2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Ericsson Xperia Active - Aktívan

Az Xperia sorozat egyik legérdekesebb tagja került hozzám, ami a strapabíróságával emelkedik ki.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, Tartozékok

Bevezető, Tartozékok

A "Sony Ericsson" megszűnt, hiszen a Sony kivásárolta az Ericsson-t közös vállalatukból az év elején. Az idei készülékek már Sony néven, futnak de a tavalyi, még Sony Ericsson emblémával ellátott készülékek közül a legérdekesebb talán az Xperia Active, amely egy strapatelefon és még a 2012-es évben is megfelelően megállja a helyét.

Szerencsére sikerült szereznem egyet, és letesztelni, ami nagy öröm volt számomra.

A készüléknek nem sok konkurense van, csupán a Motorola Defy és Defy+ meg a Samsung Galaxy Xcover száll ellene versenybe. Viszont az Active előnye konkurenseivel szemben, a gyorsabb processzor és az érkező Ice Cream Sandwich 4.0.4-es verziója, de ezeket majd később említeném meg.
A Sony már elkészítette az Active utódját, ami jelen esetben az Xperia Go lenne, de majd kiderül, hogy méltó utódja lesz-e az elődnek.

A tartozékokat, sőt még a dobozát sem kaptam meg a készüléknek, így azokról nem tudok nyilatkozni, csak felsorolni, hogy mi található a független telefonok dobozában.
Egy sima, a Sony Ericssontól megszokott dobozzal értékesítik, amely teljesen egyszerű, kockaformát takar.

A dobozban található egy töltőfej, USB kábel, egy sztereó agybadugós headset, amihez jár 3 féle méretű gumiharang, és két fajta méretű fülpánt, így biztosan mindenki megtalálja a saját kényelméhez való kombinációt.
Beletömtek még egy plusz fehér színű hátlapot, egy sporttokot, ami a futásnál hasznos, és egy csuklópántot is, melyet a készülék alsó "nyúlványába" lehet belefűzni.
A doboz persze magában rejti a telefont és annak akkumulátorát.

A készülék rejt magában még egy 2GB-os MicroSD kártyát, és itt elfogytak a tartozékok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.