Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Többé-kevésbé linuxos kérdésem lenne.
Teszt környezetet szeretnék kialakítani lokálhoszton vagrant segítségével.
Mivel céges környezetben szinte minden szerver centos alapú, ezért én is egy centos 6.4-et használok vagranthoz kliensnek. A host jelen esetben egy linux mint 16.
Privát hálózatot állítottam be a vagrantnak, a 192.168.33.10-es ip-n lehet(ne) elérni, de érdekes dolgokat művel.Kliens -> [link]
Host -> [link]
Proxy mögött vagyok, ezt kilőttem a host-nál az export no_proxy='192.168.33.10' -es paranccsal, ez elvileg nem zavarhat be neki.
Nem tudok rájönni, hogy mi miatt nem találja meg a gépet, illetve hol megtalálja, hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nők, nőügyek (18+)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DUNE médialejátszók topicja
- Elfelejtettem a film címét
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest