2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Keyboard

    Szerintem kínai...

    Nordic 13 éve 17

  • WTF??????

    Nordic 13 éve 10

  • Adattár

    Hirtelen eltörpült számomra az a tény, hogy mennyire drágák manapság az SSD meghajtók :U :DDD .

    Nordic 13 éve 17

  • Dobj légyszi egy széket!!!

    Ilyenkor mondom azt ,hogy vigyázz mit kívánsz!:DDD

    Nordic 13 éve 12

  • Ötletes

    Egy kicsit megnyugodtak a kedélyek, vissza a régi kerékvágásba...

    Nordic 13 éve 5

  • Fejlemény...UPDATE

    Végre kicsit megnyugodhattam, nem lett komolyabb baja nővéremnek. Egyenlőre a holnapi új CT vizsgálatra kell várni, hogy az első által felfedezett vérömlenyről készült új felvételt összehasonlítsák az előzővel. Csak így tudják kideríteni, hogy vérzik e tovább belül, vagy jobb esetben elkezdett felszívódni. A törött kulcscsontjával nem is foglalkoznak, az ráér, hisz a csont összeforr, de az biztos, hogy műtétre lesz szükség. A főorvos szerint akkora lehetett az ütközés, hogy akár ott is maradhatott volna. Szerencsére nem így történt.
    Láthatóan jobban érzi magát, már képes lábra állni, igaz egyedül nem mozoghat, csak a nővérek segítségével mehet wc-re. Emlékezni szinte semmire nem emlékszik(bár ez érthető, gondolom az agya így védi őt a történtekről), csak néhány részlet ugrott be neki. Emlékszik egy fekete motorra(valószínű a gázolóéra), arra is hogy hátranézett(ebből még érzem, hogy bonyodalom lesz, mert a motoros szerint ez nem történt meg). Azt is közölte, hogy 2 év alatt amióta fülessel biciklizik, mindig hátranéz, kiteszi a kezét, persze ez még közel sem biztos, hogy ez akkor is megtörtént...

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 11

  • Mit vétettem...

    Valami nagy szart csinálhattam előző életemben, vagy nagy köcsög lehettem, mert mindig megtalál a baj, azaz nem is engem hanem a hozzátartozóimat. Kb 2 éve, hogy hirtelen elhunyt édesapám(anyukám azóta se találja a helyét). Nem sokkal a temetése után, pedig apai nagypapámnak kellett a bal lábát térdből amputálni, ugyanis egy a nagylábujján levált köröm sebe elfertőződött és a cukorbetegsége miatt nem gyógyult. Erre ma...
    Jövök haza melóból, egy kis kerülőúton. Már majdnem otthon voltam, amikor a két utcával arréb lakó, vizműveseknél dolgozó tag integetett nekem de nem foglalkoztam vele, mert amúgy egy bunkó f...sz. Kocsiból kiszálok, mikor leparkoltam a ház előtt, amikor rámordít messziről, hogy ugyan menjek már vissza mert valamit mondani akar. Na mondom magamban mi a fasz, kocsiba be visszagurulok. Mikor odaértem leengedtem az ablakot, lekezel velem, erre mondja, hogy menjek már el a közeli gimnáziumhoz, mert nővéremet elütötték, anyukám már ott van. Mint a golyó, úgy kilőttem a kocsival, le se szartam, hogy 3dikban már 100-al mentem. Mikor odaértem, anyukám már az árok mellett ült, a testvérei mellette álltak(szerencsére közel lakik mindkettő hozzánk). Csak utólag tudtam meg, hogy el is ájult, mikor a mentőben meglátta nővéremet. Az egyik rendőrrel közöltem, hogy hozzátartozó vagyok, azonnal közelebb engedtek.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 52

  • Postal Worker Fail

    Nordic 13 éve 8

  • USA vs. Russia

    :DDD

    Nordic 13 éve 22

  • Sexy Soccer Girls

    Nordic 13 éve 6

  • Bullride

    A félreértések elkerülése végett, a bejegyzést nem egy kézzel írtam :P :D.

    Nordic 13 éve 9

  • Drift

    Ez már a művészet egy fajtája kérem szépen...driftelni kis távirányítós autóval :Y :C

    Nordic 13 éve 21

  • Legjobb YT videó

    Csak győzzed kivárni, amíg betölt...:DDD.

    Nordic 13 éve 15

  • Ilyenekre szokták azt mondani, hogy Darwin-díjas esetek?

    1.) A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött.

    2.) Egy svájci szálloda séfje levágta az egyik ujját egy újonnan beszerzett hússzeletelő géppel. Mivel volt élet- és baleset biztosítása, beadta a kárigényét a biztosítótársaságnak, ahol gyanút fogtak, tehát a helyszínre küldték az ellenőrüket, hogy leplezze le a csalót. A szakember kiszállt a helyszínre és kipróbálta a hússzeletelő gépet, ami próba közben levágta az egyik ujját.

    3.) Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra. Amikor visszaült a volán mellé, azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Harareből Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személyt el tud szállítani, és a felszállt utasokat el is vitt a Bulowayovi elmegyógyintézetbe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 19

  • Meredek

    Ezen ki merne végigmenni? Akinek tériszonya van az ne nézze meg ;] .

    Nordic 13 éve 10

  • Green King IPA

    Csak egy kis reklám:

    Közkívánatra ezentúl tolok képet is, mert sokakat zavart, és a fene se akar lincselést:DDD.
    Persze a méretezést sikerült elbasznom:D.

    Nordic 13 éve 4

  • Bemutatkozom...

