2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Ericsson Xperia Mini - az utód

A Sony Ericsson sikermodeljének, az X10 Mininek utódja került hozzám, az Xperia Mini.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, Tartozékok

A Sony Ericsson egyik sikeres készülékét szedte ráncba pont úgy ahogy azt kellett és az x10 mini ráncfelvarrása ami nem csak a külsőt változtatta meg hanem nagyban a belsejét is az jelen tesztünk alanya az Xperia Mini.

Maga a készülék pozitívan változott pont ott ahol azt már kellett és igényelték a felhasználók. A japán svéd gyártó nagyot alkotott ismét pont azzal hogy hallgattak a felhasználók igényeire és ott nyúltak hozzá az elődhöz ahol kellett. Kezdve a kijelző méretével ami a 2,55"-ről 3"-re növelték és a felbontását is növelték HVGA-ra (320x480). Na de most még ezt hagyjuk hisz ez még odébb van.

A készülék dobozán ott virít a GreenHeart jelzés amely akkor is árulkodik mikor a dobozt felnyitjuk hisz a készülék egy ilyen "tasakban" van benne. Mikor a dobozt tovább bontjuk találunk benne egy sztereó fülhallgatót amelynek a típusa MH-410 és ez is csak GreenHeart. Lapul még benne egy EP800-as töltőfej és egy EC450-es adatkábel, némi papírköteg mellett. Persze a készülékben a hátlap lehántása után ott találunk egy 2GB tárkapacitású microSD kártyát is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.