2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG G Flex bemutató

Még ha a kijelző nem is a legjobb, a hardver, az akku valamint a szoftver szerethető telefonná teszi az LG újdonságát.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Ha innovatív fejlesztésekről van szó, az LG gyakran jár az élen. A probléma, hogy legtöbbször belebuknak. Vagy túl korán jönnek ki vele, amikor még nem kész arra, hogy tömegtermék legyen vagy túl későn, amikor már senkit nem érdekel, vagy egyéb területeket elhanyagolnak.

Az Optimus 2x az első kétmagos volt és jó pár hónapig tartotta is a címet, de a kevés RAM, az elavult szoftver, majd a szoftvertámogatás - finoman szólva - döcögése, sokakat elriasztott a márkától egy életre.
Az Optimus 3D kifejezetten pofás élményt nyújtott, de amellett, hogy már nem volt a 3D iránt érdeklődés, amikor megjelent, mellé még nagy és nehéz is lett az akkori fogalmak szerint és a szoftverrel kapcsolatos minden korábbi gond megmaradt.

Sajnos egész egyszerűen bármit csináltak, nem tudtak kitörni a nagyobb „testvér” - a Samsung - árnyékából, de az utóbbi időkben már látni a fényt.

A G2 nemrég a hátoldali gombok „zseniális” elképzelésével villantott.

Tulajdonképpen némi megszokás azért kellett hozzá, bár kényelmes volt, de mégis alig 3 milliót adtak el belőle, míg a Samsung több tízmillióval számol még egy Note 3 féle rétegtelefonnál is.

Sajnos nem lett világrengető fejlesztés, a külső sokaknak igénytelen hatást keltett, a nem bővíthető memória és a szűkös memóriakapacitás is besegített. (Magyarországon pl. hivatalosan csak 16 GB-os verzió van jelenleg)


A hajlított csoda. Gyaníthatóan találkozunk még vele plakátokon

Most valami újat próbáltak a hajlított telefonokkal, és a sajtótájékoztatók alapján bíznak is benne, hogy ez most működni fog. Sokak szerint semmi értelme, de van gyakorlati haszna, amit próbálok majd ismertetni, lehetőleg sok összehasonlítással az egyes funkciók szerint.

Sajnos a Samsung versenyzője a Galaxy Round még nem áll rendelkezésre, hogy elég infónk legyen róla, de abból, ami látszik, az LG megoldása most jobb. (már ami a hajlíthatóság kihasználását illeti)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.