2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • iCade Mobile: “Old-school” gémerek öröme

    Még manapság is akadnak olyanok, akik csak azért veszik elő a régi “kézikonzolokat”, mert hardveres gombokkal rendelkeznek, így sokkal könnyebb irányítani és valóban érezhetőbb a játékélmény (de a jelenlegi modellek PS Vita, PSP is jó példák erre). Akik így gondolják, azoknak most az iCade Mobile tökéletes megoldást jelenthet iPhone készülékeikhez is.

    Youtube videóbemutató ITT!

    Az ION az iCade Mobile-lal nem először próbál valami retró megoldást kínálni az “i” készülékekhez, ugyanis már iPadhez is építettek meglehetősen döbbenetes kialakítású játékgépszerűséget. Így olyan játékokat tettek elérhetővé, mint a régi kor nagyja, az Asteroids, és a visszajelzések alapján elég komplex és jó munkát tettek le az asztalra.

    Az iCade egyébként az iPhone 3G (3GS, 4, 4S) és újabb, valamint az harmadik generációs és annál újabb iPod készülékekkel kompatibilis, valamint Bluetoothon keresztül kapcsolódik azokhoz. Támogatja a álló és fekvő nézetet, két ceruzaelemmel működik, és nagyjából 100 játék jelent meg eddig hozzá, úgy, mint a híres Pac-Man, AirAttack és más nyalánkságok. Árról és magyarországi érkezésről egyelőre nincs információ.

    Folytatás...

    Legendd 12 éve 1

  • 60 millió dollár iPad nevet érhet Kínában az Apple-nek

    Köztudott, hogy az Apple kínos helyzetbe került Kínában, ugyanis az iPad név hivatalosan a Proview vállalathoz tartozik, így elvileg ilyen elnevezéssel nem használhatnák táblagépüket. Az Associated Press szerint a hosszú huzavona talán ez most véget érhet, méghozzá egy 60 millió dolláros egyezséggel. Az összeget a Guangdong Népi Bíróság állapította meg, de a Proview még ennél is többet csikarna ki:

    “A Proview a meghatározott összegnél többet szeretne, de a vállalat is mindenképpen az egyezségre törekszik, hiszen annak megvalósulásáig súlyos költségekbe kerül a pereskedés.” – mondta a Proview ügyvédje, Xie Xianghui. Hozzátette, hogy “a Proview előzetesen 400 millió dollárban reménykedett, amely ugyan nem kevés, de teljesen helyénvaló.”

    Ugyan az Apple 2009-ben megvásárolta az iPad név használatát, ám sosem kaptak arra hivatalosan engedélyt. Volt azonban az Apple számára is pozitív döntés, ugyanis a Proview Amerikára is ki akarta terjeszteni keresetét, ám az ottani bíróság ezt azon nyomban elutasította.

    Folytatás...

    Legendd 12 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.