storeból tényleg mind probléma mentes-e, ezért bíztam benne hogy malwarebyteshoz hasonló 1-2 programot lefuttatva megtalálhatom hogy ha, amennyiben van valami. Ennyi érdekelt.

Pl letöltöttem anno a Side Bar Swiftly Switch (nálam még Swiftly Switch Pro a neve, de ha lefrissítem már ez lesz) nevű appot, ami eleve azért kell mert az Android 10.-esemben nincs se "one hand mode" kezelés, sem pedig "Picture by picture" mód.
Amikor még keresgéltem, 1-2 másik hasonló programot is letöltöttem, ugyanúgy play storeból.
Nyilván ezek mindegyike engedélyt kér hogy "felügyelje" a képernyő történéseit, akár levideózza azt. Persze úgy állítottam be hogy mindig külön kérje ehhez az engedélyt, így ha nem futtatom elvileg nincs problémám. De ez csak az elmélet, nem ismerem a gyakorlatot.

Apropó ezt a Side Bar Swiftly Switch-et ismeri valaki? Megbízhatóság terén?
(Fizetős változata jelenleg a Swiftly Switch Pro.)

#164040 svgyula

Köszönöm a leírást. Nem a nemzetközi hackerektől tartok, hanem a mezei képzetlen scammerektől, akik valahol fillérekért megveszik ezeket a tömegre utazó lehetőségeket, aztán indiából szétküldve pár butaságot, 100k-ból elég ha csak 5-10-et berántanak, már megvan a havi pénzük... :D
Az egyéb lakossági-bankolási biztonságról én is ki vagyok képezve, köszönöm, abban nem kell segítség.

De ma már nem kerülhető meg a mobil bankos autentikáció, kivéve ha cég vezető valaki, akkor elhiszem hogy van ideje bejárogatni a bankfiókba csajozni...

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#164061) Somatom válasza PROTRON (#164060) üzenetére


Somatom
veterán

Mi az a "picture by picture" mód? Ha a freeform multi window módra gondolsz, azt 7 -es Androidtól minden teló, tab tudja, csak rejtett feature, amit engedélyezni kell (hacsak a gyártó alapból nem engedélyezte).

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#164062) PROTRON válasza Somatom (#164061) üzenetére


PROTRON
addikt

Nehezen találni tecsőn normális videot, annyi vacakkal van tele, hogy a kereső sem hashnálható :D
Erre gondolok: [link]
Tehát inkább split screen, amivel egyszerre tudod használni.
Tehát alsó részen olvasok egy cikket, miközben felső részen megy egy videó a youtube alap applikációján megállás nélkül, további app telepítés vagy premium mód helyett.

Nem találtam meg anno hogy ezt hogyan tudom rejtett dolgok között aktiválni, de köszi.
Viszont az android 10-esen továbbra sincs one hand mód, így arra még mindig kell valami, mert nem elég lapát a kezem. :D

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#164063) zsoltip


zsoltip
őstag

Üdv Fórumtársak!
1.) Google Contacts alapértelmezett tárolóból, miként lehetséges:
- asztali Outlook címzett beírásakor az automatikus javaslat, tehát a Google-ben tárolt névjegyek közti válogatás?
- ugyanez a kérdés Andoridon.

2.) OneDrive gyökérkönyvtárban létrejön egy "Mellékletek" nevű folder.
Megjelenik mind Windows asztalon, mind böngészőben elérve a felhőt, mind Android appon keresztül, mint bármely más szinkronizált folder.
Törlöm, de idővel ismét ott van.
Mi okozhatja, hogyan tudom, a korábbiakhoz hasonlóan úgy használni, hogy ne jelenjen meg, ne hozza létre magának, akármi is készíti. Valamelyik OneDrive (asztali, vagy telefon), esetleg Outlook (szintén asztali vagy telefon) készítheti sztem, de egyelőre nem tudom melyik.

