2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Love Mei "tok" Galaxy Note3-hoz

Drabália feltámadt avagy egy kompromisszumos megoldás, mely védelmet nyújt egy igen drága eszköznek.

[ ÚJ TESZT ]

Gumibölcső, hátlap

A gumibölcső első ránézésre egy kevésbé izgalmasabb része Drabáliának. Ismétlem első blikkre. Jobban szemügyre véve a két oldalon található háromszögekre figyelhetünk fel, amik egymással szembe vannak forgatva. Megnyomkorászva őket funkciójuk is hamar felkapcsolja az ember fejében azt a bizonyos villanykörtét. Ütéselnyelésre kiválóan alkalmasak. Nagyszerűen rugózzák ki a külső behatásokat. Ránézésre egy vállmagasságból való puffanást is jól tompítanának.

A bal felső sarkon egy érdekes letörést lehet látni, mely a jack csatlakozó védelmére szolgáló fület nyeli el összeszerelés után. Water proof powa. Az USB csatinál egy ajtócska van kialakítva, a toll helyénél pedig egy szép lyuk tátong. Nincs ez másképpen az infránál sem. A ki/be és hangerő manipuláló gombok helyén pedig csak a funkcióiknak megfelelő piktogramokat találunk.

A telefonban lévő hangszórók, mikrofonok és infra számára megfelelően kialakított és elzárt járatok vannak kialakítva, melyeken keresztül az előlapon lévő kivezetések felé terelnek minden inputot és outputot. A bölcső hátsó oldalán egy kis túlnyúló téglalapon található a gyártó cég emblémája, alatt pedig a Love Mei felirat.

Hátlap

A hátlap totál egyszerű. Semmi csicsa, semmi glanc. A keret az előlappal megegyező anyagból készült. A kamera és a vaku helye csak simán ki van vágva, és a belső oldalon gumiperemmel van ellátva. A gumibölcső hátsó túlnyúlásának megfelelő téglalap helye is megvan, meglehetősen passzentosan, valamint a front covernél említett háromszöget is megtalálhatjuk a csuklópánthoz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Logout TV: Samsung Galaxy Mega

    A Samsung kijelzőméretek terén mindig szeretett kísérletezni, íme a legutóbbi eredménye: a Galaxy Mega - a péklapát visszavág

  • WayteQ TALK 5H - Nagy beszéd

    Elég régen szemezem egy "phablettel", most belecsaptam: a WayteQ telefonja az első hét után jó választásnak tűnik!

  • LG G Flex bemutató

    Még ha a kijelző nem is a legjobb, a hardver, az akku valamint a szoftver szerethető telefonná teszi az LG újdonságát.

  • Galaxy Note 3 - a Jedi visszatér

    Az első okostelefon 2.3 GHz-en, 3GB RAM-mal és 150 Mbit-es hálózattal, de vajon mire elegendő ez?

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.