2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Falon mászó izé

    A szobám falán néha mászik ilyen kis lárva vagy akármi, 6-7 mm hosszú. Van valakinek tippje minek a mije lehet ez?

    weiss 6 éve 17

  • Dugulás - megoldva

    Nos, kiderült, hogy a lefolyóba szórt NaOH granulátum képes annyira összeállni, hogy kb. lehetetlen kiszedni. Duguláselhárítók oldották meg végül a problémát, valami speckó pumpával /nem voltam otthon, nem tudom milyennel/. Tanulság: csak folyékony oldószerrel szabad lefolyót tisztítani, főleg az ilyen szűkeket.

    weiss 6 éve 6

  • Dugulás

    Eldugult a lakásunkon a kád, de úgy, hogy WTF, egyik pillanatról a másikra. Megáll benne a víz, és egy csepp sem megy le. Próbáltuk pumpával, oldószerrel, görénnyel, semmi. Padlón is van lefolyó, abból is próbáltuk a görényt, 70 cm után megakad, ami már gyakorlatilag a kád nyílása alatt van, dzsuvát nem szed ki. Állítólag a kád lefolyója nem belső dugós, szóval nem az ment tönkre. Persze az egész be van csempézve, szerviznyílás nincs, szóval majd hétfőn jön a tulaj, aztán kitaláljuk, hogy megbontjuk vagy mi lesz. El nem tudom képzelni mi okozat ilyen dugulást :W

    weiss 6 éve 13

  • Ezüst tisztaság megállapítása

    Nem találtam ékszer topikot, és egy kérdés miatt nyitni sem akartam egyet. Szóval ha esetleg van köztetek ékszerész vagy olyan valaki, aki ért a témához, a kérdés: megállapítható egy ezüst fülbevalóról a tisztasága? Fémjel meg hasonló úri huncutságok nem játszanak, mert Peruban vettem a barátnőmnek a darabot, és bár 3/4 év viselés után nincs okom kételkedni a minőségében, mégis érdekelne, hogy a ráütött 950 mennyire fedi a valóságot.

    weiss 6 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.