2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Love Mei "tok" Galaxy Note3-hoz

Drabália feltámadt avagy egy kompromisszumos megoldás, mely védelmet nyújt egy igen drága eszköznek.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Bevezetésképpen el kell mondjam, hogy én nem preferálom a tokokat, mert egy telefon úgy szép, ahogy azt a tervezői megálmodták. Ez pedig különösképpen igaz egy Samsung Galaxy Note3-ra, de bizonyára elfogult vagyok.

Miért néztem hát körbe az internet végeláthatatlan mezőin egy olyan tárgy után, amire zsigerből nemet mond az agyam minden egyes sejtje?

Első körben a lelkem mélyén megbújó és elnyomott mazochista énemre gyanakodtam, majd ezt a lehetőséget el is vetettem gyorsan. Nagy készüléket nagyobbnak felöltöztetni, nem éppen az önsanyargatás és annak élvezésének egyik válfaja, de közel áll hozzá. Sőt! A lényeg pont az előző mondat elején rejtőzik. Rádöbbentem, ennél a méretosztálynál már oly mindegy, meddig megy el az ember. Egy designos tok nem biztos, hogy ront a szubjektíven meghatározott kecses formán.

Megfogant az elhatározás, ha lúd, hát legyen a legkövérebb! A lehető legjobb védelmet nyújtó tokot kell beszereznem. Szép forma ide vagy oda, azért a funkcionalitást is fontos figyelembe venni, ami nem más mint a védelem. Ennek az egymásnak ellentmondó feltételpárossal kutattam és kutattam. Minduntalan abba a kellemetlen kompromisszumba ütköztem, amire számítani is lehetett. Szép a tok, de egyáltalán nem véd. Véd a tok, de nagyon nem szép.

Egy napon belebotlottam a Love Mei márka Note3 készülékhez tervezett termékébe. Lámpás gyúlt eltompult tudatomban, szemem felcsillant. (Bizonyára a benti fényár miatt. :D) Ez kell nekem, ez az amit kerestem. Egy népszerű magyar aukciós oldalon találtam rá használtan (Egy kipróbálás erejéig volt csak felbontva a csomag). Leadtam a licitem, majd másfél hét várakozás után nálam volt ez a... nehéz szavakat találni rá.

Mivel nem tok. Talán a "telefon-vért" a legtalálóbb kifejezés. Azt tudni kell rólam, hogy ha egy tárgy tetszik nekem és szeretem, akkor nevet adok neki. Anno kaptam ajándékba a Galaxy S2-höz egy elég durva tokot. Kedveltem, bár nem sokáig használtam, de kapott azért nevet: Drabália.

Hát most Drabália szépen teletömte magát szteroidokkal, majd jól feltámadt kérem szépen!!!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Logout TV: Samsung Galaxy Mega

    A Samsung kijelzőméretek terén mindig szeretett kísérletezni, íme a legutóbbi eredménye: a Galaxy Mega - a péklapát visszavág

  • WayteQ TALK 5H - Nagy beszéd

    Elég régen szemezem egy "phablettel", most belecsaptam: a WayteQ telefonja az első hét után jó választásnak tűnik!

  • LG G Flex bemutató

    Még ha a kijelző nem is a legjobb, a hardver, az akku valamint a szoftver szerethető telefonná teszi az LG újdonságát.

  • Galaxy Note 3 - a Jedi visszatér

    Az első okostelefon 2.3 GHz-en, 3GB RAM-mal és 150 Mbit-es hálózattal, de vajon mire elegendő ez?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.