Köszi, zsoltip

(#164064) Somatom válasza PROTRON (#164062) üzenetére


Somatom
veterán

Android 8 -tól ADB engedély kell hozzá, valamint a fejlesztői menüben is engedélyezni kell. Android 10 -en az ADB -hez még PC -s kapcsolat kell (11 -től már nem).
Nem értem, hogy miért nem találtál helpet. Beírtam, hogy "How to enable freeform mode on Android 10" és csomó találatot dobott. Pl. EZT.
Ha nézted a korábbi linkemet, akkor láthattad, hogy ott is leállt a YT, amikor másik appra váltott. Nem túl jó az angolom, de ha jól értettem, akkor béta móddal, meg készülék gyengeséggel magyarázta. Ez nem igaz. Akár split screen, akár freeform mód, csak az egyik app van előtérben, a többi háttérben. Tehát, csak olyan appok működnek tovább, amik háttérben is tudnak futni. Nem feltétlenül kéne így legyen, mert Android 10 -től van multi resume. De, ezt az alkalmazásoknak is támogatniuk kell. A YT split screenben "lehalása" nem bug, hanem feature. A Google szándékosan nem engedi. Ezért kell alternatív megoldás rá.
One hand módban nem tudok segíteni. Én alapértelmezetten rendesen tartom a telót. Fekvőben, két kézzel. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#164065) tonnni7


tonnni7
csendes tag

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatom a fórumot,, milyen német nyelvű alkalmazást ajánlanátok? Újrakezdőnek mondanám magam, így olyat keresnék ami nyelvtant is tartalmaz.

(#164066) PROTRON válasza Somatom (#164064) üzenetére


PROTRON
addikt

Köszi a részletes választ.
Amikor még a "one hand mode"-ot kerestem, akkor ugye nem találtam rá normális megoldást Android 10-es alatt, 9-eshez van külső app, 11-től meg integrálva van, de azt találtam hogy 10-esre szándékosan le van tiltva gugli részéről hogy annak idején Samsungnak piaci előnyt biztosítsanak.
Ekkor találtam rá a fent jelzett Swiftly Switch (vagy pro verzió)appra, amivel a menüket tudom elérhető magasságba hozni (kivéve gps bekapcsolás), ami appnak egyébként további funkciója hogy split screent biztosít. Így innentől kezdve nem kerestem külön rá a free form window-ra, mert már volt egy appom rá.

Egyébként ezen app esetében a split screen az én készülékemen rendesen működik, a youtube app nem áll le ha mellette a másik splitben chrome-ban cikkeket olvasgatok, tehát kvázi mind a kettő "app" előtérben van, gondolom emulálja második kijelzőnek, vagy appon belüli tartalomnak, vagy én nem tudom megmagyarázni, de akár hihető akár nem, működik. Just the magic works...cserébe engedélyt kér a képernyő "felügyeletéhez" azaz elvileg videót is csinálhat a képernyőről, nem tudom.
Ezekszerint az általad talált megoldás ilyen téren nem is váltja ki az általam eddig használtat? hmm...megfontolandó.

De most hogy már mobil bankolok is az adott telón, biztonsági okból lehet törlöm ezt a swiftly-t (mert nem írjátok hogy biztonságos lenne), csak akkor ugrik az egykezes lehetőség....gyűlölöm hogy ha rugged telefon esetén(!) kell a legalább youtube 720p kijelző meg a normális fotózási teljesítmény, akkor már lapát kezet feltételeznek...létra tetején állva 1 kézzel az elosztó ajtaját nyitva tartva nagyon nem okés!
A tokban kezelése nem érdekel, köszi, de nem.

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#164067) Peterhappy válasza tonnni7 (#164065) üzenetére


Peterhappy
őstag

Speekoo
+ Anki, ha van időd és kedved kártyákat gyártani/használni. Ha van egy jobb angolod, kész angol-német/német-angol csomagok vannak, és baromi jók! Példamondatokkal, audio anyagokkal stb. Szerintem nagyon hatékony.

A nyelvtan meg jön vele, ha szárazon bebiflázod, az úgy talán annyira nem is jó. :N

(#164068) LámaZ


LámaZ
addikt

Sziasztok!
Olyan appot keresek, amellyel a SIM-kártyámhoz tartozó telefonszám az androidos rendszerben megjelenik. Mert van 2 SIM kártyám a telefonban, és mindkettőnél az van kiírva, hogy ismeretlen telefonszám. Persze, ha hívok valakit, megjeleníti a számom a szolgáltató, de nem értem, hogy a SIM-be magába is miért nem tárolták el a telefonszámot.

Legyen minden jó!

(#164069) tonnni7 válasza Peterhappy (#164067) üzenetére


tonnni7
csendes tag

Köszönöm, az angolom az sajnos full nulla.

(#164070) Somatom válasza PROTRON (#164066) üzenetére


Somatom
veterán

"10-esre szándékosan le van tiltva gugli részéről hogy annak idején Samsungnak piaci előnyt biztosítsanak."
Ezen jót derültem. A Samsung már régen lelépte a Google-féle Androidot. Amúgy meg bármelyik gyártó felülbírálhatja a Google korlátozásait (lásd: Miracast).

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#164071) PROTRON válasza Somatom (#164070) üzenetére


PROTRON
addikt

Az hogy a Samu már régen lelépte az androidot a történet egyik része, a cégek közötti piac elosztás, hogy mit szabad egyiknek mit szabad másiknak az meg megint másik.
A Samu már a 10-es android megjelenése előtt jóval tudott one handed mode-ot a teljes oprendszerre, de az android 9-eshez is rengeteg módon megoldották aftermarket programokkal hogy lehessen más gyártók készülékeit is így kezelni.
A 10-esnél viszont konkrétan le van tiltva hogy bárki bármilyen módon, akár utólagos programmal tudja így használni, míg most már az androidba integrálva van.

Amúgy ebben a rétegben azért vagyok kicsivel olvasottabb, mert csak a one hand mode miatt vettem lapát telefont, hogy azt bekapcsolva élhető legyen. Különben 4,2-4,5"-es telefonok között nézelődtem.
Így hát jól utána néztem hogy a telon amit kiválasztottam 9-es fut, szupi, van hozzá app...erre bekapcsoláskor már 10-es android fogadott. Nem mertem downgradelni. :D

De a többi android-os témához nem konyítok.

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#164072) Somatom válasza PROTRON (#164071) üzenetére


Somatom
veterán

A one hand módnak semmi köze a zárt forráskódú Google Play Szolgáltatásokhoz. Más Google privilégium nincs az Androidban. Bármelyik gyártó készíthet egykezes módban működő UI -t.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#164073) Peterhappy válasza tonnni7 (#164069) üzenetére


Peterhappy
őstag

Duolingo-t szoktak meg javasolni, az van magyarrol is, en nem szeretem, de ha valoban ujrakezdesz, jo lehet felidezni, elohozni, es rendszerezni az alapokat.

(#164074) PROTRON válasza Somatom (#164072) üzenetére


PROTRON
addikt

Mint írtam, nem értek hozzá.
Annyit tudok hogy amennyire sikerült körbenéznem, amikor éles volt az Android 9-es, akkor is csak a Samu mobilok UI-n működött a one handed mód.
Az összes többi gyártó UI téren nem fordított rá energiát(legyünk naívak és mondjuk hogy nem valami háttéralku), azon mobilok számára a 9-esre megírták egyesek after market appokban ezt a módot akinek kellett, letölthette (megvehette).
Majd a 10-esen ezen appok közül egyik sem működik. Ahogyan már egyiknek sincs hozzáférése a gps ki kapcsolásához sem(ez érthető is).
Hogy ezzel párhuzamosan 1-2 gyártó is lehet hogy megírta, azt már nem tudom, de a többség ekkor még nem ugrott, ellenben a gugli tiltása az élt az ilyen appokra.

Aztán mivel a felhasználók jó táborát érintette a helyzet, látta a többi gyártó is hogy ez bizony verseny előny a Samunál, ezért a 11-eshez már egyre több gyártó megírta a saját UI-hoz, majd a gugli natívan belerakta.

Ennyire futotta a gyors lelkesedésemből anno másfél éve, aztán persze a tévedés jogát fenn tartom, a párnám is egy sünike.

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#164075) Fall-N válasza PROTRON (#164074) üzenetére


Fall-N
veterán

Huawei és Xiaomi már rég tudta az egykezes módot. Honor 7 lite telefonom volt, Android 7-tel és már benne volt. Xiaomi telefonom később lett, de gyanítom az is tudta már akkor, amikor az EMUI-ban benne volt a funkció.

