2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Karácsony és egyéb állatfajták

    Utólagosan is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

    Nálam szép csendben telt, több rendbeli családlátogatással - először anyáméknál voltam 2,5 napot, majd anyósnál 1,5et. Szerencsére az ajándékokat időben beszereztem, így csak a munkába járás nehézségei miatt anyáztam azt a rengeteg közlekedőt, aki az utolsó napokat szánta a shoppingolásra.
    Bónuszként az autó "megbosszulta" hogy nem kapott ajándékot - tervben volt egy RFID-s riasztó beszerelése, de nem tudtam normális időpontot egyeztetni, így végül nem lett meg. Szóval 19-én szépen elpukkant a hűtőrendszer, kifolyatva az összes vizet, így az elmúlt egy hetet asszony autójával abszolváltam. :O
    Egy dolgot szeretek az abban az Ignisben: baromian megbízható, szerintem a kötelező karbantartásokon meg a gumicserén kívül még életében nem járt szervízben :) A nemszeretem listát hagyjuk, bár lételemem a dolgok fikázása, de ez mégis karácsonyi poszt...

    Folytatás...

    vaki 10 éve 0

  • Kell egy csapat

    Mint írtam sportolni már nem szoktam, ellenben nagy szenvedéllyel szoktam nézni, akár a tv-ben, akár élőben. Félig szögedi lévén természetesen a Pick Szeged szívem csücske, évente pár meccsre el is szoktam jutni élőben. Focit csak külföldit nézek, ott a Juvénak szurkolok, sajnos idén kicsit alulteljesítenek a fiúk.
    Noha a focit és a kézilabdát is szeretem de fociban a válogatottat, és a női kézit nem vagyok hajlandó nézni, túl sokat csalódtam már mindkettőben, így még mielőtt sírba vinnének úgy döntöttem felfüggesztem a velük való kapcsolatot.
    És amiért e bejegyzés íródott az az NBA! Imádom nézni, sajnos itt a meccsek időpontjával van gond, illetve régebben sokkal színvonalasabb volt a közvetítés is több beszélgetéssel, háttérinfókkal, mostanában inkább a reklámokat nyomatják állandóan.
    Szóval kell egy csapat, ugyanis bármilyen meglepő, de az NBA-ban nincs kedvenc csapatom. Kedvenc játékosaim vannak, voltak és minden bizonnyal lesznek is, de csapatot még nem találtam. Anno én is a Jordan érában szerettem meg a játékot, fura módon mégsem az isteni 23-as, hanem a "Féreg" Dennis Rodman volt a kedvencem. A Bulls után a Bad Boys 2, azaz a 2003-2006os Detroit Pistons melengette meg leginkább a szívem, de azóta senki.

    Folytatás...

    vaki 10 éve 0

  • Életem és más semmiségek

    Még ezer éve egyszer írtam blogot, volt benne nagy és sok sírás-rívás (onlinepoker) - utána valahogy leszoktam róla. Próbáltam fórumokon kifejezni magam, de mostanában nagy változások vannak/lesznek kis életemben így megint szükségét érzem némi irománynak az utókor számára.

    Nem biztos hogy gyakran fogok jelentkezni, mindig amikor éppen eszembe jut valami akkor írok. Komoly szakmai észosztást senki ne várjon tőlem: tipikus Mekk Elek vagyok, és polihisztor, azaz sok dologhoz értek keveset - ami a mai specializált világban inkább hátrány mint előny.
    Pár szó az életemről: vidékről Pestre került városi patkány vagyok, aki feleségével éli mindennapjait a paneldzsungelben. Munkailag informatikusként dolgozom egy német multicégnél, alapvetően supportos, de leginkább mindenes feladatokkal.
    Polihisztorságomhoz pár adat: van 4 végzettségem és 2 nyelvvizsgám, plusz rengeteg minden amihez hozzá tudok szagolni és érdekel, közülük jópárat hobbiként művelek. Ilyenek a fotózás,csillagászat, történelem, politika, autózás, póker(már ami még megmaradt), na és persze a játékok (főleg stratégia és szimulátorok).

    Folytatás...

    vaki 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.