2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

UPC digitális műsorrögzítés buktatói

2015 számomra a váltás éve lett: elhagytam a T-Home az ADSL internetemet és IPTV-t a UPC miatt.

[ ÚJ TESZT ]

Hibalista Cisco8685dvb típusú mediaboxhoz

Az oldal a hozzászólások által is folyamatosan frissül, remélve hogy a UPC-től valaki olvassa

1. Két előre ütemezett sorozat és egyéb felvétel rögzítése nem lehetséges akkor sem ha a mediabox készenléti üzemmódban van.

2. Második felvétel elindítása csak manuálisan történhet, ezután a mediaboxot készenléti állapotba kell helyezni. Ezalatt már korábban rögzített műsor megtekintésére nincs lehetőség.

3. Előre ütemezett sorozat rögzítés esetén, mindig azt a felvételt rögzíti amelyik a műsorújságban előbb kezdődik, még akkor is ha az előbb kezdődő műsor adott epizódját többször is vetítik és a másikat nem.
(„A” műsort csütörtökön 22:00-től vetítik és még 2-3 alkalommal az adott héten, „B” műsort 22:40-től és az adott epizódot csak akkor egyszer vetítik)

4. Műsor kezdési idő megváltozása esetén nincs semmilyen figyelmeztetés ha emiatt ütközés alakul ki és az adott epizódot nem fogja a mediabox rögzíteni.
(pl két műsor kezdődött 22:00 kor, de az egyiket máskor is vetítették és így mind a két műsort felvette a box.
Majd az egyik műsort 10 perccel később kezdték el vetíteni, pont azt aminek az epizódját csak egyszer adják le a héten. Ekkor csak azt a műsort rögzíti ami előbb kezdődik a műsorújságban, nem kalkulálva, hogy azt az epizódot később is vetítik.
(Kedd 22:00-tól mindig ütközés volt, de a box megoldotta mert az egyik műsort adják vasárnap is, így mind a kettő rögzítve lett. Egyik héten az egyik műsor, kezdési időpontja módosult 22:10-re pont az amit csak egyszer adnak le egy héten, így ezt már nem rögzíti a mediabox.)

5. Két sorozat felvétel ütemezésénél hiába lesz a felvétel gomb megnyomva (és ezzel felvételre ütemezve) olyan vetítési időpontoknál amikor a két sorozat között nincs ütközés, ugyanis ha az adott epizódot a műsor újságban előbb pont úgy vetítik, hogy ütközik a kettő akkor a box nem megfelelően viselkedik.
(„A” műsor kedd 22:00-kor kezdődik és még vasárnap 21:00-től is adják ugyanazt az epizódot.
„B” műsor 22:10-kor kezdődik és nem ismétlik az epizódot. Hiába állítjuk be felvételre „A” műsor vasárnapi vetítését és „B” műsor keddi adását, a mediabox csak „A” műsort fogja rögzíteni kedden.

6. Csak 7-8 sorozat beprogramozását tudja a boksz kezelni, sajnos ez a szám csökken ha 1-1 sorozatnak bár vége van, de még nem telt el 3-4 hét, ugyanis ha ez idő alatt újabb sorozatot programozok be akkor a box fejre áll és hol rögzít hol nem.

7. Csatorna lista sorrendje fix, sajnos a kedvencekben sem lehetséges ezt módosítani.

8. Bizonyos esetekben ha két műsor rögzítése ütközik akkor nem ad figyelmeztetést vagy hibát
a cikkem 2 oldalán a 3. kép (UPC digitális műsor rögzítő)

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.