2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az ajánlós topikok és a kereső

    Az utóbbi napokban ismét visszatértem pár ajánlós topikba, mert alapvetően szívesen segítek az embereknek, de egyre többször tapasztalom, hogy mintha csak offolni járnának egyesek.

    Nem tudom mások hogy vannak vele, de én a keresővel szinte minden topikba megtalálom arra a választ, amit keresek. Ezért gyakran kérdést sem teszek fel, csak beleolvasok és kiválasztom a számomra legszimpatikusabb terméket és továbbállok.

    A topikösszefoglalót pedig már-már teljesen feleslegesnek találom, mivel azok, akiknek kellene biztos, hogy nem olvassák el.

    Azokra a triviális kérdéseket pedig, hogy egy procihűtő rámegy-e az adott foglalatra, szimplán nem érzem úgy, hogy válaszolnom kellene, mert a Google segítségével ugyan annyi idő nekem is megtalálni a választ.

    Az egész ajánlásnak pedig a legnagyobb árnyoldala, hogy olyanoknak is segítséget nyújtunk, akik amúgy alapvetően nem érdemelnék meg. Nem arról beszélek, hogy hálát kell zengeni, de amikor valaki teljesen bunkó stílusban kérdez, utána beleköt abba, hogy miért pont az meg miért kerül ennyibe? Na ezek után pedig általában ezek azok az arcok, akik ha megkapták a választ mindenféle köszönöm nélkül továbbállnak.

    Persze lehet, hogy csak én égtem ki.

    gtamate2 6 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.