2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • SAL 10 STUDIO Bluetooth aktív hangfalpár

    Kellemes, modern kinézet, korrekt anyaghasználat, meglepő hangerő, és hangzás, de nem olcsó.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 5 éve 35

  • Nokia n8, valahol elérhető még a Symbian Belle ??

    sziasztok, hozzájutottam egy némileg viseltes állapotú, de úgy néz ki hibátlanul üzemelő Nokia N8-hoz :) Szép emlékek fűznek az öreg jószághoz ezért is csaptam le rá, ennyiért meg főleg:).
    Valahonnan, valahol, magyar nyelvű leírással elérhető az update és annak telepítési menete ?? :)

    Kampó 6 éve 6

  • Xiaomi Redmi 6A villám bemutató. (kiegészítve)

    A dobozra és a tartozékokra nem érdemes sok karaktert pazarolni, mivel eléggé minimális.
    Szokásos Xiaomis vöröses doboz. Kicsit vékonyabb mint pl a Redmi 5+-é volt. Ez betudható annak hogy itt nem jár a készülékhez silicon tok, sem pedig kijelzővédő fólia. Mindössze egyetlen töltőfej és egy micro usb kábel amit pakoltak a motyó mellé.

    Vizualitás

    Szemügyre véve a telefont, megállapíthatjuk hogy követi a trendeket. talán kicsit le is maradt. 18:9 es kijelző "kávamentes" kialakítás. Utóbbi terméseztessen nem igaz de azért gusztusos a kijelző és a keret aránya. Nincsen sem horizontálisan sem vertikálisan szélekig húzott kijelző.

    Hála isten Notch sincsen. Valamint le kell mondani a 2.5D előlapról is, ez bizony egy sima egyenletes síkban lévő kijelzőt takaró üveglap. Erre legalább lehet normálisan fóliát tenni. Van viszont értesítési ledecske és selfie kamera. A megjelenítő szerintem totálisan rendben van, durván 5.5 colhoz elegendőnek bizonyult a 720x1440p-s felbontás 295ppi-vel Szinéi kellemesek a szemnek, hála az IPS technológiának. Fényereje szerintem kiváló és a betekintési szögek is nagyon jók, ide oda forgatva a készüléket sem invertálódnak a színek és nem is fakul a kijelző.

    Folytatás...

    Kampó 6 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.