(#164076) punky10 válasza PROTRON (#164074) üzenetére


punky10
addikt

Ez nagyon falls info...
Nem tudom honnan szedted,de azt az oldalt én hanyagolnàm... :D

Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+

(#164077) joelke HU válasza PROTRON (#164074) üzenetére


joelke HU
senior tag

Mondjuk én is a napokban pont amiatt bosszankodtam, hogy ez a one hand mód mennyire nem olyan, mint akár az említett Samsung kijelző kicsinyítése. Ott az egyik sarokba leteszed kicsibe a teljes kijelzőt, a one hand viszont csak lejjebb hozza a kijelző tetejétől az ablakot. Csak éppen az app legaljáig nem is lehet benne legörgetni, ahhoz, hogy az összes funkciót elérjem, újra nagyba kell kitenni. Ehh... Na mindegy.

Motorola G51

(#164078) Bozek válasza joelke HU (#164077) üzenetére


Bozek
nagyúr

Sonynál pont úgy van, ahogy szeretnéd.

(#164079) dilajoska1 válasza joelke HU (#164077) üzenetére


dilajoska1
őstag

Ez már pl. az Android 6-os Leeco Le Max 2-mben is működött. Azt is kiválaszthattad hogy hány colnak megfelelő kijelzőn akarod használni.

Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)

(#164080) TODI1111 válasza Bozek (#164078) üzenetére


TODI1111
addikt

Igen, ez olyasmi mint a samsungoknál. Ott beállítható a pontos magasság elhelyezés is.

(#164081) kory24


kory24
őstag

Sziasztok!

Van a Google fotók szolgáltatás amit évek óta használok , sok kép tárolva ott.

Új telefonom lett amin látom is képeket rendesen

De azt szeretném , hogy a telefonon is legyen rajta az összes visszamenőleg is.

Hogyan oldható ez meg?

Ha pl a takeout-al kiexportálom és bemásolom telefon kamera mappába összes képet akkor úgy jó lehet? Nem fogja újnak érzékelni őket és újra feltölteni felhőbe duplikálva így az összes fényképet ?

Csinált már valaki ilyet?

(#164082) spiderpig820 válasza dokee78 (#164053) üzenetére


spiderpig820
aktív tag

Valószínűleg rájött a célszemély, hogy hogyan tudja kijátszani a Family linket.

4B

(#164083) Bozek válasza TODI1111 (#164080) üzenetére


Bozek
nagyúr

"Ott beállítható a pontos magasság elhelyezés is."

Itt is, ott van felette a függőleges elhelyezkedéshez a két vonal, valamint a nyíl a balra-jobbra helyezéshez. Valamint a bal felső sarokban (illetve ha balra van rakva, akkor a jobb felsőben) a méretváltoztatáshoz.

(#164084) joelke HU


joelke HU
senior tag

Hali. Az miért lehet, hogy Android 12 alatt olyan furcsán jelenik meg a háttérkép? Gyári launcheren is kicsit belezoomolva mégha akkora is a felbontása a képnek, mint a kijelzőnek?
Ez az eredeti kép: [link]
A telefonon beállítva viszont már így néz ki: [link]

Motorola G51

(#164085) Rusher4587


Rusher4587
tag

Sziasztok!

Létezik a gyári alkalmazáson kívül offline FM rádióhallgatásra app, ami használható?
Redmi Note 10 Pro, bluetooth hangszórón hallgatnék rádiót net nélkül, de nem tudom kiküldeni a hangot, csak headset-en szól (amit ugyebár muszáj csatlakoztatni, hogy antennaként szolgáljon, és jack-to-speaker kábellel nem lehet kiváltani), viszont néhány alkalmazásban választható a hangkimenet, de odáig nem jutottam el, 10 letöltöttből mind a 10 folyamatos netet kér, hiába ígér látszólag mást!
Utólag is bocsi, ha volna jobb topik erre, én nem találtam, e átirányíthattok.

Si vis pacem, para bellum!

(#164086) Viktor0610 válasza Rusher4587 (#164085) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Szerintem nincs.
Korábban (jó pár éve) volt egy, de korlátozottan működött, root kellett hozzá, stb.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T

(#164087) kaciokos válasza joelke HU (#164084) üzenetére


kaciokos
őstag

Nem lehet, hogy be van kapcsolva, hogy ha lapozol a kezdőoldalak között, akkor csúsztassa a háttérképet is? Mert az pont okozhatja.