    Jelenleg ez a 150. személyes bejegyzésem, hát mit mondhatnék? Még jó, hogy ez a bejegyzés is időben megszületett:D.

    Becsületes nevem Kácsor Tamás, 1987.01.28-án születtem, vízöntő vagyok(pedig a bort jobban szeretem:D), 24 éves. Megvan a 8 általánosom(nem 4 első és 4 második), van érettségim(muszáj volt vizsgázni, mert akkoriban csak drágán lehetett megvenni:DDD), sőt technikusi bizonyítványom is(ezt néha még én sem hiszem el). Végzettségem szerint Ipari Elektronikai Technikus vagyok, de semmit sem konyítok a szakmámhoz. Igazából nem is érdekelt, csak azért lett meg, hogy legyen valamim. Ugyan a vizsgám végeredménye elméleti 4-es és gyakorlati 5-ös lett(csak nem vagyok annyira hülye ;] ), de sajnos nem sikerült elhelyezkednem benne(holott állítólag a technikusokból hiány van :F ), így azóta nem is foglalkoztam vele. Jelenleg raktárosként/targoncásként dolgozom 3 műszakban, ami annyira nem fizet rosszul(nem titkom, átlagban 140e nettó összejön belőle egy szombati túlórával).

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 39

  • A nap weboldala

    Avagy hogyan csinálják a hackerek a hollywood-i filmekben a számítógépes feltörést: [link]

    Nyomkodd, szórakozz:D.

    (5x Alt = WIN) :DDD - de csak hogy ne legyen olyan nehéz ;]

    Nordic 13 éve 12

  • Vélemény

    Tudom volt már ilyen(igaz nem nálam), de azért megkérdezem(előbújt belőlem a kíváncsi kisördög ;] ). Ki mit gondol rólam? Jöhet negatív, pozitív, semleges, jöhet minden, nem fogok haragudni senkire, tiszteletben fogom tartani a véleményét. Akár fel is lehet fogni, ilyen közvélemény kutatás szerűségnek is :) .

    No hadd szóljon!

    Nordic 13 éve 24

  • Jó étvágyat

    Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik. Ezt már nem vállalnám be.
    Erős gyomrúaknak való videó, mert a kaja még mozog!!![link]

    Nordic 13 éve 26

  • Hamupipőke

    Erről Jim Carrey Ace Ventura karakterének egy mondata ugrott be hirtelen:"Fincsi mi?"

    Nordic 13 éve 9

  • Alkohol

    Na ki tudja, hogyan működik az alkohol? Jelentem én már tudom:D
    Ismeretterjesztő videó az alkohol hatásairól:[link]

    Nordic 13 éve 24

  • Sorozat-fan

    Gondolom nem csak rám lehet ezt a jelzőt aggatni itt a Logouton. Lassan jobban bejönnek, mint az egyszeri mozifilmek. Ugyan itt is vannak klisék, amiket a legtöbb sorozatnál ellőnek, de azért akadnak itt igazi gyöngyszemek, remek történettel, szerethető szereplőkkel/karakterekkel. Itt van egynéhány amikhez szerencsém volt, és amiket rendszeresen nézek, a saját értékelésemmel:
    - Supernatural: talán ez áll hozzám a legközelebb, mivel ez volt az első külföldi sorozat, aminek a rabja lettem. Jelenleg kicsit a mélyponton van(történt egy rendező váltás), de kitartok mellette. Annyira nem tudják elb...szni, mint a Hősök sorozatot, aminek az 1 évadja után igazi hulladék volt a többi(talán a második még annyira nem), 9/10.
    - Dr. House: gondolom ezt senkinek nem kell bemutatni, 10/10.
    - Firefly: No comment. Soha, senki nem fog olyan sci-fi sorozatot elém tenni, ami ezt űbereli. Szerény személyem szerint sci-fi témában ez a No.1. Ezúton is üzenem, hogy dögöljenek meg külföldön, amiért 13 rész után elkaszálták a sorozatot, 10/10.
    - Spartacus - Blood And Sand/Spartacus - Gods Of The Arena: Egyik sem régi gyöngyszem. Élveztem az összes részt, várom a folytatást, 9/10;8/10. Csak azért nem értékelem max-ra, mert mindkettőben volt egy két olyan rész, amit szerintem kicsit összecsaptak.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 40

  • Ez kész

    Nordic 13 éve 18

  • Taxi

    Én simán beszállnék ilyen taxiba, a csajban már nem vagyok olyan biztos(mármint, hogy ő i beszállna-e :DDD).

    Nordic 13 éve 9

  • Game Of Thrones

    Régóta az első olyan sorozat, amivel nem tudok betelni. Ugyan a történetvezetése lassúnak mondható, de mégis zseniális, sosem unatkozom. Már az első rész után éreztem, hogy ez egy remek sorozat lesz, és a további két rész csak megerősített benne. Csak ezt az egy hetes várakozást nehéz bírni :O . Mindenkinek csak ajánlani tudom!

    Trailer

    ps: A főcímzene szerintem zseniális lett! Számomra annyira eltalálták, simán megadja a kezdőlökést a sorozathoz, minden rész előtt élvezet végighallgatni(nem sok főcímzenére lehet ezt mondani).

    Nordic 13 éve 14

  • Rossz nézni

    "Úgy érzem, mintha elfelejtettem volna valamit...vajon elzártam a gázt? Lekapcsoltam a villanyt?...Hmmm, nem emlékszem..." - Megjegyzem velem is előfordult már, mentségemre legyen szólva, akkor jeges volt az út azért nem vettem észre:DDD. [link]

    Nordic 13 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.