(#164088) joelke HU válasza kaciokos (#164087) üzenetére


joelke HU
senior tag

A gyáriban ilyen opció nincs, hogy ki be lehessen kapcsolni a görgetést. Alapból görget,ha nagyobb a háttérkép. A Nova-val meg nem is működik rendesen, mert ha nagyobb a háttérkép mint a kijelző felbontása, akkor minden érintésnél össze-vissza ugrál, meg elcsúszva állítja be. De ha pont megfelelő méretű háttérképet teszek be, akkor meg ez van. Ha lassan húzom fel az értesítő sávot,akkor látszik, hogy jó az illesztés, de ahogy tűnik el az értesítő sáv úgy finoman zoomol be ebbe az állapotba :F Ez valami feature, attól félek ez nem kikapcsolható. A felejleszői beállítások között is nézelődtem, de semmi ilyet találtam,ami paparaméterezné.

Motorola G51

(#164089) Peter.70


Peter.70
őstag

Sziasztok,
Létezik olyan alkalmazás, ami azt tudja, hogy ha van bejövő hívás, a fülemhez emeléssel veszem fel a telefont?

(#164090) efi99 válasza Peter.70 (#164089) üzenetére


efi99
senior tag

Ha van is, honnan tudja a telefon, hogy a füled van ott és nem más? Tehát, ha pl a zsebedben van csörgéskor, akkor kapásból felveszi? Esetleg úgy lehetne megoldani, hogy csörgés alatt, ha nincs érzékelés és utána meg van, vagy pedig, ha van, akkor utána kell lennie egy távolodásnak (pl elővétel a zsebből), majd újra egy takarásnak és akkor felveszi. Automatizálva biztos, hogy megoldható.

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#164091) kiraly.andra válasza kory24 (#164081) üzenetére


kiraly.andra
aktív tag

Én minden költözésnél átrakom a képeket az új eszközre, még sosem volt belőle probléma. Azonban nem tudom, milyen alapon dönti el az alkalmazás, hogy ugyanarról a fájlról van-e szó. Nem hiszem, hogy a fájlnév ehhez elegendő, de ettől még lehet, hogy ez is számít. Ezt csak azért jegyzem meg, mert azt sem tudom, mit kapsz a Takeout-tal.

:a:

(#164092) k850 válasza efi99 (#164090) üzenetére


k850
addikt

Szerintem legtöbb telefonban alapból benne van, intelligens hiváskezelés menüpont alatt található.

[ Szerkesztve ]

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#164093) kory24 válasza kiraly.andra (#164091) üzenetére


kory24
őstag

Köszi

Gondoltam arra is, hogy törlöm a felhőbe összes képet , majd bemásolom az előtte lementetteket
Csak 2 dolog amitől félek:
1 hogy úgy volt beállítva hogy helytakarékos módban töltötte fel képek , tehát 1x már “butitott” picit képeken , de újabb feltöltésnél nehogy még1x megtegye , bár ezt egy eredetire állítással ki tudnám kerülni
2 hogy a takeout-al exportált képek és videók fájl dátuma az exportálási nap dátuma (van mellettük vmi .json fájl ) tehát félek ha újra feltölteném akkor mindet egy dátumra tenné…

Legjobbb az lenne, ha lenne a Google Fotokba egy összes kép letöltése az eszköz tárhelyére :s

(#164094) dokee78


dokee78
félisten

Ha a MÁV alkalmazással veszek jegyet miért olcsóbb,mintha személyesen venném?

(#164095) kory24 válasza dokee78 (#164094) üzenetére


kory24
őstag

Környezetvédelem , papír, munkaerő spórolás

[ Szerkesztve ]

(#164096) F.E.K.. válasza kory24 (#164095) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Node a híres kényelmi díj kérem??? :D

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#164097) laleeee


laleeee
őstag

YouTube Vanced nem működik :( Nektek sem ?

(#164098) vacs válasza kory24 (#164081) üzenetére


vacs
veterán

Így mentheti le könnyen az összes képét a Google Fotókból.

szerk: az eredeti kérdésedre ez a válasz, így le tudod menteni, az hogy egy nappal később leírtad, hogy ez neked nem jó, az az már más dolog.

laleeee: működik, vagy a RevancedYT apk-t is telepítheted github-ról.

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#164099) kory24 válasza vacs (#164098) üzenetére


kory24
őstag

És ezt most mire fel?

Mint leírtam, nekem nem ez kell…

Lementeni letudom

(#164100) zeon.hu válasza laleeee (#164097) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Asszony is írt reggel, hogy nem megy.
Hamarosan megy fel a Revanced neki is, az jó.

#?*@&!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.